Strugurasi de septembrie-octombrie 2011**7**

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Seara buna, fetelor!

Nanna, noi nu putem w/e viitor sa venim la intalnire ci w/e asta am fi putut...

May, incercam si noi sa limitam uitatul la desene la 1-1 1/2 ore pe zi, in 2 reprize, dim si mai pe dupa-amiaza, dar in perioada asta cat a fost Iannis acasa in timpul zilei -de cand cu operatia si cu perioada de refacere- a fost deschis tv-ul si mai mult de atat. Doar ca nu sta Dimitris atata timp la desene. Se mai duce si in dormitor sa ia jucarii, se plimba cu masinuta prin casa, face diverse.

Anca, cand vad semnatura ta cu X saptamani si cand mai si povestesti cateceva de sarcina, parca simt un mic dor de perioada sarcinii, mai ales de a2a sarcina de cand am intrat aici pe grup Ce mai zice eco? E fetita?

Lali, stii vb ceea ca familia nu ne-o alegem noi e sora ta, o sa-ti mai faci destui nervi din cauza ei, o sa-ti treaca, iar o sa-ti mai faci nervi si tot asa :) stiu asta din experienta. mi-am zis de nu stiu cate ori ca gata,eu cu sora-mea am terminat-o! dar imi trecea, ca e sora-mea doar

Sei, atatea zile cu febra de la dinti baietii mei nu au facut. La noi cand au fost cu febra din asta si fara alte simptome, dupa cele 3zile au facut roseola infantila si cu alta ocazie, rubeola.

Acum despre noi: Dimitris de joaca si cu lego si cu puzzle si mazgaleste pe hartie (a reusit si pe perete in dormitor sa traga niste mazgaleli) dar el face toate astea ptr ca-l imita pe fra-su mai mare. Orice face Iannis vrea si el si se arata cu degetele pe piept si zice 'Ieu-ieu!' Azi de exemplu, dupa ce a facut Iannis pipi la wc, a inceput si Dimitris sa spuna 'pipi!pipi! ieu-ieu!"si imi arata wc-ul. Asa ca l-am pus si pe el pe wc. Tare mandru a fost chiar daca pipi nu a facut atunci

De dormit doarme bine. Are o singura repriza de somn pe zi (in intervalul 13.30-17.00) si doarme cam 2 1/2- 3 ore. Iar noaptea de pe la ora 21.00 ii dau biberonul, il ia in dinti si se urca singurel in patutul lui (i l-am lipit de cel mare si am coborat latura dinspre patul mare), isi ia ursuletul in brate si trage din bibe si apoi nani - pana dimineata pe la vreo 8/8.30 cand vrea iar lapte.
Si la capitolul mancare stam bine Mananca tot ce ii dau si parca ar mai vrea in plus. E un rotofei Am facut acum 2 zile quiche cu spanac- delicios! Isi indesa in gurita si cu mana si cu lingurita
Seamana cu mami clar!!! Si eu eram la fel cand eram mica, dormeam la greu si mancam la greu

In schimb, compenseaza Iannis: e sclifosit la mancare , trage de timp cand il punem seara la somn - de vreo cateva zile numai pe la 23.00 adoarme, iar dimineata pe la ora 7.30 ne da trezirea!!!

Cam atat despre noi (m-am cam intins cu mesajul asta)

Astept cu nerabdare primvara ca m-am saturat de zapada, mocirla si frig. Iar baietii cu atat mai mult s-au saturat de iesit afara cu portia si de mucisori -ca avem si de-astia

Noapte buna, fetelor!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

merci merci

jade, doar atatea am deocamdata.
trebuie sa mai imi dea.

inutsa, ha ha, am vazut. citeste si pe acolo si pe aici :))
si degeaba. nu se lasa :))

raluca, merci :)

daca nu se uita la tv, de ce il lasati aprins mereu?
n-are efecte negative?
unde, chestii?

nanna, fa-i un loc pt uitat la tv.
Bibi are locul ei pe canapea.
se da jos si se apropie de tv, stimgem tv-ul.
a luat un pic pana s-a prins ca nu e de joaca si acum sta cuminte in locul ala.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Neatza !

Poftiti la cafelute si la povesti!

Anca - si eu voiam sa te intreb daca tot fetita a ramas. Am o prietena si fina care e insarcinata cam tot in atatea sapt ca si tine. I s.a tot spus pana acum la eco ca e cu putza si ieri a fost la alta dr - cea mai buna ever- si i.a zis 100% fetita, nici urma de ..ceva.

Kora - ufff ce as fi vrut sa ne vedem. tot vreau sa te sun si nu apuc...
Mariana, Hayat, Michella - voi ce we puteti sa veniti?. Poate ne intalnim pe rand ;-)

May - i.am tot cautat o canapeluta mica, de copii si nu am gasit. noi toti stam jos pw canapea si ea mai mereu in miscare..

Fug ka munci

Sa aveti o zi super! Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Neata.

JadeJador noi avem casa cu un etaj mansardat, suprafata totata cam 220 mp, 15 calorifere si ne-a venit factura de gaze luna trecuta 650 RON insa am avut si ceva probleme cu centrala si a mers putin haotic. O sa-ti spun mai clar luna aceasta. Insa casa e izolata toata si interior si exterior.

Ehe, asa e cand iti faci casa noua..... cate griji, pareri, decizii....Ati finalizat-o?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

Buna dimineata!
nanna pentru noi ar fi mai ok pe 10 februarie, duminica asta sotul nu e acasa.
may, despre tv nu am ce sa spun. la noi in casa nu prea functioneaza tv-ul, cu atat mai putin pe programe de desene. cand cere Teodora ii punem un desen pe dvd, are ea preferatele ei, Stefan nu pare interesat de activitatea respectiva. in rest, cat e la mama, acolo e tv deschis cam toata ziua, nu mi-a povestit ca l-ar pasiona prea tare.
las si eu un rand de cafele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

neata

jade, casa e facuta la rosu. din martie incepem sa bagam in finisaje, geamuri , usi. la noi merge mai greu pt ca nici nu avem banii si nici credit nu vrem sa facem.

eu vreau incalzire in pardoseala. sotz nu vrea. o sa fie pe lemne pentru ca e mai rentabila deocamdata. daca aveam bani categoric imi puneam centrala pe gaz cu condensare. Am o prietena cu casa de 160 mp si plateste in ianuarie cel mai mult: 300 ron. Centrala e f scumpa (vreo 80 mil) dar face toti banii..iar la noi iernile sunt extrem de friguroase. Acum noi avem incalzire pe curent..nu o recomand. te usuca.


deci ori gaz si centrala cu condensare ori lemne. alta varianta nici experimental nu as incerca.


Noi anul asta nu cred ca facem etajul. il inchidem deocamdata si facem doar parterul pentru mai ca mai vreau si eu o pauza , niste concedii. cam asta e.

ma duc sa fac de mancare la puradel ca urla.

Oana, mami de Eca 18.09.2011

Doamne, ai grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

raluca , oana , merci frumos pt raspuns
raluca , inca n am finalizat casa , acum suntem la stadiul in care facem instalatia de caldura si tot studiem , calculam , ne interesam pe ce este mai bine si avantajos sa facem

am uitat sa va zic , feciorul meu toata ziua se machiaza :D
a vazut la mine ce si cum , ajunge la sertar si isi ia de acolo perii , pensulici , farduri
si cel mai tare e ca stie unde si cum sa si dea , stie pensula de obraz , de ochi :D si sa l vedeti cand apare mov pe la ochi sau bronzat pe fata :)))
il machiaza si pe taica su si pe mamaie
ar trebui sa le mut locul si sa nu mai aiba acces la ele ? :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Jade si noi am facut fel de fel de evaluari inainte de a cumpara centrala, insa mitul cu centrala in condensare nu e chiar asa, e mult mai buna intradevar decat cea simpla insa la cat de mult costa.... nu stiu daca merita diferenta de bani. In plus coteaza mult cum ai izolata casa, cum e reglata centrala, caloriferele ( deja suntem la al 5- lea "specialist" care vine sa le regeleze dupa un an de punere in functiune), cat de multi sunteti in casa si cati utilizati apa calda (noi avem 3 bai si suntem 5 membrii)si pe ce temperatura merge centrala in casa ( canteaza si o jumatate de grad setata in plus sau in minus la termostatul de ambient)....ehe greu de analizat. Succes.

Si al meu e pasionat de farduri, si-a dat cu ruj pe bune de arata ca o gheisa . Se piaptana cu periile mele de par, incearca sa-si dea cu crema pe maini, corp din tuburile mele, noroc ca sunt inchise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_i spune:

Al meu isi face un fel de cazemata cu pernele de la canapea si intra acolo si sta pur si simplu, salta si e foarte incantat. Si le mai aranjeaza cand si cand (pernele). De la o vreme asta e distractia preferata.
La desene nu prea il lasam. Cred ca profita de sub 30 min pe zi de youtube cu filmulete gen baby einstein. De pe care a invatat ca pisica e "cat" dar "pisica" nu spune insa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_toma spune:

buna fetelor !!!

eu sunt fff tahuie de cap, iar nu am dormit aseara.Iancu a avut o stare subfebrila de 37,9 si a dormit iar cu noi de la 3:30 si deci iar s-a foit toata noaptea , cand a adormit bustean pe la vreo 5 , m-a luat durerea de masea , deci clar un somn esuat pt mine .
Sper sa ii treca repede starea asta de raceala ca nu am chef sa ajung pe la doctor, daca si azi e asa maine clar ne ducem ca sa nu mai astept we si sa nu gasesc pe nimeni.

Ma intrebati de eco, nu am mai facut , am deabea peste o luna , dar eu sunt sigura ca e fetita, sunt mult mai emotivqa ca la Iancu , plang de fiecare data la stiri .Bine pe langa asta si medicul mi-a zis ca in proportie de 90 % e fetita a scris si pe fisa de la morfologie, si e unul din cei mai buni, acum sper sa nu greseasca exact la mine , ca ma deprim la gandul de a fi singura fata intre trei barbati
Jade nici eu la Iancu nu am constientizat ca il am nici cand l-am avut acasa decat dupa o vreme .
Acum e altceva , deja patutul e pus si astepata bebe 2 , asta pt ca ne-a fost lene sa il strangem .Deci deja isi face simtita prezenta.

Despre intalnire , daca e sa fie duminica pot si we asta, acum vedeti cum ne strangem mai multe, poate si we asta si celalalt .

Eu una ma gandeam sa il duc pe Iancu la Tandarica la teatru de papusi, dar sa vad cand am timp.Cred ca i-ar placea, ideea e ca ar cam trebui sa ma mobilizez de lunea sa am si eu loc sa nu stau in picioare.

May am vazut si eu pozele aseara sunt superbe, vrem mai multe!



anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011) + 17+ Ilinca

Mergi la inceput