Bebelusi de Sep-Oct 2013 (3)
Raspunsuri - Pagina 11
dunemaire spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rox_y Buna fetelor. Sunt mamica unui unei fetite de 3 ani, iar azi la servici am facut testul ca nu mai aveam rabdare pana maine dimineata...si am aflat ca vom mai avea un ingeras. UM 28.12.2012 DPN 5.10.2013. Nu am mai scris de mult pe DC...de o gramada de vreme Vi4i se pare ca suntem impreuna din nou la fel ca si la Odiseea pufuletilor..sarcina usoara tie si voua fetelor In afara de lipsa menstrei am observat secretii vaginale mai mult decat deobicei si durere de san azi dimineata cand m-am ridicat din pat. La dr cred ca ajung pe saptamana viitoare..abia astept sa vad bb2 la eco Mami de Diana - 31.12.2009 - 4+ |
Bine ai venit si sarcina usoara sa ai.
Ada, mama de Timea Christiane, 16.09.2003 si Teodora, 20.05.2010
rox_y spune:
Dunemaire..vad ca suntem amandoua din acelasi oras...tu la ce dr mergi? Eu cu Diana am fost la Bucerzan dar s-a pensionat si nush la cine sa ma duc acum..pe cine recomanzi?(in afara de Frum)
Mami de Diana - 31.12.2009 -
4+
dunemaire spune:
Eu cu ambele fete am fost la Cibian, si sunt foarte multumita de el (nici macar spaga nu am dat dupa, i-am dus in ambele cazuri cate o sticla de whisky la controlul de 6 saptamani si cam atat). Cea mai buna aparatura din oras o are insa Catalina Hutanu ...dar la ea trebuie sa te programezi cam cu vreo luna inainte.
Ada, mama de Timea Christiane, 16.09.2003 si Teodora, 20.05.2010
elutza82 spune:
Roxy, bine ai venit !!! Sarcina usoara, la termen si multa sanatate
tau se va naste de ziua mea :)
Elena, intr-adevar, substanta activa din no spa, este drotaverinum. Dar este strict pt dureri/crampe. Daca vrei ceva pt raceala, sau sa previi raceala, apeleaza cu incredere la ceaiuri cu miere si lamaie
6+
alinabold spune:
nici in Germania nu exista nici un medicament cu substanta activa drotaverinum. E cam ciudat sincer ca nu i-a lasat pe piata dar eu stiu ca No-spa-ul e ok in sarcina. Eu mi-am cumparat din Romania o folie dar m-am decis sa o folosesc doar daca am mare nevoie. Mai ales in primul trimestru de sarcina nu e prea bine sa se ia nici un fel de medicamen. Si asa sunt eu stresata ca am luat antibioticul ala.
pastilutza spune:
buna seara,
elutza82 - mi-am facut programare la Medical city- actual Provita, din cate am inteles. Consultatia este 175 lei, iar eco este 265 lei, asa am fost informata la telefon.
da, da...da-mi pont pe privat :). totdeauna e bun un pont.
Eu nu am luat nimic pentru dureri pana acum. Indur cu stoicism si incerc sa stau linistita.
Azi am fost si la epilat.....oare ceara calda e ok in timpul sarcinei?
Cosmeticiana imi spunea ca unele fete suporta, altele nu....iar unora, le recomanda medicul sa nu mearga la epilat.
Oare sa-l intreb pe medic si aceasta nedumerire.....mi se pare cam aiurea sa il intreb asa ceva pe medic :))
elutza82 spune:
Fetelor, ati auzit cumva de acest test?
http://www.avantaje.ro/Sanatate/Sanatate/Testarea-performanta-in-primul-trimestru-de-sarcina-elimina-amniocenteza-inutila-2116587
Ce parere aveti?
Mie mi-a spus prietena mea cea mai buna care si lucreaza la Clinica Matei Basarab, unde se poate face aceasta investigatie.
Mi-a zis ca este de 100 ori mai bun testul acesta fata de bitest si mult mai aproape de adevar.
Miercuri, cand ma duc la dr am sa-l intreb, sa vad ce parere are, desi el mi-a dat o lista cu analizele pe care ar trebuii sa le fac si este trecut bitestul
6+
Elena_R spune:
Dragelor,
Multumesc pt clarificari! M-am lamurit cum e cu no spa asta. Nici eu nu il gasesc aici dar nu am nevoie slava Domnului si nici nu am de gand sa iau medicamente
Ella, interesant articolul, nu stiu nimic despre testele astea dar il voi intreba pe dr cu siguranta, merci
Rox_y, bine ai venit si sarcina usoara!
Pastiluta, nu vad de ce ar fi interzis epilatul. Poate ca din cauza ca acuma esti mai sensibila te-ar durea mai mult. In plus, daca esti predispusa la asa ceva, poate cauza vene sparte din cate am inteles. Eu am cateva deja pe picioare si mi-e tare frica ca o sa ma pricopsesc cu mai multe oh well, asta sa fie cea mai mare problema
Sa va zic ce simptom dragut am mai descoperit de curand? Am niste vise tare ciudate si foarte realiste. Am citit eu ca ar trebui sa ma astept la asa ceva dar nu ma gandeam ca ar fi asa devreme. foarte ciudat
rox_y spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elutza82 Roxy, bine ai venit !!! Sarcina usoara, la termen si multa sanatate tau se va naste de ziua mea :) Elutza82 DPN e pe 5 dar nu stiu daca va fi asa...si dpn cu diana tot pe 5 era (ianuarie) si am nascut pe 31...deci +/- cateva zile 6+ |
Mami de Diana - 31.12.2009 -
4+
elutza82 spune:
Pastilutza, nu ai PM activat. Activeaza-l si iti raspund cu mare drag Eu am platit mai putin de 200 ron pt ambele, consultatiea+eco. Imi pare rau ca nu am vazut mesajul aseara(cred ca era moderat)...
Si eu ma epilez cu ceara inghinal si momentan nu cred ca este vreo problema. Pe picioare(desi am niste vinisoare sparte) si axila ma fac cu aparatul. Chiar vroiam sa-l intreb pe dr despre metoda cea mai indicata de epilat. Cu lama nu pot, ma irit si creste in cateva ore, parca as fi arici
Roxy, ziceam si eu asa, este normal sa fie +/-
Ma gandeam doar ca este o zodie tare frumoasa
6+