Vacanta de primavara s-a modificat?
Buna,
Stiti ceva referitor la modificarea vacantei de primavara? Mai multe persoane sustin ca nu mai este in saptamana 08-12 aprilie ci a fost mutata in saptamana dinaintea Pastelui.
Eu am cautat pe net dar nu gasesc nimic.
Raspunsuri
claujro spune:
Anul Scolar 2012-2013 va fi structurat astfel: 36 de saptamani de cursuri, īnsumānd 178 de zile lucratoare.
Semestrul I
- Cursuri - luni, 17 septembrie 2012 - vineri, 21 decembrie 2012
- Īn perioada 5 noiembrie - 11 noiembrie 2012, clasele din īnvatamāntul primar si grupele din īnvatamāntul prescolar sunt īn vacanta
- Vacantaa de iarna - sāmbata 22 decembrie 2012 - duminica 13 ianuarie 201
Semestrul al II-lea
- Cursuri - luni, 14 ianuarie 2013 - vineri, 5 aprilie 2013
- Vacanta de primavara - sāmbata, 6 aprilie 2013 - duminica, 14 aprilie 2013
- Cursuri - luni, 15 aprilie 2013 - vineri, 21 iunie 2013
- Vacanta de vara - sāmbata, 22 iunie 2013 - duminica, 15 septembrie 2013
http://www.edu.ro/index.php/articles/16950
anya spune:
6-14 au zis de curand la tv. Pe de alta parte, intre 1 mai (zi libera) si Paste poti face linistita punte. Probabil cand se va apropia momentul vor da si ei ceva zile care se vor recupera....bla bla...ca nu s-au recuperat niciodata.
Asa ca toata lumea are dreptate. E vacanta si in aprile, si inainte de Paste.
Dorsilia spune:
ba la noi se recupereaza orice la clasa II-a, sapt trecuta au recuperat ziua aia cand a nins din greu si s-au suspendat cursurile, dupa alegeri. O saptamana intreaga au facut in loc de 4 ore, cate 5
Lorikay spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diuna Aoleo, noi plecam din tara in vacanta din aprilie, sper ca nu schimba nimeni nimic! |
Tocmai din acest motiv intreb si eu. Vorbeam despre plecare intr-un grup de cunostinte si o mamica sustinea ca este oficial ca s-a mutat vacanta. La intrebarea mea "Ce inseamna oficial?" mi-a raspuns ca stie de la cineva din minister si ca este sigur. Eu prin "oficial" inteleg o hotarare ceva publicata in monitorul oficial dar mai stii....
Cristina_OR spune:
ar fi chiar culmea sa se razgandeasca din nou,eventual pe la sfarsitul lui martie .probabil vor sa ne aduca in stadiul sa ne retragem copiii de la scoala(desi in Romania invatamantul e OBLIGATORIU si GRATUIT ).
cel mai probabil va fi cum zice Anya,un fel de ciorba din cursuri si zile libere
-----------------------------------------
ALEX va cere din nou ajutorul:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=176454&whichpage=1