Strengari de 2012 - 24 LMA Mihaela!
Raspunsuri - Pagina 8
megbeng spune:
La multi ani, Rebeca draga!! Mare si frumoasa si isteata sa cresti!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii%20editia%202&page=7" target="_blank">sunt in concurs!! me1!!!
Ce mai povesteste Ana...
a_d_i spune:
LA MUUUULTI ANI ! si din partea noastra pt. toti bb care schimba prefixul ( de acum calculam 1 an si o zi, si 2 zile, si 5 luni, si etc).
La Multi Ani si mamicilor!!
Noi am fost plecati un pic de acasa si de aceea va uram zile fericite, sanatate si bucurie abia acum.
a_d_i spune:
Am nevoie de un sfat. BB a cazut zilele astea de cateva ori si s-a tot lovit la caput( mai exact de 3 ori, 3 cazaturi ). O data destul de tare, insa nu a facut cucui si nici nu s-a inrosit zona. Ce sa fac, sa-l duc la dr.? Voi ati patit asa ceva? A plans cand a cazut, dar e bine, se comporta normal, papa la fel de bine, se joaca, e vioi...
megbeng spune:
eu nu l-as duce daca e ok copilul, daca dupa cazaturi nu a fost somnolent, nu a varsat..
sunt la 8 voturi in urma in concurs...daca mai e cineva care nu a votat si are chef ma poate sustine aici, poza me1
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii%20editia%202&page=7
in rest noi bine, ana si-a dat drumul la mers iar eu incep sa am emotii cu petrecerea de 1 an
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii%20editia%202&page=7" target="_blank">sunt in concurs!! me1!!!
Ce mai povesteste Ana...
monna3 spune:
Adi si al meu a cazut de cateva ori si s-a lovit la cap dar atat timp cat s-a comportat normal si nu a avut alte simptome nu l-am dus.
meg eu am votat deja, nu cred ca mai pot vota asa-i?