M-am hotarat.............adoptie(87)
Raspunsuri - Pagina 6
remusp spune:
Chiar te-as ruga , daca poti sa-mi trimiti adresa de mail, asa este mai bn intreb , dupa cre ma pot duce iar la dagsp cu raspunsul la adevernta de sal
printe spune:
secretariat@adoptiiromania.ro
asta e adresa de la ORA. Vezi ca ei trebuie sa-ti raspunda in 30 zile, dar iti raspund.
irina_g spune:
Citat: |
citat din mesajul lui remusp Alaltaieri a fost sotia si chiar asa i sa spus 1500 de fiecare , dupa acre i sa dat o foaie de buget, cu cheltuielile aferente, tipa de la dgasp era f acra, Eu am sal de 900 brut si sotia de 1500 brut, veniturile noastre sunt mult mai mari dar nu avem cum sa dovedim |
Scuze ca intreb, cum de sunt veniturile mai mari? Aveti cumva si firma proprie?
dacris77 spune:
woooow, un tatic care lupta sa adopte! ce improspatare pe forum! o idee ar fi sa il contactezi pe bogdan panait pe facebook, iti va raspunde prompt la orice intrebare.
remusp spune:
Buna, scuze ca iti raspund asa de tarziu, nu avem firma , sunt de meserie electrician si mai fac si in particular cate ceva
carmencat spune:
Bine ai venit in micul nostru grup. Eu va doresc sa aveti un drum cat mai scurt pana la copilul vostru.
nico_ro spune:
Manuelita, n-am cerut copil olimpic, dar s-a nimerit sa fie o superistetica si dezghetata si frumoasa foc Gloriuta noastra. Noi am cerut sa fie fetita (la Victor vroiam orice, dar apoi, avand baietel, am cerut fata), pana in 2 ani, sanatoasa si sa nu fie de etnie roma. Nu spun asta sa supar sau sa creea interminabile polemici, pur si simplu asta am cerut... Sotul meu e brunet si are ceva complexe legate de asta, desi n-ar recunoaste, iar familia lui are niste preconceptii foarte "inguste" si am vrut ca ai nostri copii sa fie acceptati fara rezerve de familia extinsa, ceea ce s-a si intamplat. Ne-am ales cu un baiat blondut si cu o fetita brunetica, care seamana fiecare cu noi, cu cate o bunica... cred ca daca erau nascuti de mine erau cam la fel... Gloria a ajuns acasa cand Victor avea 4 ani si 2 luni, desi ne-am atestat inca de cand adoptia lui nu era gata si pt al doilea copil. Am asteptat asa mult la al doilea pt ca aveam deja unul si ne-au pus in coada listei, poate renuntam... dar am perseverat si cand m-am saturat sa astept m-am dus peste dpc, telefoane peste telefoane, pana s-au plictisit de mine si ne-au bagat in seama. S-o auzi pe Glori cum zice: "multumesc, Doamne-Doamne ca m-ai trimis pe pamant, la mami si tati, sa ma iubeasca", pe Victor care nu ma scoate din "te iubesc, mami", sa-i vezi pe ei ce se iubesc...
Repet, doresc fericirea asta tuturor celor care adopta, compenseaza orice ...
Manuelita spune:
Ok, am inteles,, a durat atat ptr ca ati cerut copil cu caracteristicile cele mai solicitate. Plus ca mai aveati unul.
Prost e ca vad pe la fetele noi ca si daca ai cerinte mai putin exacte sa zi, tot fff mult dureaza......
athosica spune:
dacris serios iti raspunde si pe facebook? eu i-am trimis acum cerere de prietenie, sunt curioasa daca imi accepta;)o seara buna