Clasa pregatitoare la scoala sau la gradinita

Clasa pregatitoare la scoala sau la gradinita | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

Parintii vor avea de ales pana pe 31 martie intre clasa pregatitoare la scoala sau la gradinita. Anuntul a fost facut de prim-ministrul Victor Ponta, care a declarat la Antena 3 ca definitiveaza "zilele urmatoare" un sistem impreuna cu ministrul educatiei Remus Pricopie si ministrul administratiei publice Liviu Dragnea prin care parintii sa aleaga unde isi trimit copiii. "Vom avea niste probleme logistice, nu la scoli, in schimb la gradinite.

Haideti sa vedem ce aleg parintii DC - va rugam sa completati acest sondaj - pentru ca stim ca autoritatile se uita si aici.

Deci ce alegeti?

Intrebare sondaj:
/b>. Anuntul a fost facut de prim-ministrul Victor Ponta, care a declarat la Antena 3 ca definitiveaza "zilele urmatoare" un sistem impreuna cu ministrul educatiei Remus Pricopie si ministrul administratiei publice Liviu Dragnea prin care parintii sa aleaga unde isi trimit copiii. "Vom avea niste probleme logistice, nu la scoli, in schimb la gradinite.

Haideti sa vedem ce aleg parintii DC - va rugam sa completati acest sondaj - pentru ca stim ca autoritatile se uita si aici.

Deci ce alegeti?

Rezultate:
Vreau clasa pregatitoare la scoala   [46%] 49 voturi
Vreau clasa pregatitoare la gradinita   [51%] 54 voturi
Mi-e complet egal   [3%] 3 voturi

Status sondaj: Inchis  »»   Total Voturi: 106 numarate  »»   Ultimul vot: 18/03/2013 02:45:44 

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

NU conteaza unde se face clasa pregatitoare, ideea ar fi sa nu se mai schimbe orice in fiecare an. s-a hotarat sa se tina la scoala, sa ramana acolo. sunt bani care au fost cheltuiti, oameni care si-au facut planuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Dupa ce s-au ivestit bani in mobilier in scoli, s-au angajat invatatori acum schimbam!!!!
Ma intreb: daca pregatitoarea se muta in gradinite, unde vor mai avea loc cei care trebuie sa mearga la grupa mica?
Oare mai gandeste cineva in tara asta?
Cand au marit taxele nu au facut sondaj sa vada cine este de acord.
Daca vor sa lase la alegerea parintilor, sa ii lase sa dea copiii la pregatitoare la ce varsta considera ei ca sunt pregatiti nu sa inceapa o noua harababura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorikay
Ma intreb: daca pregatitoarea se muta in gradinite, unde vor mai avea loc cei care trebuie sa mearga la grupa mica?

Cum unde? La scoala!

O democratie originala genereaza solutii alternative.
Pentru a-i cali de mici cu relocarea pe viitorii pioni ai economiei globalizate, educatia lor se va face alternativ: anteprescolarii la cresa, grupa mica la scoala, grupa mijlocie la gradinita, grupa mare la scoala, prescolara la gradinita samd.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
citat din mesajul lui Lorikay

Cum unde? La scoala!

O democratie originala genereaza solutii alternative.
Pentru a-i cali de mici cu relocarea pe viitorii pioni ai economiei globalizate, educatia lor se va face alternativ: anteprescolarii la cresa, grupa mica la scoala, grupa mijlocie la gradinita, grupa mare la scoala, prescolara la gradinita samd.

Nu le da idei !!!
La ce minte geniala are mr copy/ paste nu ne mai mira nimic

Mergi la inceput

La subiect: eu il inscriu la scoala chiar daca voi avea posibilitatea sa aleg.

Posibilitate de care ma indoiesc sincer ca o sa existe si ca acest anunt nu face parte din lungul sir de ineptii debitate de onorabilul prim ministru ce se tot gandeste si razgandeste dupa cum viseaza el noaptea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

capcaunule, nu esti deloc la curent cu noutatile !
"iegzista" si o alta varianta:

http://www.audvoci.ro/actualitate/ponta-de-anul-viitor-ar-fi-bine-ca-faimoasa-clasa-pregatitoare-sa-functioneze-in-cadrul-maternitatii-nu.html

P.S. continutul acelui site este un pamflet si trebuie tratat ca atare.

mie personal mi-ar conveni de minune ca pregatitoarea sa ramana la gradi, anul acesta. mi-am facut si eu planuri si investitii, care ar putea fi date peste cap daca aceasta clasa ramane la scoala ...

Mergi la inceput

Daca primului ministru ii este permis copy/paste atunci imi permit si eu unul la un comentariu pertinent pe hotnews:

Citat:

"

1. 19 septembrie 2012 - Victor Ponta: Clasa pregatitoare in cadrul scolii "reprezinta o prostie"

--- hai sa ne dam cu parerea, ca doar romanul e priceput la toate

2. 29 septembrie 2012 - Ecaterina Andronescu: Dupa primul semestru, facem o analiza cu puncte tari si puncte slabe pentru a stabili daca o mentinem la scoala

--- nu e elegant sa-i zici lui sefu ca-i bou si ca nu se poate face peste noapte, asha ca mai analizam pina uita boboru' gogomaniile zise de sefu

3. 23 noiembrie 2012 - Ministerul Educatiei schimba regulile de inscriere la clasa pregatitoare. Locatia poate sa difere

-- a mai trecut o luna, asha ca apar si concluziile analizelor (ca doar nu era sa asteptam un semestru....). O mai imbrobodim o data, sa nu mai priceapa nimeni nimic

4. 10 ianuarie - Remus Pricopie: Clasa pregatitoare ramane in scoala

--- asta e nou, nu stie sa acopere gogomaniipe lu' shefu. Le zice direct

5. Victor Ponta il contrazice pe Remus Pricopie: Clasa zero trebuie sa revina la gradinita chiar din acest an

--- shefu nu se lasa, ca doar de aia-i sef. ce ma'sa? asta micu de la educatie n-a invatat ca sefu are dreptate tot timpul???

6. 14 ianuarie - Daniel Funeriu: In cazul in care clasa pregatitoare revine la gradinita, 150.000 de copii de 3 ani vor ramane fara locuri in sistemul prescolar

--- tocilaru asta enervant ii mai explica o sata lui Ponta pe intelesul celor de clasa 0. N-ai cum face schimbarea asta peste noapte ca n-ai locuri in gradinite. Pricepi bre? Sau vrei sa-ti desenez???

7. Victor Ponta: Pana pe 31 martie fiecare parinte va trebui sa spuna daca vrea clasa pregatitoare la scoala sau la gradinita. Vom avea probleme logistice la gradinite

--- in sfirsit shefu incepe sa priceapa problema (pana la urma tot tocilaru' explica mai pe intelesul lui), si cum nu se cade sa recunoasca ca-i bou si ca a vorbit doar ca sa se afle in treaba si sa se dea destept, pune de-un mini-referendum. URAAA !

Incheierea citatului.

Si "dansul" va continua pana in septembrie 2013 cu ultimile transferuri si se va relua in anul urmator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

eu am nevoie de o DECIZIE clara

indiferent care ar fi aceasta

Ma credeti...ca nu cred ca aceasta, anuntata azi 22 ian, va fi si ultima!?

indiferent cum ar fi ... solicit public primului ministru pe aceasta cale o HOTARARE

apropos...vreti sa facem un demers oficial catre Ministerul Invatamantului?

Le facem o solicitare in baza legii 544, a liberului acces la informatii si ii INTREBAM... care e decizia

gradi sau scoala!?

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani)

Caravana desprecopii...
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

si dincolo de orice

eu ma straduiesc sa ma pregatesc si sa-mi pregatesc copilul pentru ORICARE dintre variante

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani)

Caravana desprecopii...
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

ACUM dupa tevatura de anul trecut, dupa banii cheltuiti si copiii inghesuiti ca sa incapa in scoli e prostia mai mare decat casa s-o dam la intors.
Altfel da, nu are importanta unde se face, important e sa nu mai fie diferente de cate 2 ani intre copii din aceeasi clasa si sa nu ne mai calcam in picioare la inscrieri, indiferent unde inscriem copilul la scoala sau la gradinita.

Asa si unde isi poate exprima fiecare parinte opinia? Oficial adica.

Mergi la inceput