Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (22)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Alinafoarte tare faza cu sforaitul
Noua ne place muzica lenta deci genul asta de muzica l as asculta toata ziua acum bb vor alege ce vor ei

amalia tsakoniati
17+
DOAMNE ITI MULTUMESC!

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Adde sa nu fie varice, ce descrii tu asa par :(
Incearca cat stai acasa si te relaxezi sa stai cu picioarele mai sus decat corpul, pe o perina sau ceva moale, sa fie comod.

viitoare mamica de hocheist 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_toma spune:

fetelor va , va doresc un we placut !!!!
eu fug acasa si nu cred ca am cum sa mai intru pe net in we, iar o sa pierd capitole intregi .

anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011) + 17+ Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

multumesc mult fetelor, nu stiu ce m-as face fara voi
eu am slabit 1 gk, deci mai am pana la 5 :)

mony iti tin pumnii!! multa sanatate si sa dea Domnul sa auzim numai de bine!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Buna fetelor! a venit rezultatul la testul Fish:

REZULTAT:
Nu s-au detectat aneuploidii ale cromozomilor 13, 18, 21 si X.
Sexul genetic al fatului este feminin.
NOTA:
1. Metoda detecteaza doar aneuploidiile cromozomilor 13, 18, 21, X si Y.
2. Precizia metodei raportata de literatura de specialitate este de 99,1%.

Am scapat si de asta !!!!

Ele trecand recent prin stresul amniocentezei incerc sa inteleg cam ce ai simtit tu, nu am pretentia ca reusesc pentru ca ai avut o situatie mult mai complicata si banuiesc ca-i extrem de stresant sa simti toate astea direct, bine ca a trecut partea asta si sa stai cat poti de linistita o sa vezi ca va fi bine.

Eu in ziua cu amniocenteza n-am avut deloc contractii si dureri dar in urmatoarea zi m-au incercat unele, ieri a fost bine dar azi parca iar simt ceva disconfort abdominal, cred ca azi de la stresul asteptarii rezultatului. Pe la 12 am sunat-o pe dr. Militaru si i-am zis ca eu deja am stresul la cote alarmante sa faca ceva sa afle rezultatele respective, a zis ca in mod normal abia la 5 dupa masa le primesc ei dar ca imi promite ca va suna de mai multe ori sa-i urgenteze asa ca la ora 13 deja aveam rezultatul.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adde2510

Voi aveti probleme cu venele de pe picioare, adica sa fie mai vizibile?? Pe dreptul, arata ca si cum mi s-a spart o vena si se cunoaste urat, cred ca e de vreo 2 saptamani dar n-am dat atentie. Iar azi am observat ca am pe amandoua picioarele, mai sus de glezne, vinisoare albastrii destul de vizibile. Chiar arata destul de rau. Nu stiti ce se poate face? :D

Asa am patit la prima sarcina, erau vizibile venele rau de tot pe ambele picioare, le simteam si grele si ma dureau seara daca mergeam mai mult si la un moment dat, prin S32 mi s-a umflat piciorul drept (piciorul, glezna si gamba) mult mai mult decat stangul, nici nu mai puteam sa-l bag in gheata si asta chiar era o problema serioasa; mi-am dat cateva zile cu unguent cu heparina (lioton, hepatrombin) si am luat detralex si s-a remediat (plus repaos, stat cu piciorul mai sus, dormean noaptea cu dreptul cocotat pe o perna , fara bai calde, etc); atata timp cat nu apare asimetrie intre picioare nu-i problema, insa daca unul se umfla mai rau decat celalalt e nasol, e risc mare de tromboflebita (se formeaza un cheag care poate migra in alte organe, plamani etc..) si de aici pot apare multe probleme f grave. Deci atentie sa nu se umfle!!!

Happy Mom si S17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Fetelor chiar nu vrea nimeni sa ne ajute cu listuta? Ca eu ma internez marti,Paula este cu amniocenteza,un mic ajutor se poate?

Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Delia T multumesc frumos

Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 17+

Mergi la inceput

In alta ordine de idei, legat de costurile pana in prezent, eu asa la grosso-modo si cat imi amintesc pe moment am asa:

10X 30 Beta hcg = 300 ron
6 eco X 80 = 480 ron
analize trombofilie = 1000 ron
Torch = 380
Amnio = 2380 ron
vitamine, utrogestan aprox 500 ron (medyn forte a costat 300 numa el)
Analize pt Clexane DDmeri + anti FXA = 600 Ron
eco stamatian = 200 ron
repetat DT = 120 ron

Total = 5960 RON 9in cel mai fericit caz ca n-am luat dosarul sa scriu exact ci doar ce mi-am amintit, aproape sigur vreo 2000 ron i-am "sarit")

Daca nu dezbateati voi problema nici nu realizam de fapt cati bani am dat ... wau ... si asta doar de la testul de sarcina pozitiv ca inainte am mai avut vreo 6-7 luni cu monitorizari eco ale ecografiei, etc etc. Toate astea in conditiile in care nici eu nu consider ca am o sarcina cu probleme, am facut doar mai multe investigatii pt varsta si am vrut sa fiu acoperita din toate punctele de vedere.

16+

Mergi la inceput

Mony, promit ca in weekend ma pun pe citit instructiuni si indicatii si incerc sa ajut si eu cu lista si capitolele noi.

16+

Mergi la inceput