Scoala Generala nr. 56 "Jose Marti" Bucuresti
Raspunsuri - Pagina 2
anya spune:
Acum te duci degeaba la directoare. Chiar daca ii dai ceva tot nu foloseste momentan. Asigura-te de faza cu adresa. Eventual treci pe la secretariat si verifica daca adresa corespunde cu lista de case/blocuri arondate scolii. Daca da - bravo, daca nu - te agiti si iti faci mutatia.
Daca tot de duci la secretariat afla daca invatatoarele de a 4-a iau clasa 0, cate clase se fac... Intre timp aflam cate ceva de invatatoare.
Intr-o a doua etapa, te hotarasti asupra invatatoarei si mergi sa vorbesti cu ea. Abia dupa, daca iti place invatatoarea si ea zice ca e ok, mergi la directoare.
Cu after-ul nu e graba. Mai la vara, dupa ce stii restul datelor.
Bafta multa!
absoluta spune:
Problema este ca noi stam in Ilfov, atat eu cat si sotul meu avem serviciile in sectorul scolii. Despre mutatie nici nu se pune problema pentru ca efectiv nu cunosc pe nimeni care sa locuiasca langa scoala....
anya spune:
Daca vrei sa fii sigura 100% ca intri - pe baza experientei de anul trecut - cauta si fa-ti un flotant.
Criteriul cu job-ul in raza scolii e destul de slab. Eu aveam inca un copil in scoala si tot n-as fi prins loc daca nu ma mutam. Anul trecut, dupa ce s-au facut listele cu cei arondati ca locuinta au mai ramas 5 locuri. Urmatorul criteriu era cel de handicap, situatii sociale (plasament) si apoi familii monoparentale. Abia dupa ce se inscriau toti venea crietriul cu al doilea copil in scoala. Cel cu job-ul...era situat mult mai departe. Inscrierea era electronica, asa ca nu prea se pot face aranjamente si ca sa stau cu stres pana in toamna...n-as fi rezistat.
absoluta spune:
Nici nu stiu....cum aflu care sunt strazile arondate acestei scoli? sau sectorul conteaza?
ioanacarmen spune:
http://www.ismb.edu.ro/Subpagini/pregatitoare/display.php?id_unitate=55
Strazi arondate:
BD. PACHE PROTOPOPESCU NR. 51-132, SECTOR 2
ALEEA AVRIG NR. PARE SI IMPARE, SECTOR 2
BD. FERDINAND I NR. 90 - 128 (NR. PARE), 95-103 A (NR. IMPARE), SECTOR 2
INTR. SERG. GHEORGHE COSTEA NR. 1-13, SECTOR 2
INTR. SERG. ION TANCU NR. PARE SI IMPARE, SECTOR 2
INTR. VLADIMIR STREINU NR. 1-8, SECTOR 2
SOS. MIHAI BRAVU NR. 5,-95 (NR. IMPARE), 90-116 (NR. PARE), 107-119 (BLOC E1), SECTOR 2
STR. AVRIG NR. 10 - 88 (NR. PARE), SECTOR 2
STR. CHIRISTIGIILOR NR. 2-8 (NR. PARE), 20-46 (NR. PARE), 11-13, SECTOR 2
STR. FLUIERULUI NR. PARE SI IMPARE, SECTOR 2
STR. ION PANTARU NR. PARE SI IMPARE, SECTOR 2
STR. MATASARI NR. 44-61, 64-72 (NR. PARE), SECTOR 2
STR. OSCAR OBEDEAN NR. PARE SI IMPARE, SECTOR 2
STR. PICTOR ION ANDREESCU NR. PARE SI IMPARE, SECTOR 2