In urma cu vreo 3 luni am facut programare la MedLife la dr. MIhai Craiu, programarea fiind facuta tocmai pt luna februarie anul acesta.
Abia asteptam sa merg cu copilul la acest doctor, dar saptamana trecuta mi-au dat sms in care imi spuneau ca dl dr. nu mai are contract cu MedLife si implicit programarea se anuleaza. A picat cerul pe mine nu alta.
Stie cineva la ce clinica particulara il pot gasi pe acest doctor?
Incearca si suna la spitalul Emilia Irza, stiu ca dansul mai lucra si acolo. Multa sanatate!
da,la IOMC(Emilia Irza) dar stiu ca e ff aglomerat
bafta sa reusiti
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Desaga Mosului,plina de surprize,va asteapta cu mare drag ...
Stiam ca este la Sp. Emilia Irza si ca e f aglomerat (vine lume din toata tara). Din cauza asta vroiam sa ma duc la o clinica particulara.
Din martie am inteles ca va fi din nou pentru consultatii o zi pe saptamana la Medlife.
Multumesc pt info.
Am sunat chiar acum la Medlife si nu stiau nimic. O sa mai sun saptamana viitoare.
La Emilia Irza te poate vedea dl. doctor Craiu doar pe baza de programare. e intr-adevar aglomerat, dar daca suni la camera de garda si rogi sa ti se faca programarea, nu astepti chiar asa mult.
Eu stiu ca dr. Craiu mai da consultatii si la Medlife, Spitalul de Pediatrie. Poti suna la call center la ei.(0219646)