Pinguini, randunici, tavane si diete(2)
Raspunsuri - Pagina 28
eumada spune:
Rufus,....asta e pozitia de poza...cum vede aparatul sta smirna,sa "dea bine"....Sa vezi cum ne aliniaza si ne vrajeste cu bagheta....
"ini mini cercelus,tati este purcelus"..tati trebuie sa faca ca un purcelus,ini mini o masina,mama se face gaina...si eu trebuie sa cotcodacesc si sa imit gaina care face oua...
Viv,mersi....e frumoasa ca tac`su` si desteapta ca ma-sa.....cand zic asa se oftica jumatatea de numa...imi place sa-l stresez.
elyda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eumada Rufus,....asta e pozitia de poza...cum vede aparatul sta smirna,sa "dea bine"....Sa vezi cum ne aliniaza si ne vrajeste cu bagheta.... "ini mini cercelus,tati este purcelus"..tati trebuie sa faca ca un purcelus,ini mini o masina,mama se face gaina...si eu trebuie sa cotcodacesc si sa imit gaina care face oua... Viv,mersi....e frumoasa ca tac`su` si desteapta ca ma-sa.....cand zic asa se oftica jumatatea de numa...imi place sa-l stresez. Madalina Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate." |
Poti sa pui aici un filmulet cu voi parintii cand sunteti sub efectul "vrajii"? Vrem sa vedem mai ales cum face mami oua!
ralualexandrei spune:
citat din mesajul lui viviana Cam dragut bufniciu asta Ralualexandrei cine e Ursu? |
Chiar ca-i dulce tare,tare Bufnici
Viviana Ursu e jumatatea mea .
Rufus cred ca face armata ,dar cu mami si cu tati,dar tu stii mai bine caci ai 3 printese.
Elyda are dreptate,hai ca ne-ai starnit curiozitatea.
Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
elyda spune:
[quote]citat din mesajul lui eumada
Adevarul e ca ea da ordine,noi executam....
Madalina
Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate."
[/quote
Dovada...vrem dovada...ca faceti ce spui sub efectul vrajilor,filmul,poza, oua (stampilate si ziua si ora ouatului conform legii).
Ioana_Pos spune:
citat din mesajul lui roxanaz Ioana, cum esti? aproband mesaje la odisee am citit de patanie... ai fost la medic? |
Roxana, m-ai prins . Glezna 1 si genunchiul 2 sunt OK.
Ioana_Pos spune:
citat din mesajul lui roxanaz ah, am notat "wife22". sa o citesc. vrei "silver linings", cartea? |
Daca ai Silver Linings in format digital o vreau si eu. Iti dau e-mail pe PM sau ai acces sa vezi direct?