Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (25)
Raspunsuri - Pagina 16
stefana0909 spune:
Am fost si eu la magzinul din Tei, pentru a cumpara un cadou de bebelus si chiar il recomand! Are toate produsele pentru mama si bebe, inclusiv carut, aparate de sterilizat, etc....si preturile, chiar sunt decente!
11+
doxy spune:
Offf, ma gandesc acum daca o fi uleiul contrafacut poate ma pricopsesc cu vreo alergie... Am sa incerc pentru inceput un ulei de bebelusi sa vad ce si cum, va zic daca imi place. Eu cred ca (de fapt mi-a confirmat o drta) ca asta cu "antivergeturi" e marketing curat. Depinde de pielea fiecareia, cum rezista sau nu la intinderi. E bine totusi sa ne hidratam si sa o hidratam, dar daca e sa crape tot crapa. De asta nu vreau sa dau bani multi pe crema.
Astea de bebei cred ca sunt sigure in sarcina, ca nu pot sa contina chestii agresive.
Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 18+
doxy spune:
Bafta fetelor la ecografii! Da mai vorbim pana atunci.
stefana0909 spune:
Asa? Pai mie mi-a zis ca nu ma primeste la eco daca nu am rezultatul de sange de la DT, ca sa faca interpretarea!
11+
happy_ama spune:
Bobitza, eu tocmai mi-am comandat online 2 creme. Este foarte usor si am cerut livrare la serviciu. Sunt de o lene maxima desi pe drumul casa-serviciu trec exact prin fata acestei farmacii
Happy_Ama 17+
doxy spune:
Hai ca zgarceniei mele i-a mai venit o idee geniala. Daca tot ii iau patul lui Rares, il iau cu tot cu lenjerie, care e bej si are o dunguta cu ble, arata ca nou, mai ales aparatoarele care le-am folosit un an. Asaaaa... si am o fata la Iasi care are maini de aur in ale cusutului, o rog sa-mi carpeasca cu roz acolo pe unde e ble, ca e foarte simlu. Si-mi mai mestereste si o minune din aia de baldachin. Nu ramane decat sa cumpar suportul.
hadrianae spune:
Doxy, e tare Rares!
Si de plans ma plang si eu, dar ma cam plang in gol, pentru ca sotul meu lucreaza in Romania si eu sunt singura aici cu Alexandru, asa ca vrand-nevrand tot singura trebuie sa le fac pe toate. Dar asta e, le ducem noi la capat pe toate.
Legat de baldachin, mie mi-ar placea pentru afara, pe terasa, mai ales ca o sa fie vara.
Eu crema am folosit sarcina trecuta de la Elancyl antivergeturi si n-am facut... o fi ajutat crema sau nu, habar n-am. Acum n-am mai gasit in farmacii pe aici #537;i folosesc de la Bepanthene/Bepanthol antivergeturi. Dar parca imi placea mai mult cealalta, asa ca o sa mi-o comand de pe net cand se termina asta. Cred si eu ca uleiul de masline e minunat, dar mie mi se pare cam incomod sa te dai si eu vreau sa acord timpul minim posibil acestui aspect.
Bobitza, si eu ma cam invart noaptea pe toate partile.
Da-ti-mi si voi cu un praf de chef de lucru incoace, ca n-am facut aproape nimic toata ziua si-acusica vin deadline-urile si ma iau prin surprindere.
Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010) si 16+
Poze
Ele spune:
Pfuu...ce casc!!
Eu fac morfofetala pe 21 febr.O sa am 21 sapt.
La 12 sapt nu e prea devreme? sau e morfo pt primul trimestru?
Elena & Denisa (26.10.2004)
18 saptamani