Burtici cu stelute de iulie - august 2013 (18)
Raspunsuri - Pagina 10
olimp spune:
cris ma bucur ca esti bine , scuze ca am inteles altceva...
, bafta la DT si la hematolog , mergi la Nicorici ? papa Kiwi crede-ma ca functioneaza si cu ele , dar nu ca papi o data si astepti sa fie bine , papa zilnic 3-4 fructe si ai sa vezi rezultatul.
maria mamaliga ta de fata ! iar mi-ai facut pofta de budinca caci am uitat de ea
, iti place sa ma chinui nu-i asa
, glumesc 
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
17 +
yvyana spune:
Burtici chiar ca nu tin pasul cu voi!
Aveti un spor...
Vroiam sa va spun despre constipatie, m-am chinuit ingrozitor la prima sarcina cu ea, deja de prin S20 era jale, am luat o perioada si lactuloza, dar acum m-am hotarat sa-mi stabilizez meniul din timp: deci pap tarate cu iaurt, dar nu zilnic, cate 3-4 fructe de kiwi zilnic, primele 2 la trezire pe stomacul gol si ultimele seara la culcare, cate 5-6 prune uscate in cursul intregii zile, primele 3 tot asa dimineata pe stomacul gol si merg de 2 ori/zi la baie, nu mai am probleme! Deci incercati asa, merge garantat, macar o perioada ca la mine de obicei se obisnuieste organismul cu toate, dar sper ca de data asta nu e asa. Dar cum a spus Olimp asteptati o zi doua sa-si faca efectul regimul! 
happy_ama spune:
Cris, Maria, voi poate aflati acum la 12... 
Adde, deci ai patit ca mine ![]()
Olimp, eu am votat baietel la tine dar iti doresc sa ai ce iti doresti!
Eu una imi doresc in mod egal si si ![]()
Happy_Ama
15+
olimp spune:
yvyana asa este cu putintica rabdare se rezolva toate 
happy eu sincer si sotul ne dorim fetita , dar important este sa fie sanatos , indiferent ce va fi 
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
17 +
yvyana spune:
Eu la prima sarcina am aflat in S18 ca e fetita, pana atunci mi-au zis 2 dr ca e baietel, dar nu s-au pronuntat sigur, nimeni nu-ti zice de fapt ca e sigur asa la varsta asta, prin S16 unul din dr deja zicea ca parca nu mai vede nmk intre picioare, iar in S18 mi-a zis sigur, dar am asteptat morfo-fetala din S21 ca sa ma reasigur si atunci a scris clar sex feminin pe biletul de examinare, mi-a aratat labiile, le-a si pozat ![]()
In ceea ce priveste tipul ecografiei, nu se pot face masuratorile decat in modul 2D, ceea ce-i intereseaza pe doctori asa se masoara, modurile 3D/4D sunt pentru deliciul parintilor (si pentru castigul clinicilor private
) ca se vede bb cum se misca, fizionomia etc. oricum nu sunt multi dr experimentati in tehnica asta, mie la pice mi-au dat o poza 3D facuta in graba prin S20 care era ca naiba, parea un mic monstrulet
; acum am schimbat dr si mi-a facut poze 3D si film 4D inca din S12 si se vede piciul perfect, manutele, degetelele 
si mai ales putza pe care mi-a si pozat-o ca l-a prins in pozitie optima
Deci totul depinde de experienta ecografistului; si eu la prima sarcina am platit o caruta de bani, vreo 600 RON pentru eco 3D/4D la un prof mega cunoscut etc. etc. ca sa fie bine si am ramas dezamagita, nu-si merita banii; acum la pici fac doar strictul necesar, deci doar eco 2D ca asta ma intereseaza, sa masoare toate cele bine si corect nu sa platesc dublu pe eco doar pentru 3 poze si 10 secunde de film

happy_ama spune:
Maine vei afla, Olimp! Sunt emotionata pt tine asa, pe bune
de-abia astept sa ne spui!
Happy_Ama
15+
Mony08 spune:
Sunt de acord cu tine Paula,ca eu de abia ma tin cu lista cu gravidutele noi
Te asteptam cu vesti Olimp
Mony
de Denis Adrian (01.08.2009) +
16+
yvyana spune:
Cineva intreba cat de des misca bb, nu mai stiu cine
; eu la prima sarcina odata ce l-am simtit, in S18, am simtit mereu (bine era si timpul la varsta aia a sarcinii
); acum l-am simtit prin S13 si din S14 il simt zilnic, de mai multe ori pe zi; de obicei dimineata si seara are program, dar fiecare bb are alt program; stiu ca gagalicea mea avea program in burtica pe la pranz si in toiul diminetii pe la 4-5 dimineata imi dadea coate si picioare si eu nu mai puteam sa dorm, evident ma termina mai ales cu repriza din toiul diminetii 
asa a fost pana am nascut 
olimp spune:
da fetelor sper ca maine sa vin cu vesti despre culorea caruciorului
, acuma va pup ca mi-e 

de zile mari !
17 +