Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (24)
Raspunsuri - Pagina 17
Delia_Rodica spune:
Ma bucur Paula ca a trecut amnio cu bine
. Asteptam rezultatele
viitoare mamica de hocheist
14+ 
Ele spune:
Paula bine ai revenit!!!
Stresul e foarte mare cu toate ca nu am auzit caz care sa piarda sarcina de la aceasta procedura.
Tu nu ai facut si Fishul? de iti vine dupa 7 zile.
Eu stau calare pe mail, poate imi vine rezultatul.
As suna la Genetic lab. ![]()
Elena & Denisa (26.10.2004)
18 saptamani 
amakszin spune:
Multumesc ca m-ati primit. poate ma puteti sfatui cum pot ajunge mai activa pe forum deoarece inca nu prea stiu foarte mult sa folosesc forumul.
Mersi. Adriana -Cluj
elfcupistrui spune:
Paula,ma bucur ca esti asa entuziasmata si a iesit totul bine ! 
Mi-a placut port-bebele asta ca au multe modele de materiale si au si cu gluga pentru iarna ![]()
Cat despre pofta de dulce si baietel, chiar radeam zilele astea ca si eu cred ca este baietel,parca asa simt si toata lumea imi zice la fel :)) Si radeam eu asa ca daca e fetita,toata lumea o sa fie asa dezamagita :)) eu una sunt in punctul ala in care nu ma intereseaza,copil sa fie :)) E mai simplu sa ai o pfta de dulce,ca mie imi casuna numai pe mancaruri. Acum bucataresc niste linte verde cu radacina de patrunjel,telina,mar,ceapa verde si verdeturi plus o salatica asa de rosii. Dar mi-a venit o pofta de praz umplut cu orez si stafide si eram asa suparata ca nu am praz in casa :)) Sper sa ma tina pana diseara,sa dau o fuga pana la magazin si sa nu ma mai sucesc pana atunci.
faith trust and pixie dust.
14+
paula_m spune:
Elena, suna-i si spune-le sa nu se joace cu nervii la zeci de gravide
.
Cred ca fish-ul e pana la urma, dar nu am intrebat...imi da rezultatele la trisomiile de la TT. Si sexul. Pt mine e suficient.
Mie mi-e teama sa nu confund miscarile lui bb cu contractiile
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si
17+ 
Am implinit doi anisori!!!
poze
doxy spune:
Paula bine ai ajuns acasa!
Vad ca nu ti-ai pierdut simtul umorului nici atunci in sala (ma refer la faza cu acul si cu pipi). ![]()
Legat de port-bebe stiu ca exista n variante si pentru toate situatiile, eu ma refeream strict la partea practica. Ma gandesc ca iarna e frig si oricum nu-ti foloseste prea mult, ca nu faci plimbari lungi si dese. Iar cand e ff mic nu stiu daca l-as pune intr-un port-bebe, cred ca mi-ar fi frica (eu oricum nu-l pot duce din cauza problemelor de spate). Cred ca singura situatie in care mi-ar fi de folos ar fi atunci cand e timp frumos si mergem prin parcuri sau chiar calatorii pe la munte, obiective turistice, atunci l-ar cara taica-su. ![]()
Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si
18+ 
doxy spune:
In schimb cea mai buna achizitie (si imi pare rau ca am luat tarziu, ca toti spuneau ca exista si varianta sa refuze categoric sa stea acolo) e un leagan din ala electric pentru bebe, cred ca de pe la 3 luni poti sa-l pui. Rares la cat de zbantuit a fost a stat in leaganul asta pana era mare deja si ajungea el la butoane si-si selecta muzica, noroc ca a fost mai slabut si se incadra la kg acceptate de leagan.
Sa verific sa vad de la ce varsta e voie si il scot la vara afara cu leaganul si cred ca asa voi avea parte de liniste, sper cel putin. ![]()
Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si
18+ 
paula_m spune:
Elena 600 de lei. Dar daca e doar Fish-ul e scump, pt ca pretul intreg e 1400, dar cu trimitere e 600.
Nici noi nu am folosit deloc port bebe. Am incercat si wrapul, dar nu l-am stiut lega
, mei tai-ul nu am avut ocazia sa-l incerc.
Poate la primul copil nu e necesar, dar la al2 lea il cam vad indispensabil, nu ma pot inchipui alergand dupa Raul cu caruciorul, dar daca il am pe bb2 legat de mine, poate e mai usor.
Acum despre leagan, nu stiu ce sa zic. Eu am dat o gramada de bani pe el, si l-am folosit 6 luni, dar intr-adevar a fost folositor, mai ales, la partea cu adormitul, adormea acolo si il mutam in patut![]()
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si
17+ 
Am implinit doi anisori!!!
poze