Burtici cu stelute de iulie-august (26)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Va rog sa-mi trimiteti si mie parola de la userul comun ... ma pot ocupa si eu de listuta cand sunt pe faza. Vad ca nu e aceeasi parola de pa picasa

Am o propunere ... avand in vedere ca nu prea are lumea timp sa se ocupe ... si umplem paginile vazand cu ochii ... am putea lasa capitolele de 25 de pagini ... sau e obligatoriu sa ne oprim la 20? Nu stiu exact daca prevede ceva regulamentul forumului!

13+

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Buna seara feteleeee! Am fost la eco si se pare ca se inmultesc .Avem 14 cm si 190g. Acum trebuie sa ne gandim serios la nume. Noi aveam pregatit de fetita. DT a iesit f bine deci suntem bine.

17+
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Dana am avut dreptate. Felicitari pt baietel!!! si pt Dublu. Daca a iesit Dublu bun, nu mai fa si Triplu. Stai cuminte.

Elena & Denisa (26.10.2004)
18 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Dana felicitari pt baietel!!!
Paula Multumesc! am reusit sa vad si eu frumoasele mamici cu care conversez. maine pun si eu poze. Sa imi fac si eu la burtica ca nu am recente dar promit sa fac si sa poztez

18+
viitoare mamica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Dana, felicitari pt puta!! Tb sa apara de undeva si baietii, nu? Doar nu lasam fetele fara cavaleri...

Cris, nu e regulamentul nostru, e al forumului. Cred. Daca te uiti, o sa vezi ca toate capitolele suntde 20, 21 de pagini.

Ma pun sa fac capitol nou.

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 17+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

Dana, felicitari pentru fecior!....si pentru analizele bune!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul.aug2013 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

am ajuns si eu
am fost la medicul de familie dupa reteta si ceva tratament pt ureche ca nu mai pot , azi noapte m-am trezit de durere pulsa incontinu , mi-a schimbat picaturile , sper sa functioneze cu ele

daria , eric , letitia ,smaranduca ..toate imi plac , important este sa le placa mamalor...

maria sun cam cu o saptamana inainte , dar luna asta nu am sunat doar m-am prezentat la cabinet si gata , eu am fost vinerea trecuta pt reteta si martea aceasta pt analize.

dana -felicitari pt puta !

ele sanatate fetitei !

la toate , si eu vreau dar nu am voie....

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

18 +

Mergi la inceput