LMA Fluturasi minunati !!! 2011 (41)
Raspunsuri - Pagina 5
madutza_bra spune:
Ce bine e dupa un somnic delia, somleac
ina, noi o perioada a trebuit sa mancam cartofi prajiti saptamanal la recomandarea doctorului cristi a avut un calcul(o depunere) pe bila si a trebuit sa consume alimente grase vre-o 2-3 luni, pintre altele ne-a spus ca tb o portie de catrofi prajiti...si nu puteam sa-l lasam singur la masa, nu?
Regimul si-a facut efectul si acum e bine
Gata, fug sa imbrac fata si fugim la gradi
yvyana spune:
Mamici multumesc pt raspunsuri!
Catank sa-mi spui si care e al doilea produs de pe reteta! De vaccin anti-pneumococic ti-a spus ceva sau nu ai intrebat?
Eu nu prea stiu ce sa cred despre chestiile astea cu cresterea imunitatii cu siropele fel de fel si alte drajeuri si pliculete bla-bla,
Pentru mine e clar ca alaptatul protejeaza copilul, dar eu am alaptat un an si 9 luni si tot a luat L fel de fel de microbei mai ales cat a venit in contact cu multi copilasi ca avem si f multi prieteni cu copii de varste mici, s-au jucat si si-au lins reciproc jucariile au stat bot in bot etc. ma refer mai ales la boli contagioase!
Deci eu cat am alaptat-o n-am avut de-a face cu raceli simple, muci, tuse sau alte asemenea cat am avut de-a face cu boli gen roseola infantum, mana-picior-gura plus enterocolite pe care nu prea ai cum sa le suntezi cu toate siropelele din lume!
Happy Mom si S18+
bb_yasmi spune:
yvy eu nu sunt pt siropele, pastilute oricat de naturale o fi ele (precum scrie pe unele) dar miere, polen din sursa sigura, vitamina C, ceai de tei flori cred ca ajuta. dar asta nu inseamna ca nu am folosit.
madutza_bra spune:
yvy, pe ai mei i-au ajutat siropelele, nu au racit asa usor in perioada administrarii, daca au racit au facut forme usoare si a trecut repede, asta in comparatie cu perioadele in care nu au luat. Deci la noi isi fac efectul doar cand le luam. cat timp am alaptat-o pe Cata a fost suuper bine, nu a racit deloc, deloc, desi toti 3 eram varza pe langa ea, si eu ii suflam in nas la fiecare alaptat, e anu a luat nimic de la noi.
mandreeac spune:
Seara buna mamici frumoase! Am intrat sa va scriu despre print! A fost tare amarat ca am inceput munca si nu Mai suntem impreuna, Asa ca nu Mai dormea noptile de teams ca atunci cand se va trezi nu o sa Mai fiu langa el! Vb tot pe limba lui, dar intelege absolut tot! L am tuns, e in frumos si un mamos! Pe 23 ii Serbam ziua la un spatiu de joaca! Sper sa apuc sa intru sa va urez si eu toate cele, dar daca nu o fac sa stiti ca incepand cu Cata am gandesc la toti puiutii!
Lavinia cu concediul nu situ ce sa spun! Ne- am luat billete, dar nu stiu exact
mandreeac spune:
Am Trimis mesajul de teama sa nu se stearga!
Nu stiu exact de cand IMi iau concediul de pe 15-20 iulie sau inc August,asta vad in Luna Mai Abia.
Mi a instalat Rares dictionarul englez, d asta spare mesajul aiurea.
Maine na trezesc la 5 dim ca sunt in sedinta! Muncesc mult,dar la Ora 5 , mai Putin in ziua cu sedinta plec, pt ca nu vreau sa suffere printul meu iubit!
Va pup dulce
mandreeac spune:
Si eu vreau sa ii fac vaccinul antipnemococcic si am sa I l fac! Din toamna vreau sa il dau la gradi privata si banuiesc ca din martie trebuie sa ma interesez! CUM SE PROCEDEAZA?????
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mandreeac Si eu vreau sa ii fac vaccinul antipnemococcic si am sa I l fac! Din toamna vreau sa il dau la gradi privata si banuiesc ca din martie trebuie sa ma interesez! CUM SE PROCEDEAZA????? Nasterea miracolului meu Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011 |
la gradinitele particulare il poti inscrie si duce in orice moment al anului, poti suna si sa stabilesti o zi in care sa vizitati gradinita, dupa program. La unele gradinite ai 2 sapt gratuite de acomodare, sa vezi daca se obisnuieste copilul cu programul.