Homeland cu miros de tocanita de cartofi
Raspunsuri - Pagina 5
carmencat spune:
O prajitura cu gem si coca rasa deasupra. Merge sa pui in loc de gem si mere calite.
E foarte usor de facut si ieftina. Vrei reteta?
columbiana spune:
Buna dimineata de la mine, si cafeaua luunga, cu crema (pentru ca beau multa, meteahna dobindita prin facultate); si-apoi ma supar pe cintar, imi zic ca o fi defect
.
apropo de vacante, am vazut cit e de frumos in Cipru.
Nelia, la NB v-ati gindit? si ocean (cald), si relief spectaculos, plaje aproape pustii, si buget rezonabil...eu tot visez la o vacanta acolo; daca reusesc anul asta sa ajung in Romania, pot sa planific din nou vacante in jur..
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
nelia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ana Stroe Nelia, la NB v-ati gindit? si ocean (cald), si relief spectaculos, plaje aproape pustii, si buget rezonabil...eu tot visez la o vacanta acolo; daca reusesc anul asta sa ajung in Romania, pot sa planific din nou vacante in jur.. |
Da!!
Eu visez chiar sa ma mut acolo, nu numai sa ma duc in vacanta.
nelia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carmencat O prajitura cu gem si coca rasa deasupra. Merge sa pui in loc de gem si mere calite. E foarte usor de facut si ieftina. Vrei reteta? Cand viata iti ofera un vis care iti intrece de departe orice asteptari, nu e de bun-simt sa jelesti atunci cand se sfarseste. |
Nu, multumesc, poate vor fetele. O stiu, este prajitura de acasa, din copilarie.
Mie imi place cu magiun, ca e mai acrisor, copiilor le place cu gem de caise. Si da, o fac si cu mere calite sau chiar gemul de piersici prefer sa-l fac rapid, cu miere, nu cu zahar, adica tot calite.Buna idee, m-am uitat acum si am de toate, tot cautam o prajitura cu fructe, nu am mai facut-o de multa vreme.
columbiana spune:
Mihaela, uite: http://www.tourismnewbrunswick.ca/
New Brunswich/Acadie o provincie canadiana bilingva, pe malul Atlanticului. peisajele sunt superbe, fenomene naturale, locuri inca pastrate natural, si e destul de aproape de noi (ma rog, aproape in viarianta americana
, care nu da la fel cu cea europeana); eu tot imi fac planuri sa fac o vizita...
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
mihaela_s spune:
Ah stiu de New Brunswich.
A fost o vreme cand cochetam sa emigram in Canada (asta pana sotul a realizat ca nu are ce face cu medicina din Ro acolo) si studiam zonele. :) Foarte frumos, va doresc sa ajungeti si sa ne povestiti si noua. 
maru spune:
neata, si un ceai cald!
bate un vant, noroc de cizme ca-s cam grele, ca altfel ma zbura cu totul! Nu ca as fi vreo firava, dar e jale frate!
raportez kaizer unguresc, la magazinul polonez, o nebunie! 5 pounds garantat pe solduri ca nu te poti opri din mancat cu paine calda si ceapa, rosie sau de aia alba dulce, spaniola![]()
raportez un butoi de muraturi, un pic cam picante, dar bune raaaaau de tot! S-au specializat menonitii si toamna aduc muraturi la piata. Daca anii trecuti erau ieftine ca braga (braga, hmmmmmmmmmmm), fermierii find fericiti ca le ia cineva rosiile necoapte, anu asta s-au cam afurisit. Dar tot am luat, ca tare unge sufletelul langa o friptura, nu de rata Anei, ci de purcel de lapte....
eu vreau reteta de prajitura Carmen, please please please
paine, cum am ajuns tarziu aseara, pana a crescut, pana una alta, a ramas sa o coaca Victor dupa 10 cand m-am bagat eu in pat. La 1 nu aveam somn si nu intelegeam de ce nu miroase a paine calda (da, rau cand miroase, rau cand nu). Asta a adormit, uitat, ce mama naibii nu stiu, asa ca am copt eu painea de la 1 la 2 noaptea, si am citit despre spirits and ghosts... si m-am rugat sa nu apara nici una, ca mor de inima...
gata, la munci cu mine, ca azi e zi plina, maine am niste cursuri de facut si tre sa trag tare azi
mihaela_s spune:
V-am ademenit cu miros de tocanita de cartofi si acum ce-mi faceti voi mie???? ![]()
Ma duc sa mai dau o tura la scoala, sa imi bag nasul in microscop. Pe urma trebuie sa scriu, o sa iau o pauza de net pana ma culc, ca altfel nu avansez cu raportul. Dupa planificarea mea, azi trebuie sa il dau gata!