Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (20)
Raspunsuri - Pagina 18

Bobitza_85 spune:
 Delia, ma bucur sa aud si de la tine ca sunt ok conditiile la Ilfov. Am mai auzit de la cineva, dar nu am vazut.![]()
Si eu in locul tau mi-as urma dr. Cred ca el e cel mai important, plus ca si la Cf 2 cred ca sunt ok conditiile.

Mie imi place mult dr mea de la Ilfov, e spitalul aproape de mine, plus ca nu sunt disperati dupa bani...dai cat vrei/ai
Alexandra  
 11  

olimp spune:
 buna seara fetelor 
betty ma bucur ca ai scapat asa de usor si fara dureri ....
 si ca totul a decurs asa de usor fara complicatii , deci sa inteleg ca ambii Dr sut ok .
ele asa va fi si in cazul tau , ai sa vezi ai sa scapi si tu , curaj 
si rezultatele sunt convinsa ca vor fi cele asteptate de voi ..adica bune 

bobitaza poti sa iei  Mg linistita daca doresti , nu se cerata cu alte medicamente , eu iau zilnic .
fetlor care aveti dureri de burica nu mai stati si suferiti luati no-spa , nu merita sa stati si sa suferiti si cine mai stie ce alte complicatii.
EVA imi place numele , simplu si elegant
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
 17 +   

Bobitza_85 spune:
 Aaa, Delia  uita ca mi-am amintit un amanunt de acum cateva capittole chiar si cu memoria mea slaba din ultima vreme ![]()
![]()

Si eu stau in Titan, la Rasarit de Soare, langa Auchan, asa ca sunt candidata perfecta pt plimbarile din Parcul IOR  la primavara si la Vara 

Alexandra  
 11  

olimp spune:
 bobitza 

ai imunitate ! super !
mihaela ma bucur ca sunteti bine si bebe e bine , cate emotii !
apropo de baut , eu vreau bere ciuc cu lamaie 

, dar in vise , ca nu am voie alcool doar iau tratament pt tensiune 
delia  greturile astea pe mine m-au lasat de tot pe la 14 satamani , exact cum spui si tu deja de pe la 12-13 sapt aveam zile bune si zile cu greata , dar pana la urma am scapat
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
 17 +   

olimp spune:
 betty 
cum te simti , te doare ceva ? 
 17 +   

happy_ama spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui Bobitza_85 Doxy ce dragut e baietelul tau. Eu imi doream fetita insa de ceva timp chiar nu mai am preferinte.Cand mi-a zis dr ca e baietel (desi e inca mic si nu e sigur)m-am bucurat mult! Am auzit ca sunt f mamosi si iubitori, asa ca nu ai cum sa le rezisti. ![]() ![]() Iulia, ce tare! Mi-ar placea si mie sa vad cum arata locul unde stau bebeii in spitalul Ilfov. Am auzit ca e super dar prefer sa vad cu ochisorii mei. Happy la postarile din urma, cand vb de nume eu am zis ca pt mine pe 1 loc pt fetita este EVA, imi place si Rebeca   Imi plac Artur si Eduard la baietei ![]() Alexandra   11  ![]()  | 
 Ce ne facem acum?! Happy_Ama
 16+ 

olimp spune:
 bobitza 

17 +