prima intalnire cu EA
Ne stiam de 3 luni si locuiam impreuna de 2 luni 3 saptamani si 6 zile,adica ne mutasem impreuna de a doua zi.
Imi spune timid,stii,nu vrei sa ramai la metrou, in statie, ca vin repede.
Cum???
si Etna si Vezuviu au erupt simultan
Pai nu as vrea sa o cunosti.....
Pe cine?
Hai,te rog,asteapta in statie.nu o sa iti faca placere.nu pierzi nimic daca nu o vei cunoaste vreodata.si eu o detest.
Pe cine,frate?vin cu tine sau pa.
Ok.
Cu pasii mici,ezitanti, intra intr-o scara de bloc vechi,vis a vis de parcul Carol.o usa mare, se deschide si apare o adolescenta si ne pofteste inautru.
Ea e sora mea ,zice prietenul meu de atunci,sotul de acum.
Holul mic,de culoare amestecata de la bej la maro(de fapt fusese alb).
De o data ,dupa niste draperii de o culoare si mai incerta ca holul apara o fiinta mica,subtire,frumoasa, o femeie in varsta dar de o frumusete izbitoare.
Deschide gura si mii de decibeli izbucnesc pe cele mai inalte tonalitati.
O lasa sa isi termine aria si ma prezint politicos,sotul adauga, prietena mea.
Si de o data femeia aceea foarte frumoasa ,cu voce de scorpie absoluta mi-a facut cea mai dura caracterizare din viata mea:la cat esti de slaba si cum arati de ce nu te-ai imbracat gros?
Pentru ca e cald afara,doamna.
Asta a fost prima intalnire cu soacra si cea mai prietenoasa atitudine ai ei fata de mine...........................
Cum a fost prima intalnire cu mama lui?
Toate au vocatie de soacra?
Eu am nimerit soacra absoluta.
Sotul meu ii spune mama lor,adica a surorilor lui..................s-au intersectat de cateva ori in viata,intre camine si parinti care l-au crescut temporar.
Raspunsuri
ana_25 spune:
Mda,soacrele! Unele bune de pus la rana,altele......
Ma mutasem la al meu sot (si cu bunica-sa)in ziua de Craciun in 2006. Dupa nici trei zile ne-am trezit la usa cu soacra-mea. Dupa cateva min apare si socru-meu cu nevasta-sa si copii ei Nu si-au propus sa se intalneasca toti,dar curiozitatea de a ma vedea..... Imi aduc aminte ca stateam pe pat si toti in jurul nostru ma studiau ca pe un extraterestru eu ma uitam in jos si-mi venea sa rup usa...chiar i-am facut lui un semn discret si ne-am retras lasandu-i sa traga concluziile singuri Acum ma amuz cand imi aduc aminte cum se uita nevasta socrului meu..cand la mine cand la soacra-mea (uitatura urata evident)
Mik spune:
Ma intrebam cine e EA.
Pe mine m- prezentat simplu, ne-am facut "la bise" : pupat in aer de 3 ori si gata.
Acum cind ne vedem ne pupam pe bune. E o persoana de calitate si cu bun simt. nici nu cer mai mult.
Selene_Bunny spune:
Exemplara - casa, masa, tinut pe palme.
Vizavi de mine, nu am ce sa-i reprosez, de la prima intalnire si pana acum. Eu am mai sarit calul, ea, niciodata cu mine.
Cristina_C spune:
Poate scrie si colega noastra de forum care si-a pus "soacra" la semnatura, nu mai stiu exact cum era, parca " ~ O dau pe soacra-mea, dar nu la schimb, ci pe degeaba, dar nici asa nu cred c-o ia cineva". Mereu ma amuzam cand citeam.
Eu nu am cunoscut-o, nu am ce sa scriu. Dar, din povestirile sotului, cred ca as fi scris numai de bine.
Elle_seb spune:
Nu stiu de ce, zilele astea citesc numai aiurea si pe dos. Cand am vazut titlul, am fost convinsa ca ti-ai gasit o "ea" si ca vrei sa impartasesti cu noi o noua perversiune care face ravagii.
_
Tratament Anti-Cancer - 24 Brevete Medicale Internationale
www.facebook.com/pages/Bella-Plaza-Design/477366188967978" target="_blank">Mobila pe comanda la preturi competitive
Cristina_C spune:
Eu m-am gandit la EA = amanta dar nu prea se potrivea cu nickul histaminei, asa ca am intrat sa vad ce si cum.
Totusi, dincolo am citit din prima "anual", dar recunosc ca m-am gandit imediat dupa la cuvantul fara "u"
elyda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Elle_seb Nu stiu de ce, zilele astea citesc numai aiurea si pe dos. Cand am vazut titlul, am fost convinsa ca ti-ai gasit o "ea" si ca vrei sa impartasesti cu noi o noua perversiune care face ravagii. _ Tratament Anti-Cancer - 24 Brevete Medicale Internationale www.facebook.com/pages/Bella-Plaza-Design/477366188967978" target="_blank">Mobila pe comanda la preturi competitive |
Marius e de vina ...zilele astea pentru orice e ciudat sau aiurea pe aici este vinovat!Acum trebuie citim cu maaare atentie ce apare pe forum ca nu se stie de unde sare ...anualu' !
Elle_seb spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui elyda
Marius e de vina ...zilele astea pentru orice e ciudat sau aiurea pe aici este vinovat!Acum trebuie citim cu maaare atentie ce apare pe forum ca nu se stie de unde sare ...anualu' ! IOANA |
Pai sigur ca el e de vina, ca doar nu eu! Acum il asteptam sa-si ceara si scuze.
_
Tratament Anti-Cancer - 24 Brevete Medicale Internationale
www.facebook.com/pages/Bella-Plaza-Design/477366188967978" target="_blank">Mobila pe comanda la preturi competitive
MElise spune:
Hmmm, amintiri stupide, pe care le-am sters voluntar din memorie, dar ale caror urme nu pot fi sterse, oricat de mult ar parea ca se straduieste EA acum. Din respect pentru sotul meu si pentru mine insami am ales indiferenta. Ce alta atitudine as putea avea de altfel fata de o persoana care nu reprezinta nimic pentru mine...
Fascinatie
Inevitabil... Eminescu