Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (31)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

Citat:
citat din mesajul lui duduta190578

Am vazut listuta pe fb,multumesc!
Fetelor eu am dureri ,mai ales seara pe solduri.Imi coboara durerea pe picior,mai patiti asa careva?

23+

Da, Duduta, si mie imi coboara durerea doar de pe soldul drept pe picior, dar am citit ca e de la nervul sciatic, asa ca nu m-am impacientat.

24 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emyly79 spune:

Vreau si eu parola, va rog. Am activat PM.
Multumesc mult!

22+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui emyly79

Vreau si eu parola, va rog. Am activat PM.
Multumesc mult!

22+

Emyly ai PM.

24 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Buna dimineata!

Ce mult ati scris...Eu ieri am fost acasa, ca si astazi de fapt. M-au sunat de la gradi ca-l doare urechea pe Radu si ca plange.Asa ca am fugit,l-am luat si la dr cu el. Timpanul rosu, amigdalele mari si un ganglion u pic umflat concluzia: antibiotic.
Vicky, sanatate Mayei. Vreau sa te intreb, la voi cum se procedeaza in genul asta de cazuri la copii?Cat de des se da antibiotic si cat de repede dupa instalarea simptomelor?
Am si eu o problema cu medicii de aici, am senzatia ca toti stiu un tratament universal si acela e antibioticul.
Inca nu am gasit un medic care sa-mi inspire incredere si care sa tina cont si de ce spun eu ca mama, ca doar imi cunosc cel mai bine copilul...
Ma scuzati de offtopic.

Am vazut ca ati discutat despre concediul de crestere. Eu voi opta pt 2 ani pt ca nu am incotro. E posibil sa ma intorc mai devreme, dar sa vedem. Daca optezi pt 1 an stiu ca tb la fix 1 an sa revii...
Financiar va fi extrem de greu, dar vreau sa-mi pastrez optimismul.
Binevoitori am intalnit si eu care imi spuneau cand m-am intors la munca(la 1an si 3 luni) ca abia acum incepe cea mai frumoasa perioada si eu o s-o pierd!!De parca, plecam pe luna.
Eu zic sa faceti exact cum considerati si sa nu va simtiti vinovate ca va intoarceti la serviciu. E foarte usor sa judeci...

Nici nu ma stiu ce s-a discutat...a, despre listuta acea luuunga, am vazut-o si eu.
Eu n-am avut nicio lista la primul copil, am luat cele necesare si apoi pe parcurs daca a mai fost nevoie.
Biberoane nici n-am avut in casa mult timp.

Felicitari celor care au aflat sexul, parca Andrea, daca nu ma insel si bun venit noilor fete!

Azi sper sa fiu mai activa!
O zi frumoasa

Mergi la inceput

Hola!

V-am trimis si eu o listuta care cuprinde bagajul mamei, bagajul bebelusului, precum si ceea ce-ti va trebui acasa in primele saptamani.
Am primit-o si eu de la verisoara ce va naste in martie si am zis ca sa v-o trimit spre "analiza" si voua. E putin mai scurta, dar parca si aici sunt cateva lucruri in plus.

Sper sa va fie de folos.

La cafea cinea vine??

Fluturash dar ce matinala ai fost azi...te-au luat si pe tine insomniile? Azi am depasit ora 5, dar la 6 si 10 m-a trimis mititica la toaleta si apoi, pana la 7.15 cand am alarma, vorba ta am numarat oi imaginare.

Mai vroiam sa va mai spun ceva, dar nu mai stiu. O sa revin imediat ce-mi aduc aminte.

24 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emyly79 spune:

Multumesc Iris!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Iris bine ai facut cu lista aceea pt mamici ,e utila pentru mamicile care nasc prima data ,desi cum ai spus si acolo sunt cateva lucruri de care te poti lipsi.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Am mai trimis si eu o listuta cu cele necesare in spital si apoi acasa. E scurtuta.Am gasit-o salvata aici de la prima nastere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeatnc spune:

Buna dimineata, fetelor!
Imi beau si eu cafeaua cu voi:)
Va doresc o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duduta190578 spune:

M-am linistit ca nu sunt singura cu dureri pe solduri.Iris multumim pentru listuta.Ma alatur la cafeluta,sa aveti o zi buna!

23+

Mergi la inceput