Intrebare
Raspunsuri - Pagina 2
andacos spune:
(as fi vrut sa scriu mic de tot ca sigur are fani peste tot,da' mie nu-mi place deloc,da' deloc de femeia asta.Deloc,deloc,deloc...si n-are legatura cu barbatu' meu!)
Dana
totosika spune:
Cred eu - ca intr-o casnicie nu este necesar sa fii compatibil 100%( nu cred ca exista asa ceva,e absurd),ci pur si simplu sa iubesti persoana de langa tine din tot sufletul.Iar daca iti mai spune de 3 in pat...spune-i ca esti de acord.....ca al-3-lea sa fie un EL...sa vedem ce zice....isi permite sa te piarda???
"De bun simt toata lumea are nevoie, putini il au si fiecare crede ca-l are." - Benjamin Franklin
andacos spune:
Nu stiu,mi se pare falsa(de fapt asta a si aratat in ultimul timp),nu-mi plac oamenii care tzin sa arate cu orice pretz ce nemaipomenitzi sunt ei.
Ei...nu-mi place si gata!!!
Dana
ioachim spune:
Andacos - te inteleg . Asa nici mie nu imi plac cateva personalitati care altora le plac la nebunie. Mie mi-a placut ca nu era foarte slaba. Adica arata super, dar in nici un caz slaba rau pt. un model. Adica, eu sunt mai slaba decat ea
Totosika - mersi de raspuns! Nu ii propun un el ca nu ma tenteaza . Si nici nu vreau sa intram intr-un joc de orgolii in care sa nu ne putem spune ce ne dorim, ce ne deranjeaza, etc. E important pt. mine sa stiu ca se simte in suguranta cu mine si ca mi se poate destainui fara riscuri. Nu ma deranjeaza ca el viseaza, doar ca nu stiu daca ii pot face pe plac.
totosika spune:
Nu cred ca a-i face pe plac partenerului inseamna fericirea intr-o casnicie(relatie)...Trebuie sa impui pur si simplu respect...sa ai coloana vertebrala si sa stii sa spui si ...nu.
A face pe prostul la timpul potrivit este cea mai mare intelepciune. (Cicero)
ioachim spune:
A, totosika, bineinteles. Total de acord cu tine. Una e sa faci un compromis, si alta e sa faci sacrificii.
Una e sa merg in vacanta unde isi doreste el, si cu totul alta sa ii fac pe plac cu ceva care ar putea afecta relatia iremediabil, din perspectiva mea cel putin.
Dar acelasi lucru e valabil si pt el nu, ca doar si el e om si are nevoile lui diferite de ale mele? De asta, ma straduiesc sa il inteleg si pe el, si sa ma asigur ca pt. el, a nu da frau fanteziei, e un compromis, nu un sacrificiu.
A_Iulia spune:
Si de ce eviti o discutie fara menajamente, in care sa-i poti spune ca tu nu esti pregatita deocamdata sa iei in calcul asa ceva?
stii...nu poti avea idee cum o sa gandesti peste 5 sau 10 ani - poate chiar tu o sa-ti doresti. Insa pana acolo, e bine ca partenerul tau de viata sa stie ce e in capul tau - eu cred ca acum el e confuz, pentru ca ai discutat subiectul, dar nu ai clarificat care e pozitia ta in acest moment. Si dupa cum se pare, nici el.
XIO spune:
Ioachim, daca te incalzeste cu ceva eu si prietenul meu aniversam in mai 13 ani de cand suntem impreuna. Si dintre fanteziile lui sunt sexul in 3, de preferinta cu o asiatica si sexul anal.
Iar eu ii spun cu candoare si cu zambetul pe buze ca din partea mea, 'never gonna happen'. Ba chiar fac si misto de multe ori, si el la fel.
Si nu e nimeni frustrat din cauza asta, deprimat sau mai stiu eu ce.
Asa ca chill, omul a propus, daca nu vrei nu ii stirbesti fericierea si nici nu ii rapesti bucuria lui in viata.
P.S: si eu am impresia ca tu cauti scuze. Si trebuie sa admit ca scuza asta nu am mai auzit-o pana acum
marius spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioachim Una e sa merg in vacanta unde isi doreste el, si cu totul alta sa ii fac pe plac cu ceva care ar putea afecta relatia iremediabil, din perspectiva mea cel putin. |
Asta asteptam. Am banuit, dar am asteptat. Si a venit. Raspunsul este unul singur si l-ai dat singura. Daca vei face sex in trei relatia voastra se va duce de rapa. Tu ca parte egala a acestei relatii NU mergi pe acest drum. Este suficient. Orice relatie presupune echilibru. Fara echilibru nu exista. Indiferent care parte este dezechilibrata (el sau ea, ea sau el) relatia nu exista. Se desface iremediabil.
Ai raspunsul tau, clar, fara dubii sau interpretari.
Nu merge. Nu e o noutate. Statistic majoritatea covarsitoare a persoanelor aflate sau nu intr-o relatie sunt in exact situata ta.
Nu stiu daca el va sa nu va merge mai departe insa tu nu vei merge mai departe pe aceasta varianta. Implicit relatia nu va mai exista in mod real.