Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~32~

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elyana spune:

Neata si de la mine

Am vazut bebeii ieri la eco acu am ramas datoare la cabinet ca e o asistenta noua care nu stie sa umble cu POS-ul si nu am avut destul cash la mine sper sa fie doar ceva temporar, imi placea mai mult cealalta.

Iar cand zic ca "am vazut bebeii" inseamna ca ne-au aratat multe maini, o talpa, funduletul si un penis (au ramas amandoi baieti so far). Se miscau in toate directiile si eu nu simteam nimic, imi imaginez ce tumbe fac atunci cand chiar simt si eu miscarile :))

Nici vorba sa iasa vreo poza in 3D

Madi, nush cum te simtit tu, dar eu una te invidiez, o sa ajungi la maternitate ca un fotomodel imagineaza-ti ce usor e sa ajungi la silueta de dinainte cand nici nu s-a modificat prea mult

Ah, da, am si o veste care ma cam supara: pana acum aveau cam 4-5 zile intarziere fata de UM, acum au ajuns la o sapt (eu aveam 20sapt si 1 zi iar ei aveau 18s6z si 19s1zi) am intrebat doctorita daca ar trebui sa iau vitamine si mi-a zis ca nu vrea sa riste sa iau prea mult in greutate. Si mi-a zis ca oricum ei se misca si la vasta asta 1-2 mm eroare inseamna destul. Insa, IR-urile nu au scazut: 0.74. uuuf, ma sperie si colul care are acum doar 2,86 cu toate ca e inchis, scade intr-una

19+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorinacicos

Vio, si eu am avut f mult lapte dar la mine curgea siroaie. Nici cu tampoanele de sani nu rezolvam problema. Cand plecam undeva trebuia sa imi iau cateva bluze cu mine ca altfel eram de toata minunea. Cand alaptam, dintr-un san papa bebe iar din celalalt curgea in voie (deobicei intr-o cana). Dar organismul fiecareia dintre noi reactioneaza diferit. Ba mai mult, la aceasi femeie doua sarcini nu sunt identice una cu alta ... Asa ca orice e posibil.

mami de Dan Catalin (21.11.2010) si 24+ Carla Denisa

Hai ca ma apucai si eu de citit acum ce s-a scris ieri... Si eu am fost la fel. Puneam copilul la un san si cana la altul. Am incercat cupele de la avent dar se umpleau foarte repede. A... si referitor la pompa: am avut 2 manuale, un seringa si una de la primuu pasi; nu m-am descurcat cu nici una; eu m-am muls ca pe milka... alta metoda nu am gasit. As incerca electrica... dar as luat second; sa nu dau prea multi bani pe ea si sa nu-mi para rau ca nu o pot folosi.
Mie imi curge lichid transparent de la inceptul sarcinii daca strang sanul... deci ma pregatesc iar pentru valul de lapte ce va fi. (cred). La fel... eram zemoasa tot timpul, noaptea ma trezeam in balta de lapte, desi copilul sugea la 2-2.5 ore... dupa ce termin suptul eu trebuia sa mai stau sa ma mulg. N-a fost usor... abia asteptam sa se regleze lactatia.
Fetele la primul copil: cititi, informativa, gasiti modele... salvati indicatii ca sa aveti informatiile adunate si sa le puteti folosi cand aveti nevoie dar nu cheltuiti prea multi bani acum pe chestii de care s-ar putea sa nu aveti nevoie. Cresterea unui copil e destul de flexibila ca sa zic asa... aveti multe decizii de luat de pe o zi pe alta... obisnuitiva cu ideea ca nu veti avea TOTUL pregatit.
si apoi... voi cresteti un copil, copilul creste parintii...

Ce s-a mai discutat:
aspirator nazal: am luat batista bebelusului la primii muci, din aia cu aspirator... am folosit-o destul de putin; in rest ser fiziologic si curatam ce iesea; a facut o singura otita de-a lungul timpului si a invatat foarte repede sa sufle nasul
aerosoli: am luat la un moment dat pentru ca nu voiam sa-l mai tratez cu tot felul de siropele... dar mai intai am folosit aparatul unei vecine, am observat sa ii merge mai bine si apoi mi-am cumparat unul; dar n-am prea folosit substante specifice: doar ser si acc. De cele mai multe ori nu sta copilul... acum as incerca aburii aceia "babesti".

Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

Citat:
citat din mesajul lui flafi

Madi in cele mai multe cazuri acele nedreptati sunt facute chiar de ceialalti angajati, nu de angajator in sine.
In cazul de fata doamna de la HR probabil e doar o doamna comoda care asa considera ea ca e legea si nu vine nimeni sa ii explice ei cum e mai bine.

Imi aduc aminte o situatie de acum cativa ani cand o colega a primit CO-ul cand a revenit la servi dupa CIC. Nici ei nu ii calculasera CO inainte ca asa au sustinut cele de la HR.

Acum de unde sa stie angajatorii toate legile sau sefii, iau de buna ce zice HRita.

Cred ca acel CO oricum ti-l va calcula la un moment dat, eventual cand te intorci, dar daca doamna considera ca asa e legea cum zice ea, nu prea ai ce face. Singura varianta ar fi sa porti discutii cu sefii, dar aici depinde de tine cat de mult vrei sa insisti pt ca acea doamna nu se va lasa usor.

27+ cu Vlad Alexandru

Touché, draga Flafi!

happy 25 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cita_ralu spune:

Buna dimineata

Si eu matinala, dar am stat si am admirat poze cu fete si burtici si mai frumoase de pe picasa . Am pus si eu cateva poze "reprezentative" .

Azi la 2 mergem iar la echo in speranta ca bebele s-a mai intors si el si i se poate masura si vedea si fatuca, desi eu nu cred :( pentru ca simt la fel loviturile. Acum sa vedem .

Eu am decis sa intru cat de curand posibil in co (adica sa-mi iau doua luni inainte si doua dupa din cele 126) sa-mi iau si ce co mai am etc. Am decis asta pt ca mi-am dat seama ca nu are niciun sens sa ma stresez pe aici si sa stresez si bebele.

Numai ca nu imi ies neam calculele :D trebuie sa ma consul cu dr de familie .

Despre ce s-a discutat eu doar am bagat la cap

Sa aveti o zi frumoasa!

22 + Matei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

A... ratasem subiectul cu vacanta la mare.
N-as merge anul asta la mare: si de bani si mai ales de oboseala.
Dar baiatul cel mare mi-a zis ieri: "sa ne prefacem ca e vara si suntem la mare". Deci... va trebui sa ajungem la mare.
Pe de alta parte... e mai usor sa mergi cu un sugar decat cu unul care a inceput diversificarea... deci vom prinde bine, zic eu.
Sper totusi sa nu plecam siguri; mai luam o sora, o bunica... vedem noi.

Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cita_ralu spune:

Despre vacanta da cum am uitat

Eu vreau un babymoon adica vreau sa mai facem o excursie ( macar un weekend prelungit) la munte undeva doar noi 2 undeva prin aprilie.

Si eu imi faceam iluzii la vara la mare, dar cu bebe de trei luni in septembrie am inteles ca nu prea merge , un munte in toamna atunci dupa botez .

La anul voi organiza un prim concediu in trei, cel mai probabil in 6 ( noi si nasi, nasa este si ea si va naste la o luna dupa mine )

22 + Matei Alexandru

Mergi la inceput

Buna!

Paulinio tu nu cumva ai uitat sa schimbi saptamana din semnatura? Te intreb deoarece eu stiu ca suntem in aceeasi saptamana.
Fluturash cred ca buburuza ta a pasat mingea la a mea, ca numai ce ma laudam ca a mea doarme noaptea si asta noapte s-a jucat incontinuu.
Cita_ralu si Madd11e - foarte faine pozele de pe picasa (sper ca nu am sarit pe careva).

De azi mi-am luat crema de vergeturi in poseta ca ma trage rau pielea si buricul si nu are sens sa ma chinui, asa ca ma mai duc din cand in cand la baie si dau cu crema burtica.

pup.

happy 25 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Neata, fetelor! Vin si eu cu cafeluta..

Flafi, esti tare simpatica.. La mine e fix opusul, abia asteptam sa se vada putin..Cand am vazut-o pe colega mea, mi s-a parut tare frumoasa..mie toate gravidele mi se par frumoase..culmea e ca avem greutatea cam la fel..eu am luat repede in greutate pana am ajuns la 59 de kg..iar acum fluctuez intre 59 si 60 de o luna si.
Si in legatura cu cei ai zis referitor la dna NF , probabil ai dreptate..si e trist, mai ales ca ea nu are nimic de castigat din asta..

Flutuash, stai linistita, e totul in regula..Nu e tot timpul la fel de activ copilul..am inteles ca poate avea zile de activitate redusa..in care mai mult doarme..

De mers la mare anul acesta noi nu cred ca o sa mergem..nici inainte nu eram fan..dar acum, cu schimbarea locuintei, cu nasterea etc nici nu cred ca o sa mai avem finante..
Si eu cred ca multe lucruri trebuie luate dupa ce se naste, doar daca e nevoie..Acum, daca le primesti, e perfect..dar altfel, nu are rost pentru ca e posibil sa nu fie necesare..

20+

Mergi la inceput

Aaaa, si eu uitasem subiectul concediu anul asta.
In primul rand noi suntem fani munte si nu mare, asa ca nu o sa-mi fie greu sa nu merg la mare anul asta.
Sa stiti ca si eu ma gandeam la un mini sejur la munte, asa de relax si de inspirat aer curat, dar ramane de vazut cum ne vom obisnui/descurca cu bebelina.

happy 25 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monik86 spune:

Neatza + coffee + milk!

Elyana, felicitari pentru eco ... si pentru penis Daca dr iti spune sa nu iti faci girji, eu zic sa incerci sa o asculti In plus, din cate stiu eu, gemeni se nasc un pic mai micuti decat majoritatea bebeilor.

Vreau sa ma laud ca fata mea a primit deja primele hainute cadou: o fustita rosie cu bulinutze (mortala fustita ) un body roz, o bluzita roz, o bentita roz si o caciulita roz, pe care din pacate nu cred ca va apuca sa o poarte, ca pare destul de mica si de groasa. Trebuie sa intorc favorul, prietena mea de la care le-am primit e si ea gravida cu baietel si va naste inaintea mea

19+ cu

Mergi la inceput