Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (25)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Oricum, ma scuzati va rog, ca nu stiam ca dureaza cinci zile, pana e sigur.

Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 18+

Mergi la inceput

Acum ma simt vinovata... ca sa mai spal din pacate va dau un link sa va mai relaxati cu ceva frumos. http://www.mamotato.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Fetele azi am facut 4 lunite
Paula stai linistita te rog si fi pozitiva

amalia tsakoniati
18+
DOAMNE ITI MULTUMESC!

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Paula , o sa fii bine. Cu atat mai mult ca a fost procedura usoara,nedurerasa si fara complicatii.
Doar nu te ia stresul si pe tine acum??

Fetelor amnio se recomanda daca ai teste cu risc crescut si intre anumite saptamani. Daca nu ati avut nimic din genul astora nu va bateti capul sa cititi. Eu am citit dar strict daca m-am lovit de asta. Nu am citit de Dublu (ca nu l-am facut). Am citit de TT si de amnio, cand mi-au fost recomandate. Asa am citit inclusiv multe aici (gen Dimerii care ii facea Betty). Am zis ca nici nu vreau sa stiu ce sunt aia.
Prefer sa nu le stiu pe toate .

Elena & Denisa (26.10.2004)
18 saptamani

Mergi la inceput

Asa este Ele, eu nu am cautat in mod special, am descoperit intamplator si curiozitatea asta a mea morbida, ufff.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Doxy sari repede cu linkul despre mamica respectiva ca vreau si eu sa citesc, te rog.

Paula stai calma, Iuga mi-a zis ca daca trec de primele 4-5 ore e trecut riscul, foarte foarte rar se intampla sa se mai intample ceva dupa (e drept ca au mai fost si exceptii dar clar eu nu m-am ingrijorat pt ceva f izolat) si riscul maximal este in ora sau jumatatea aia de ora cat te tin ei acolo pe pat.

Eu am ramas f f placut surprinsa de mamica care a facut amnio cu mine si au intepat-o de 7 ori, avea un simt al umorului pe care si-l exercita cu brio si in momentele respective, a zis ca sefereste sa bea apa vreo cateva zile ca i frica ca o sa-i iasa prin burta ca din stropitoare ca in Tom si Jerry

17+

Mergi la inceput

Haideti sa vorbim de ceva mai frumos.
Eu ma uit acum la lenjerii, tot intamplator am dat peste ele. Si fiindca am fetita ma bate gandul sa iau cu baldachin. Sunt cam piperate la pret, dar or sa fie o gramada de rude care or sa ma intrebe de cadou (mama, soacra, nasii, etc) si pot sa le dau idei.
La Rares am primit de la mama mea asta http://www.feretti.ro/index.php/rabbite
Rabbit Ecru Premium 5 piese (perna +fata de perna, pilota + cersaf pilota, cersaf, laterale patut dehusabile. Am fost mai mult decat multumita, o calitate extraordinara. Recomanda cu caldura. Cel putin pilota e super. Am folosit la Rares doar setul asta de lenjerie si e in stare perfecta.

Mergi la inceput

Betty, acum sunt confuza... vrei linkul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Pai da ca te-am rugat asa frumos mai sus

17+

Mergi la inceput

Betty, ti-am trimis mesaj privat.
Ca sa nu mai fac o gafa am zis sa ma asigur sa mai intreb o data.

Mergi la inceput