Samburei si dovlecei de Sept-Oct 2013 (4)
Raspunsuri - Pagina 7
DarkBendis spune:
Felicitari pentru bebe vazut la scan! Si eu abia astept sa il vad pe al meu, pana atunci parca nu imi vine sa cred e acolo in burtica (asa am simtit si la Mister, parca pana l-am vazut nu era "real") La mine la bb1 s-a cunoscut clar ca era vorba de sarcina cam de la 18-20 de saptamani, pana atunci as fi putut pretinde ca m-am ingrasat - cu exceptia uniformei de la banca (ce era speciala pentru gravide) si a o pereche de blugi de sarcina, tot hainele mele le-am purtat. Dar nu vad nici un motiv sa nu te duci la interviuri, bafta multa sa prinzi un job bun!
Pastilutza, nu prea ma pricep, dar e fie "Pregnancy", fie "Babycentre" (Pregnancy scrie sub logo, Babycentre scrie pe logo) - Android. Eu sunt total clueless cand e vorba de app-uri, gasit, download-at, cand e vorba de astea ii pasez telefonul sotului si se ocupa el
Dark Bendis 9+
& The Goblin Prince (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
alinabold spune:
dupa cate stiu eu la prima sarcina nu se vede asa repede. nasa mea a facut cununia civila cand era gravida in 5 luni si nu se vedea absolut nimic.( parintii nu stiau ca e gravida)
[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker&utm_medium=UBB&utm_campaign=tickers][/url]
Roxana Claudia spune:
Eu sunt tertipara, asa ca imi dau cu parerea referitor la subiectul asta: prima sarcina nu se contureaza asa de repede. Asa ca rabdare mamici. Eu una m-am ingrasat asa de rau la primele 2 sarcini, incat m-as bucura sa se vada cat mai tarziu :)
Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)
mess0804 spune:
M-ati linistit. Sa dea domnul sa apara un job ca ma duc si ma aprovizionez de la un magazin pt grase macar vreo luna sa fac impresie pana le dau cu caramida in cap
Daca nu gasesc ceva repede probabil ma duc in Ro intr-o vacanta luuunga si stau la mama vreo 6-8 luni. Oricum pt banii aia putini 9 luni de la stat ma incadrezsi la mama as avea mai mult sprijin, etc .... offf... ce situatie incerta ...
Elena_R spune:
Multumesc mult pt urari! Am avut un weekend distractiv, am iesit cu prietenii sambata seara, am dansat si chiar am reusit sa ma prefac toata seara ca breau vodca cranberry cand eu de fapt beam numai suc Asta pana mi-a luat o prietena un cocktail pe care i l-am pasat discret la sot haha N-am stofa de actrita, a fost cam greu sa ma prefac si bineinteles ca pe la 1-2 noaptea eram terminata de somn, pe cand restul lumii era in culmea distractiei
Daniela, bine ai venit la odisee. Sarcina usoara si bebe sanatos!!
Pastilutza, eu am What to Expect si Baby Bump pe iPhone. Imi plac amandoua
Mess, mult succes la interviuri. Nu te da batuta, trebuie sa gasesti un job bun. Nu ma pricep prea bine cum e acolo, dar daca nasti in UK, atunci bebe va fi cetatean? Daca da, atunci nu ar fi un avantaj sa ramai sa nasti in UK? Desi, vorba ta, daca nu se iveste nimic, atunci poate ai fi mai avantajata alaturi de ajutorul mamei tale. Mult succes sa iasa cum iti doresti
Nu stiu daca e normal sau nu, dar de la un timp obosesc foarte repede, mai ales dimineata. Azi dimineata numai m-am pregatit pt servici (cam repede ca eram in intarziere ce-i drept) si gafaiam de parca as fi alergat 4 etaje pe scari. Nu am avut niciodata asa stari si sunt obisnuita cu efortul fizic, mai ales ca faceam sport destul de intens de 2-3 ori pe saptamana, deci aveam rezistenta. Acuma, numai ma agit un pic si parca nu mai am aer. Oare e normal? Ma asteptam sa fie asa pe la 30+ saptamani, nu la 6-7...
gabrielarusu spune:
buna fetelor
bine v-am gasit sarcini usoare si bebei la termen.
Intru si eu in clubul burticilor de sept. am 8 sapt. DPN 12 sept.
Mai am o fetita de 11 luni care este viata mea o iubim toti enorm de mult si sarcina asta a venit neplanificata, am crezut ca nu voi mai ramane niciodata dupa ce pe Elisa am astepata-o mai mult de 10 ani cu tratamente, operatii, fiv nereusit si cu ajutorul lui Dumnezeu ea a venit natural.
elutza82 spune:
Buna seara dragi burtici,
Gabriela, felicitari !!! Ce ma bucur pentru tine! Cata rabdare ai avut pana sa apara bebelina si ce norocoasa esti acum sa-l faci si pe cel de-al doilea bebel imediat Felicitari!!!
Sarcina usoara si la termen!!
Atat eu cat si sotul mai avem surori cu diferenta de un an intre noi. De aceea ne dorim si noi tot doi copii cel putin Este tare frumos sa ai un frate/sora apropiat/a de varsta!
Mess, ma bucur pentru samburel cel voinic!! Sa fiti sanatosi si incearca sa nu te mai sperii cu tot felul de ganduri!!
Si crede-ma, te inteleg perfect. Cel mai bine este sa gandim pozitiv
Cat despre job, iti doresc multa bafta in gasirea unui loc de munca potrivit pentru tine si bb
7+
elutza82 spune:
Elena, nu stiu ce sa zic despre oboseala pe care o simti. Eu sunt momentan mai mult in pat din cauza hematomului. Nu-l poti suna pe dr sa-l intrebi? Take care
7+