Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~33~

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cosmy spune:

Buna dimineata!
Ciocolata calda din partea caseeeeei!!!
Am fost ieri la control, s-a uitat doctorita la fetitoi si mi-a dat vesti bune: nu mai are cordonelul in jurul gatului(deh, s-a incalzit nitel si-afara, la ce-i mai trebuia fular?! ), cand o cerceta pe ici pe colea, a inceput sa caste si ca o fetita educata si-a dus si manuta la gura in acest timp...mi s-a parut o imagine de documentar Discovery
In rest, mi-a zis ca eu am tensiunea cam mica, dar daca n-am dureri de cap si ameteli nu-i nicio problema si ca am toate sansele sa nasc normal(veste care m-a bucurat nespus).
Spunea cineva(iertare ca n-am retinut cine), ca-i speriata de acel ac de la anestezia epidurala...mai fetelor, eu mi-am cumparat anestezia cu cateva luni inainte s-o nasc pe Daria si n-am avut putere s-o studiez(mi se parea enorm acul), dar cand a venit anestezista in sala de nasteri si mi-a instalat-o, credeti-ma ca n-am simtit aproape nimic...ba chiar am afirmat ca de la roata si foc, anestezia epidurala mi se pare cea mai tare descoperire!!!!
Cat despre anestezia generala, am facut si eu cand m-am operat de menisc si n-am avut niciun simptom neplacut(dupa 2 ore eram in salon treaza si vioaie).
In rest, la sedinta cu parintii am discutat despre diverse programele in care vrea invatatoarea sa implice copiii(mare noroc a avut fiica-mea cu invatatoarea, e o tipa extrem de dedicata) si bineinteles, am mai strans niscai bani pt fondul clasei(am si pierdut sirul la nr lor in acest an scolar, dar noi sa fim sanatosi)

Scuze ca m-am intins atat de mult, probabil eram nevorbita

Va pup si va doresc o zi senzationala!!!!
26+Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

Citat:
citat din mesajul lui DenyAnd

Citat:
citat din mesajul lui Iris1211

Voi cand spuneti cezariana la cald va referiti ca asteptati sa vi se rupa apa si apoi intrati in operatie, nu?

Vreau doar sa stiu daca am inteles bine, ca sa stiu ce intrebari o sa-i doctoritei la urmatoarea vizita.

happy 25 + cu

Da Iris, asta inseamna cezariana la cald. Nu numai sa ti rupa apa, dar mai intri si in travaliu nitel (ori mai mult, iaca aici nu stiu cat treb sa dureze travaliul, cred ca atat cat sa nu intre bebe in suferinte fetala).
Si eu imi doresc asa, la cald-cald chiar, daca nu voi putea natural.
Tot inca sper pana in ultima clipa sa nasc natural.

Si apropo de programare cezariana, si eu am "ochit" 15 mai , deci vom naste amandoua odata . Eu atunci voi implini fix 38 sapt.

Eu am DPN 30 mai dupa eco, dar cum ca sunt cu riscul de trombo si Rh negativ, musai pana sapt 38. Mai ales din cauza Rh-ului. Mai vedem pe parcurs

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

24+ cu
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Pai si eu am RH negativ ca si tine.

happy 25 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Buna dimineataa..vin si eu la cafeluta..

Am dormit dusa(ca niciodata) azi-noapte..si am adormit destul de devreme..nu imi vine sa cred ca de la o noapte de nesomn mie imi ia 3 zile sa imi revin..oare cum o fi cu bebe?Vorba sotului..sa speram ca si el e somnoros, ca noi..

Si eu am rh negativ si sotul pozitiv, dar mie nu mi-a zis dr ca ar trebui sa nasc mai devreme din cauza asta..iar fiind prima sarcina, abia acum, la setul de analize de trim 2(dupa 24 de saptamani o sa-l fac) o sa fac dozarea..

In rest, ce sa va zic..astazi mi-am luat liber..(apropo, nou sef pare tare simpatic, e de acord cu tot ce ii cer..) Maine o sa aibe cumnata mea motul nepotelului..Mi-e tare dor de ei..Si daca tot s-a nimeit asa, facem o vizita si paintilor mei, socrilor..Nu ne-am mai vazut de la sarbatori..

Felicitari, Cosmy, pentu vestile bune..cand spuneti de ce frumos se vede bebe la eco, mi se face asa un dor de el..ma consolez ca am morfologia in 2 saptamani..si ca vor trece repede..Nu as vrea sa il chinui cu eco multe..am vazut ca nu ii pea plac, se fereste..

Deny, felicitari ca ai rezolvat cu cardul! E o veste super buna!

Va pup!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

Neata!

Cosmy draga, vreau sa-ti spun ca m-ai amuzat teribil cu "fetitoaica" ta si cu "fularul" de care s-a descotorosit.
Bravo voua ca sunteti bine!
In saptamana 28 mi-a zis si mie dr sa repet analiza cu RH-ul ( ca si tie Deny) si cea cu toxoplasmoza.
Deny ma bucur ca ati rezolvat cu cardul. Felicitari!

La mine 15 mai a decis dr nu eu, de fapt a fost o opinie ca a zis in jurul datei de 15.05, eu nu as fi ales data asta ca e ziua unui fost iubit de-al meu si nu as vrea ca atunci cand va fi ziua copilului sa-mi aduc aminte ca e si ziua lui.

Acum parca m-a luat si pe mine aceeasi teama ca si pe Fluturash, ca nu a reactionat Anda azi deloc, nici la cafea ca de obicei si nici la statul picior peste picior. Sper sa fie doar neuronul meu obosit ca la sfarsit de saptamana.

Acum ma pun sa verific mailul de servici si mai revin.

pupici

happy 25 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Deny felicitari!
Iris lasa printesa sa se odihneasca :)

Eu sunt intr-o noua faza a observatiilor provenite de la femeile cunoscatoare mai nou mi se spune " ti s-a lasat burta" . Nu stiu daca o fi asa sau nu, vad saptamana viitoare vineri ce zice gine.
de dimi la fete

27+ cu Vlad Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Flafi, voiam sa iti zic ca a inceput sa creasca si la mine burtica...de doua zile mi s-a mai tuguiat..inca ma pot misca normal, dar sarcina mea e muult mai mica decat a ta..
Pune poze sa vedem si noi daca s-a lasat sau nu

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen1985 spune:

Buna dimineata! Bifez si eu la visele erotice, numai ca eu chiar il trezesc pe sot si-l violez Vad ca am inceput sa am si eu insomnii ma trezesc pe la 3 si pana la 5 nu mai adorm, plus ca nu-mi mai gasesc o pozitie de somn confortabila. Am incercat cu pernute printre picioare, pe sub burta dar nimic... ma foiesc toata noaptea.

Mami de Bianca 07.05.2008 si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmy spune:

Uitai sa mai spui 2 chestii(deh, neuron divizat)...
- botezul vreau sa-l fac in curte, un fel de petrecere campeneasca(chiar vreau sa impun un "dress code"-trening sau pantalon scurt cu tricou )
-ieri, mi-a spus doctorita ca peste o luna vrea sa vada rezultatul analizei pt streptococ B din secretie vaginala-cica rezultatul asta trebuie sa-l puna musai la dosar pt ca intra in protocolul de nastere si vor sa-l vada si neonatologii, la nastere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duduta190578 spune:

Buna dimineata mamici burtici si bebelici!Vin si eu cu cafeaua!
Eu la prima cezarianam-am trezit dupa vreo 2 ore,dar m-a lasat in continuare tot la reanimare ca eram cu o perfuzie si cu plosca dupa mine.Nu a fost prea placut,mai ales ca imi era greu sa ma intorc pe o parte si nu reuseam sa stau prea mult timp treaza.A doua zi m-a dus in salon,dupa care am fost ok.Am cerut sa stau in salon cu bebe,aveam si posib sa nu stau,il mai dadeam noaptea in camera copiilor ,dar mai mult stateam eu pe la el decat sa stau in salon cumintica.Si la Onesti tot totala se face anestezia,nu mai stii nimic pana te trezesti.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cita_ralu spune:

Buna dimi

Ce vreme urata eu nu am inceput ziua bine, mi-am facut o mie de nervi la metrou, dupa multe statii am reusit sa stau si eu jos, si apoi am vazut o gravi cu o burtica mai mare, nu-i dadea nimeni locul, nimeni nu vedea asa ca doar eu m-am ridicat. Iar apoi un "domn" s-a gadit sa-mi dea un mare cot pt ca aveam tupeul sa incerc sa ma strecor prin truma formata in fata scarilor rulante traim intr-o lume minunata ce sa mai ...

Iris nu te comandama nimeni, fiecare stie ce-i mai bine pt el si bebe

Deny ma bucur ca ai rezolvat cu cardul

Mad asa si eu cu cererea doar dimineata numai ca sotul m-a sarit weekendul trecut si a avut de tras saptamana asta azi noapte si eu am incercat un viol dar nu mi-a reusit

Pe toate va

Sa avem o zi frumoasa!

Ps. ieri am semnat contratcul la RM si am vizitat maternitatea si m-am emotionat in fata acvariului cu bebei , deci a fost de vis cat sunt de mici si de frumosi, am vazut chiar o fetita abia nascuta

22 + Matei Alexandru

Mergi la inceput