Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (27)
Raspunsuri - Pagina 12
stefana0909 spune:
Irina, bine ai venit!
Fetele, maine dimineata sunt la Lidl, sa vad daca au pernite!
Nu sunt o fana a acestui magazin, am fost o singura data, cand s-a deschis primul, acum cativa ani.
Maine il vizitez in amanunt!
12+
olimp spune:
happy asa este luminam fara se na dam seama ...e implinire...
cris vad ca suntem multe cu ochii verzi sau albastrii dar mari sanse nu prea avem caci ne-am luat soti de culori opuse , mie intotdeauna mi-au placut brunetii ..eu fiind balaioara si ochi albastrii imi trebuia contrast langa mine
graphistar mie mi-i se par asa de nastrusnici pistruii ..si eu am cativa dar doar vara si imi sunt asa de dragi ...
yvyana ai PM
irina bine ai venit , spune-ne mai multe despre tine , data UM si DPN , scrie repede 10 mesaje
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
19 +
graphistar spune:
Diana, mamei mele i-au disparut pistruii pe la 20 ani, ea glumea mereu: cand m-am maritat am scapat de ei, asa ca trec si ai tai cand te mariti. M-am maritat prima oara la 26 ani, dar la mine n-au niciun gand sa plece, la aproape 37
De fel sunt satena, parul are o nuanta frumoasa de gri saten, cu suvite blonde natural in fata. Mi-a placut cum imi statea roscata si m-am vopsit muuulti ani. Si acum imi spun multi ca imi statea bine asa, insa am renuntat la sportul asta prin 2011, gandind sa mai las vopsitul deoparte pana m-oi umple de fire albe, sa am un pretext macar
Ama si tu radiezi fericire si implinire. Sunt sigura ca altii o observa. Tu esti o graviduta delicioasa asa subtirica si cu burtica rotunjoara
Trebuie sa fac si eu poze recente, nu am mai facut nicio poza cu burtica de la Revelion.
14 +
Laura
paula_m spune:
Graphistar, si eu eram curioasa care e povestea voastra. Initial am crezut ca una e cununie civila si una religioasa, apoi am vazut ca amandoua sunt religioase, si apoi m-am mai uitat inca o data sa vad daca e acelasi barbat.
Si eu sunt pistruiata. Si cu ochi caprui, si Raul l-a mostenit pe Cosmin, e cu ochisori verzi si pielea mai inchisa a lui taica-sau.
Irina, bine ai venit!! Sarcina usoara
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 17+
Am implinit doi anisori!!!
poze
olimp spune:
paula ce frumos baietel cu ochii verzi ...asa e cumnatul meu e negru negru la par si ochii verzi ca si iarba cruda , e ireal cum arata , sotul e brunet dar cu ochii oliv ca maslinele ...
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
19 +
bubulina2401 spune:
buna fetelor,
Am reusit sa ajung si eu la zi cu cititul. Aseara am iesit in oras cu niste prieteni si nu am apucat sa intru.
Chiar ca avem mamici cu burtici frumoase in aceasta odisee.
yvyana ti-am trimis PM.
16+
graphistar spune:
Nunta am facut-o in 2003 (n-a mai trebuit s-o repetam si p'asta ) si a fost prima nunta din zona, cu miri motorizati si alai moto .
O sa caut poze cu mireasa pe motor, sa bag si d-alea. Din pacate nu prea am multe, ca s-a pierdut fotograful de noi, dar avem filmarea de la ProTV, ca amintire.
14 +
Laura
yvyana spune:
Mersi pt parola, am pus si eu poze cu burtica si merg sa culc pitica ca a inceput scandalul apoi ma uit pe indelete!
Happy Mom si S18+
olimp spune:
fetelor eu merg la nani somn usor
19 +
yvyana spune:
Am vazut burtici frumoaseeeeeeee
Dar parca dintre toate numai Paula ma egaleaza la marime; eu atat de mare o aveam la prima sarcina prin S22 acum nu stiu cat o sa creasca
Happy Mom si S18+