Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~32~
Raspunsuri - Pagina 10
Hellie spune:
Vicky, sanatate grabnicaaa! Vio, si voua la fel!
Vicky, si cum ti se par ciorapii aia? nu ii simti rigizi cand te incalti cu ei?
Doina, nu m-a dus capul sa o intreb pe doctorita daca primeste si mai ales daca vizualizeaza emiluri de la paciente
. Dar, cred ca o sa astept pana saptamana viitoare...am vb intre timp cu doctora de familie si mi-a spus ca nu e caz de panica in niciun caz. ![]()
20+ 
Monik86 spune:
Vio, Vicky, Kabecka - insanatosire grabnica puiutilor vostrii!
Ralu, asta da surpriza!
Sanatos sa fie! Si eu ma gandeam ca poate o sa am surpriza asta la urmatorul eco ... si noi i-am vorbit deja folosind un nume de fetita, ar fi mare surpriza sa descoperim ca de fapt are cocosel, ca ultima data nu s-a vazut prea bine zona genitala! Mi-ar lua un pic sa ma obisnuiesc cu gandul, eu de aceea nu m-am aruncat pe pink inca
Oricum, multa sanatate baietelului tau, sa se nasca cu bine 
19+ cu 
Iris1211 spune:
Fetele m-am apucat de cele 3 liste cu cele utile (pentru mama la spital, pentru bebe la spital, pentru acasa) prin corelarea listelor de pe gmail si am o nelamurire:
Pompa pentru sani - este mai buna cea manuala sau cea electrica?
happy
25 + cu 
emyly79 spune:
Buna fetele!
Multua sanatate copilasilor! Si fata mea a ramas cu o tuse in urma unei raceli si vad ca nu-i mai trece. Tuseste mai ales dimineta cand i se aduna secretiile in gat. Parca acum nu mai intru asa usor in panica cu ea caci este mai mare dar, pana pe la 6 ani am tras rau de tot. Racea aproape in fiecare luna si a luat saracuta o groaza de antibiotice caci nu-i trecea altfel
.
Acum sunt aproape 2 ani de cand nu a mai luat antibiotic
.
Daca o fi si frate-sau ca ea....ma apuca groaza cand ma gandesc ce ma asteapta.
Azi am fost la morfo trim. 2. Bebe e bine, e in grafic cu toate cele. A ramas baietel...mi-ar fi placut sa-mi zica ca e fetita dar nu mai conteaza! Important este ca pana acum suntem bine si voi invata sa fiu si mamica de baietel
.
Va pup mamici. Ma pregatesc sa plec la ultimul modul din cursul scoala mamelor. azi avem intalnirea cu psihologul.
23+ 
VIOIKA76 spune:
Vicky Doamne fereste ! Nu doresc nimanui asa ceva !Nu am vrut sa te sperii !
Sunt eu socata si mi se zbirleste parul cand aud.
Daca zici ca o ai pe antitermice, la ea nu-i risc de asa ceva .
Ralu sper ca nu ai apucat sa-i iei rochite ? Sa fie sanatos baietelul ! Imi place mult numele Matei !
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum
26+
VIOIKA76 spune:
Iris electrica ar fi mai bine insa mai exista un tip de pompa manuala pe care eu am avut-o la Dragos (tip seringa) care tragea bine de tot.
Eu de data asta imi iau electrica ,plus ca o mai am si pe cea veche.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum
26+
mcoca spune:
Ralu, wow, ce schimbare. Sa fie sanatos Matei!
Emyly felicitari pt bb sanatos!
Hellie, m-au invatat la farmacie cum sa-i pun si e ok, nu am nici o prob.
Iris, pompa electrica, clar. dar eu nu m-as arunca sa iau de nici un fel. Vezi tu daca ai nevoie. Eu am avut nevoie cand Maya Avea 3 luni, ca am inceput sa merg la interviuri pentru un job nou, si ii lasam lapte muls. Daca nu era asta nu imi trebuia. 
Vicky, Printzesone and BB (27+)
Kabecka spune:
Ralu, ce surpriza!sa fie sanatos!La cate saptamani iti spusese ca e fetita?
Emyly, ma bucur ca e totul ok!
Iris, eu am avut manuala, asa am primit, dar a fost ok. Marca Nuk era, m-am descurcat cu ea in cazurile in care a fost nevoie sa mai las lapte muls.
Acum nu o mai am, nici nu stiu daca mai cumpar, poate primesc una.
cita_ralu spune:
Acum am reusit sa recuperez ![]()
Vio, multumim pentri site, imi place tare mult cred ca o sa iau si eu ceva de acolo. Nu am luat decat un body roz, eu vroiam turcoaz dar nu aveam marimea . Mai "rau" de cativa prieteni care s-au apucat deja sa ne ia chestii roz cu fundite :D
Kabecka la 16 sapt ne-a spus, a spus probabil dar noi al luat-o ca atare ![]()
Iris ce doctorita nesuferita, i-am zis si eu cateva. In aceasi situatie sunt si eu cu bebele foarte jos si cu capul inainte, eu ma miram ca simt loviturile doar jos acum mi-am dat seama si de ce
.
Restul fetelor 
Sanatate multa la cele cu puisorii bolnaviori 
22 +
Matei Alexandru