Burtici cu stelute de iulie-august (26)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Eu nu port pantaloni deloc, poate 1-2 ori pe an. Nu ma avantajeaza. Sigurul lucru frumos la corpul meu sunt picioarele, daca le acopar, devin neinteresanta.
Mai am haine care imi vin de dinainte de sarcina, imi erau un pic mai largute. Am din prima sarcina 2 perechi de pantaloni, care acum imi sunt inca mari. Si vreo doua bluze. Sper sa ma descurc cu astea pana se incalzeste. Si mi-am mai luat de la C&A o fusta de blugi scurtaaaaa, de gravida, redusa de la 140 la 40 de lei. Si tot de aici am gasit o rochita scurta ff draguta la fel redusa de la 140 la 40 de lei. Pe asta o port la vara. E foarte faina facuta la sani, o sa scot usor sanul pentru alaptat.

Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Maitreyi, sunteti o familie foarte frumoasa!! Ce draguta ideea cu tablita!

Ele, ce pot sa spun?!...WOW!!! La mine toti pantalonii au devenit colanti Iar "mosul" si cu "baba" nici nu se mai vad la fata Sa nu mai zic ca fustele vechi sunt de mult timp istorie...

Happy_Ama 17+

Mergi la inceput

Asa e Monica, tre sa avem grija. Uneori cedez si eu, ca nu mai am puteri de atata explicat (cunosc teoria) si o iau pe calea scurta. Avea obiceiul sa-si muste buza, rau de tot, pana la sange si i se umfla, eram dsperata, l-am amenintat ca il duc la dr. sa-l coase cu acul, degeaba. Apoi i-am spus ca se va face negru daca mai continua si asta a mers, se pare ca m-am pricopsit cu un mic rasist . Printre altele zice si ca oamenii negri si-au muscat buza de s-au facut negri. Ar fi culmea sa-l intrebe vreodata pe vreo unul "ce? ti-ai muscat buza, ai?" Nu e de ras, stiu...

Mergi la inceput

Sau ii plac mult biscuitii Oreo, "biscuiti negri" cum le zice el. Dar ca sa-l oblig sa-i manance cu iaurt, i-am zis ca de la atata biscuit negru se va face negru (incercam sa leg asta de biscuit, fara sa fac referire la rasa umana) asa ca e bine sa dea cu iaurt din urma sa mai estompeze efectul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

ama, esti o mamica foarte radioasa!
monica, ai o fetita superba!!

cu numele noi am lasat-o mai usor (din pacate) pt ca abia peste 2 sapt aflam daca bebele e fetita sau baiat..aka eu in cu tot felul de propuneri, dar sotul ma pune sa revin peste 2 sapt :)

14+

Mergi la inceput

Doxy, poate faci si tu o poza, doua. Si celelalte fete!! Vrem burtici!!!

Happy_Ama 17+

EDIT: Ma rog, eu cel putin vreau burtici!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hadrianae spune:

Daca vreti sa va clatiti ochii cu niste haine de gravide: http://www.enviedefraises.fr/38-robe-grossesse
Mai ales rochiile sunt frumoase rau. Mai ca-mi vine sa zic ca mai fac vreo trei copii, doar, doar o merita investitia.

Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010) si 16+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana29 spune:

Buna! Nu am mai scris de ceva vreme, dar va urmaresc mereu si sunt la curent cu "realizarile" fiecareia dintre voi. Am stat cu sufletul la gura zilele trecute cand au facut Ele si Paula amniocenteza, si de asemenea v-am felicitat in gand la colorarea fiecarui carucior!!!
Acum vin si eu cu vesti bune. Am fost ieri la morfologia de prim trimestru si la interpretarea Dublului test Brahms Kryptor. Suntem bine, in grafic, - avem 12 saptamani si 5 zile si toate par la locul lor. Domnul doctor, bine dotat - ma refer la un ecograf Voluson, a spus ca puiul nostru are puta!!! Evident, sotul meu e in extaz, dar eu incerc sa il temperez, mi se pare prea devreme ca sa se vada cu certitudine, nu?
Dar daca totusi stie medicul ce stie... ce parere aveti de numele ERIC? Dar de combinatia Eric Daniel?

12+

Mergi la inceput

Adriana, ce tareee!!! ASA DA!! Dar nu livreaza la noi

Happy_Ama 17+

Mergi la inceput

Dariana, felicitari!!

Foarte tare numele de ERIC! si ce e amuzant este ca adineauri se vedea in lateral o poza a unui bebe ERIC! Si chiar ma gandeam sa va spun aici, ca sugestie

Happy_Ama 17+

Mergi la inceput