Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~32~
Raspunsuri - Pagina 16
flafi spune:
Am scris cu rosu sa vedeti!
Pfffttt.. de asta nu eram pregatita
mersi de raspunsuri
27+ cu Vlad Alexandru
sorinacicos spune:
Vio, si eu am avut f mult lapte dar la mine curgea siroaie. Nici cu tampoanele de sani nu rezolvam problema. Cand plecam undeva trebuia sa imi iau cateva bluze cu mine ca altfel eram de toata minunea. Cand alaptam, dintr-un san papa bebe iar din celalalt curgea in voie (deobicei intr-o cana). Dar organismul fiecareia dintre noi reactioneaza diferit. Ba mai mult, la aceasi femeie doua sarcini nu sunt identice una cu alta ... Asa ca orice e posibil.
mami de Dan Catalin (21.11.2010) si 24+ Carla Denisa
deiutza24 spune:
Am citit din urma aseara, dar n-am mai apucat sa va scriu. Cred ca o sa-mi fac un word cu info pe care le aflu de la voi, e multa informatie.
Multumesc si eu pentru site-ul cu body-uri, sunt tare dragalase si mai mult ca sigur o sa comand cateva. Noi vroiam sa fie surpiza sexul bebelului pana la nastere, insa e tare greu sa gasesti imbracaminte care sa mearga in ambele cazuri. Parca n-ar mai fi alte culori in afara de roz sau bleu. Abia duminica am reusit sa cumpar primele 2 body-uri din auchan si tot am impresia ca parca merg mai mult de baiat decat de fata
Multa sanatate prichindeilor si mamicilor, rabdare celor care au bagaciosi in jur si succes Deny si Monik sa va rezolvati problemele arzatoare.
PS: as vrea si eu parola de la contul comun daca se poate.
19+ cu
flafi spune:
Multu.
Eu ma asteptam la asta dupa nastere nu atat de inainte, ma rog , de luni intru si eu in trimestrul 3, dar chiar credeam ca e dupa nastere.
Bien ca nu m-am apucat sa sun ginecologul, sa nu ma aleg cu o portie de ras vorba lu' hellie :)
Va pup si mersi de linistire.
Acum la munca cu mine.
27+ cu Vlad Alexandru
VIOIKA76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sorinacicos Vio, si eu am avut f mult lapte dar la mine curgea siroaie. Nici cu tampoanele de sani nu rezolvam problema. Cand plecam undeva trebuia sa imi iau cateva bluze cu mine ca altfel eram de toata minunea. Cand alaptam, dintr-un san papa bebe iar din celalalt curgea in voie (deobicei intr-o cana). Dar organismul fiecareia dintre noi reactioneaza diferit. Ba mai mult, la aceasi femeie doua sarcini nu sunt identice una cu alta ... Asa ca orice e posibil. mami de Dan Catalin (21.11.2010) si 24+ Carla Denisa |
Sorina si mie imi curgea dar se pare ca nu suficienat ca sa nu ma mai doara ,tot trebuia sa scot cu pompa.Mi-e groaza de ce ma asteapta dar cred ca ar trebui sa vad intai beneficiile si apoi ce-i rau.
Mie nu mi-au curs sanii inainte de nastere decat daca storceam eu un pic sanul ,dar asta nu m-a impiedicat sa am lapte cum spuneam mai sus.Asta am spus-o pentru fetele care se intreaba ca daca nu curge sanul de acum ,mai tarziu nu vor avea lapte.Sigur sanul isi face treaba lui !
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum26+
Monik86 spune:
Flafi, si eu am o prietena care imi povestea ca sanaii ei au inceput sa curga deja de pe la 4 luni. Si mai imi zicea ca a alaptat 1 an si 4 luni Eu mie inca nu-mi curg, dar eu de abia intru in luna a 5-a, sunt inca mica
Na, vad ca avem program de bumtzi-bumtzi
Deiutza, si eu am luat 3 body-uri tot din Auchan, cand habar n-aveam inca ce e. Si eu am observat aceasi chestie, hainutele "neutre" parca nu-s asa de frumoase pe langa cele de fetite/baietei. Pai eu cred ca n-are nimic daca hainutele pe care le-ai luat tu par mai mult de baietel decat de fetita mai "grav" era daca era invers. Prevad ca fata mea (daca nu cumva patesc si eu ca si Ralu si de fapt e baiat ) va fi o baietoasa
19+ cu
criulica spune:
Buna,
Am bifat si eu aseara o activitate interesanta, ales si asezat lucruri de bebe in dulap la mama deocamdata. Nici nu stiu daca are rost sa mai cumpar ceva, mi-a dat o prietena o gramada de outfituri ff frumoase si aproape noi, nici nu cred ca are timp sa imbrace tot pana creste.
In afara de carut si patut mie nu imi vine sa cumpar nimic, articolele sanitare le pot lua in functie de necesitati, lista o am de aici.
Iar de azi o simt si cand stau pe scaun, pana acum doar daca eram intinsa si relaxata. Inseamna ca creste si prinde forte, nu?
Iris, ce m-am bucurat cand am citi ca e totul bine!
Raluca, felicitari pentru baietel! Ma astept sa se mai schimbe sexul pana nastem. Si a mea a fost baietel pana de curand. Important e sa fim bine cu totii.
Va de zi buna!
23+
doina_1984 spune:
Buna ziua!
Vicky, ar trebui sa verificati sau sa le spuneti dr sa verifice sa nu cumva sa aibe fren lingual cea mica. Asa am patit si eu cu Matei, nu vroia sa suga si toata lumea imi spunea ca nu vreau eu sa alaptez. Doua saptamani m-am chinuit cu el sa-l "mufez" cum trebuie pana am gasit un dr care sa-l taie.
Iris, ma bucur ca te-ai linistit si ca totul este bine.
Flafi, intr-adevar este normal sa curga din sani, dar nu o cantitate mare sau zilnic. poti sa-ti pui tampoane speciale/dischete demachiante in sutien ca sa nu te patezi.
carmen, si eu recomand tot Phoenicia, dar nu in perioada concediilor. pt ca este ft aglomerat.
_
Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 22s+ Filip Florian
--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."
doina_1984 spune:
Pompa de san - am avut de la Primii Pasi, manuala, am folosit-o dar era obositor sa pompezi mai ales noaptea. Imi voi lua si acum, inainte sa nasc.
Aspirator nazal - nu avem. Am folosit o pompitza clasica cu varf subtire si nu am avut probleme. Cum au zis si alte mamici - cu cat scoti mai des mucisorii cu atat se produc mai multi. Eu ii faceam toeta nasului si a ochilor dimineatza si seara si totul a fost ok.
Aparat de aerosoli - nu avem, am intes ca da dependenta.
_
Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 22s+ Filip Florian
--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."