Burtici cu stelute de iulie- august 2013 (19)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Paula sanatate multa si tie si lui Raul. Ia partea pozitiva a lucrurilor, nu iti iesi din mana cu tratamentele . Pentru mine o sa fie crunt, ca am asa o lejeritate,fata fiind mare. Dar daca ultimul neuron al meu , functioneaza la capacitate maxima, o sa ne descurcam.

Referitor la burtica, chiar daca nu o mangai stau cu mana pe ea. Sa vad cum misca, daca misca, de cate ori misca.

Elena & Denisa (26.10.2004)
16 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Buna seara, mamici frumoase!

Bobitza, ce ma bucur pt tine!!

Paula, insanatosire grabnica tie si puiutului Raul!

Fetelor, si pe mine m-a certat dr ca nu am luat no-spa cand sint dureri sau contractii. Prin urmare, umblu cu el in geanta...

Happy_Ama 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Cris, Olimp va multumesc pt incurajari!

Paula, imi pare rau de tine:( e cumplit sa fii bolnava si sa mai ai si examene pe cap nu mai zic ca daca si puiul e racit, asta te omoara cu zile
Eu va doresc mmmmmulta sanatate si bafta la examene! Sa ne auzim cu bine!

Apropos de auzit, de Happy_ama mai stiti ceva? Zicea ca o doare burtica, sper ca a trecut si s-a linistit.

Dana, stiu ca tu mergi la spitalul Ilfov unde merg si eu. Cum mai esti cu dr. Olteanu? Esti multumita de ea? Vreau sa zic ca mie imi place taaare mult de dr. Dragu. E ocupata si astepti mult la cabinet dar eu zic ca merita. Acum de cand merg si la Medlife la cineva si pot face comparatie intre cele 2, cu atat o indragesc mai mult pe dr Dragu.

Va pup pe toate!

Alexandra 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

paula of ce scenariu se desfasoara la tine acasa , raceala , baietelul cu probleme , examene , sa-ti dea DD putere sa treci cu bine peste toate..

dana ia no-spa nu mai astepta , si eu ca si Happy am intotdeauna no-spa in geanta , nu plec fara el.

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Hehehe, ce tare, Happy...tocmai intrebam de tine

Fetele haideti sa va spun povestea mea apropos de NOSPA sa intelegeti cat este de important sa luati.

Undeva in Oct. am hotarat cu sotul ca a venit momentul sa facem un bebe. Am amanat destul pt diverse. Asa, ca mai e de facut una, alta, nu ne oprim niciodata...
Am renuntat la contraceptive si ne-am pus pe treaba.
Dupa perioada ovulatiei aveam niste dureri groaznice de burtica, ma dureau sanii, imi era foame mai mult decat de obicei...in fine, toate, lucruri neobisnuite pt mine.
Pe 7 nov am fost la farmacie sa iau un test de sarcina. Am zis sa-l fac de ziua mea, pe 8 Nov, sunt Gabriela
Tin mine ca eram la birou si aveam multa treaba dar nu ma puteam abtine. Am desfacut cutia sa vad instructiunile si scria ca trebuie sa il faci in 15 min altfel nu e valabil. Intrebarea mea era 15 min de la deschiderea cutiei sau a tiplei in care era testul.
Am decis sa il fac, pt ca altfel o sa pun la indoiala rezultatul.
M-am furisat la baie, l-am facut si...prima linie, clara, rosie si o a doUa vaga, rozalie, dar se vedea!
Eu am zis,,,e clar, e negativ.
Seara vb cu nasa mea si imi zice: maine e ziua ta, ce zici, cadou un bebe, ceva? Eu ii zic ca nu cred si ii zic de test. Ea zice:" Cuuum, ce liniuta rozalie??" "Esti gravida!" A zis ca asa a fost si la ea, dar apare mai stearsa ca e la inceput.
Am incremenit cand am auzit. am decis sa plec la farmacie sa mai iau 2 teste. Sotul era la munca, era 22:00 seara si am sunat o prietena care sta cu mine in bloc sa mergem la o farmacie non-stop.
I-am aratat si farmacistei testul si zice: Cam da, sunteti graviduta, asa mi-a iesit si mie!"
A doua zi mai fac un test, a iesit la fel!
Era ziua mea, eram super fericita! I-l arat sotului si se bucura ennnorm!!!
Repet, eram pe 8 si cm trebuia sa vina pe 14.
Intre timp aveam dureru de burta de ziceai ca imi vine ciclul.\Nasa mea a zis sa iau Nospa dar eu nu am luat, eu stiam ca nu e bine sa iau medicamente in sarcina. Am stat si am indurat...

Pee 12 am decis , la insistentele sora-mii sa mai fac un test. Zice" hai ca asta tre' sa iasa suuuper clar". Tin minte ca eram in vizita la niste prieteni. Toata lumea astepta sa vada 2 liniute clare cand...una si atat, nimic roz.rosu.
Am innebunit. un prieten sa ma faca sa rad a desenat o linie cu pixul rosu dar eu era disperata!!!
Am plecat acasa si am plans 2 ore. A plans si sotul cu mine. A zis sa stau linistita ca o sa fie bine, ca au fost 3 teste pozitive si unul negativ,s-a trezit de dimi la 6 si a fost la farmacie sa mai ia un test, pt a-l face la 1 urina.
A iesit negativ...
Peste 2 zile mi-a venit ciclul.Va imaginati ce daramata eram
Cand mi-a trecut am fost la un dr la Canzacuzino. I-am zis ce mi s-a intamplat. mi-a facut eco transvaginala si a zis ca nu se vede nimic.
Mie imi era ca l-am pierdut pe bebe si a ramas ceva acolo, sa nu fac infectie, etc...
A zis ca e posibil sa fi fost avort prin menstra, mai ales de la dureri, dar fara Beta HCG sau eco sa confirme sarnia, el nu poate spune ca a fost sau nu.
Mi-a zis ca am niste chisturi pe ovare si voi ramane greu, ca daca nu raman intr-un an o sa facem spermograma pt sot, mie inseminare...ce sa mai m-a speriat si mai rau.

Luna viitoare, dupa ovulatie, la fel: dureri, sani mariti si durerosi.
Am luat Nopa la greu 3-4 pe zi. Am inteles ca nu era vb ca eu suport, dar acele contractii au dus la pierderea lui bebe. Eu sunt sigura ca am fost graviduta pt ca au fost aceleasi simptome ca acum, dar asta e, daca nu am stiut sa iau acest medicament. AM FACUT PE VITEAZA AIUREA...
Oricum, il iubesc pe acest pruncusor din burtica enooorm, mai ales dupa tot ce mi s-a intamplat. Toata lumea zice ca am ramas gravi repede. Adev e ca imediat ce am renuntat la contraceptie am ramas, dar uite ca nu e suficient. Trebuie sa fii atenta si la alte aspecte.

Concluzia:

Luati Nospa cu incredere ca nu face altceva decat sa va ajute! Efectele pot fi daunatoare daca nu luati.

Sper ca nu v-am plictisit...

Alexandra 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Am bagat poze cu burtica de azi, 17 saptamani, daca aveti timp si placere...:)
Mi se pare ca deja nu mai creste cum isi luase avantul pe la 12 saptamani.

Elena & Denisa (26.10.2004)
16 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Buna dimineata
Sa avem o saptamana frumoasa, plina de vesti bune

Referitor la sarcini diferite: pe mine ma doare foarte tare spatele, dupa cum am mai zis. Sefa mea a fost norocoasa unei sarcini fara greturi, dureri constipare etc. Sarcina de vis, ce sa zic. Cand mai zic ca ma doare spatele, replica e: ce o sa faci cand o sa ai burta??? ...pai parca eu nu realizez lucrul acesta, dar nu e ceva ce pot controla, asa e sarcina mea si nu am de ales. Ea nu o zice cu rautate, dar m-am saturat de replicile astea

viitoare mamica de hocheist 12+

Mergi la inceput

Felicitari Olimp pt bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

Buna dimineata burtici,
Ati plecat la serviciu? Eu mai stau 30 de min. si plec si nu am nici un chef, mai ales ca afara ninge si e innorat! Sper sa stau doar vreo 3 ore si sa ma intaorc. Sunt fericita ca s-au rezolvat pb. cu site-ul...
Sa aveti o saptamana minunata!

10+

Mergi la inceput

Diana Popa felicitari pt fetita

Mergi la inceput