Copii legati de paturi, ce se intampla in Romania?

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramiha spune:

Am stat de 2 ori internata cu copilul in spital, o data la Matei Bals cand avea 9 luni si o data la Gr. Alexandrescu, pe la 1 an si ceva.

La aceste varste este imposibil sa pui copilul in pat si el sa stea, fara sa cada sau sa se loveasca de gratii. Pentru mine ca mama a fost un cosmar, pentru ca a trebuit sa stau cu ochii pe copil non stop, nici la baie nu puteam sa merg pt ca in timpul acesta putea cadea din pat.

Ma intreb ce ar fi putut face cele 2-3 asistente care sunt pe o tura si ce solutii ar fi putut gasi spitalul pentru a-i feri pe acei micuti de astfel de accidente. Sa fi angajat personal, cate o infirmiera pentru fiecare copil? Nu spun ca ceea ce s-a petrecut este ceva normal, dar totusi ar trebui sa aratam cu degetul spre sistemul de sanatate din Romania, si nu spre conducerea respectivului spital.

Putin off topic:
Stiti ce mi s-a spus la Gr. Alexandrescu, atunci cand ni s-a alocat un patut de bebelus si am cerut un pat in care as fi putut incapea si eu? Ca spitalul nu prevede si locuri pentru adulti... parintii sunt niste tolerati in acel spital si ar trebui sa fiu multumita ca pot sta cu copilul pe perioada spitalizarii. Daca nu imi convine, sa plec acasa si sa las copilul acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rocadia spune:

Practica foarte veche, in toata tara si nici nu cred ca o a se renunte la ea doar pentru ca a aparut un reportaj la stiri. Ne trebuie personal medical dedicat si devotat pentru a se renunta la aceasta barbarie.

Mergi la inceput