Intrebare
Raspunsuri - Pagina 10
herra spune:
eu pe de alta parte nu inteleg cum din momentul cand incepem sa tinem la o persoana respectivul devine proprietatea noastra exclusiva, dar asta e o alta discutie.
ce mi s-a parut mie ca observ la tine este o mare apreciere fata de acest tip, gentleman, pana si cearta cu el o apreciezi foarte mult, si ai o retinere in a-ti exprima preferintele, de teama sa nu-l pierzi.
ioachim spune:
Pai amandoua spunem acelasi lucru, herra.
Ca nu e proprietatea mea personala - deci pana la urma face exact ce doreste, dar fiind instiintat ca eu gandesc diferit.
Da, am o mare apreciere pt. el si pt. mine asta e foarte important.
Pt. fun - ma refeream daca as face asta nu cu cineva la care tin, deci nu cu el.
Raspunsul meu e clarificat deocamdata
felicityhope spune:
Ioachime, mie imi stau pe limba Pitubll's lyrics :
I was playing with her, she was playing with me
Next thing you know, we were playing with three
....ay ay ay
ioachim spune:
herra - da, daca mai aduce discutia. daca nu, inseamna ca nu e foarte important pt. el deci nu are rost sa fac eu din tantar armasar.
Deceneus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Elle_seb
Ioachim, am io asa, o senzatie, ca v-ati putea alinia la fanteziile lui. _ Tratament Anti-Cancer - 24 Brevete Medicale Internationale www.facebook.com/pages/Bella-Plaza-Design/477366188967978" target="_blank">Mobila pe comanda la preturi competitive |
Si eu am aceeasi impresie.
Daca nu ar fi gasit ideea provocatoare nu ar fi avut dileme.
Un_cabotin spune:
Ioachim,
Eu as sugera sa faci un pas inainte, spune-i iubitului tau ca in principiu nu esti impotriva sa incercati o experienta in trei, cu inca o femeie.
Atentie, nu spun ca trebuie sa fii de acord, insa puteti explora terenul mai indeaproape.
Deci care ar fi urmatorul pas: sa gasiti o partenera acceptata de amandoi, nu?!
Frumusica (sau nu), discreta (neaparat), sincera (atentie la filmarile cu telefonul sau camera ascunsa - filme ce pot ajunge rapid pe net, si care va pot ruina vietile - la propriu)... si tot asa.
S-ar putea ca partenerul tau sa inteleaga ce ar insemna efectiv o asemenea experienta si sa se lase apoi pagubas.
Ar fi ca si cum ati facut-o, doar vizualizand scenele mental:
Unde o agatzam pe fata, cum ii spunem, cum o aducem acasa, cum bem ceva relaxant, apoi un dush, apoi ne dezbracam... mangaierile, penetrarile, orgasmul lui, al vostru...
Domnul cred ca va fi hyper-excitat, asa ca e posibil ca voi doua sa continuati cu jocul pana ce juisati, nu?! E numai una dintre posibilitati...
Ca sa nu mai spun ca s-ar putea ca sa-ti placa foarte mult cum face dragoste noua (voastra) partenera
Iar el sa fie doar un spectator trist post coitum
Si daca fata o sa fie foarte atrasa de tine, Joachim, ce va face el?!
Cautati filmul acela celebru hispano-francez, parca, cu o experienta similara, unde cele doua femei devin partenere pe bune...
La final te-as intreba daca ai avut vreodata fantezia unui sarut cu o alta fata?
UC
ioachim spune:
Cabotin - mersi, dar cred ca deocamdata nu as vrea sa ajung la asta.
El n-a mai insistat, asa ca nici eu nu am presat subiectul ca nu isi avea rostul.