sc. nr. 2, nr. 23 sau Buzesti- invatatoare

sc. nr. 2, nr. 23 sau Buzesti- invatatoare | Autor: anghelada

Link direct la acest mesaj

scoala 2, scoala 23, step/clasic Buzesti - ajutor va rog!
Va rog sa imi spuneti va rog daca aveti ceva sugestii/recomandari despre invatatorii de la aceste scoli.
Trebuie sa insrciu fetita la grupa 0, apoi clasa I.

Nu prea am cunstinte care sa aiba informatii despre invatatorii de la aceste scoli, noi mutandu-ne de curand in zona.
Caut o invatatoare buna, nu renumita neaparat, care sa lucreze cu copiii, sa fie corecta.. chiar daca stim cu totii ca trebuie sa te ocupi de copil si acasa, conteaza foarte mult sa fie si invatatorul bun, nu sa faca o culegere la clasa si 3 acasa, iar daca parintii nu se descurca sa sugereze meditatii in particular. Iar in caiet sa nu aiba mai nimic completat, sa nu stii nici ce a facut la ora.

Am luat in calcul si un after school sau step, desi de la anul s-ar putea sa avem ajutorul bunicilor sa o ia de la scoala si sa o culce pana venim noi de la serviciu.

Insa, am inteles ca after school este bun, doar daca fac cu aceeasi invatatoare sau cu cineva din aceeasi scoala. Altfel daca nu fac lectiile, sa le ramana doar lecturile sau ceva suplimentar, nu face fata copilul oboselii. Sa il iei de odihnit acasa si sa inceapa alte lectii. Iar la step/clasic Buzesti nu am niciun parinte care sa fi avut copilul acolo, nu stiu care sunt metodele, pretentiile, rezultatele, etc.

Va rog, daca ma puteti ajuta cu niste recomandari...

Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anghelada spune:

Am uitata sa mentionez ca sunt din Craiova

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corsge spune:

Buna! Te intereseaza pentru anul viitor? Din cate am auzit si eu, este foarte recomandata Argetoianu Liliana din CN Fratii Buzesti. De acolo, eu o cunosc bine doar pe Simona Ionica, ea lucreaza la step. Insa este o invatatoare de exceptie. Toti elevii mei de clasa a V-a erau extraordinar de bine pregatiti (nu numai la romana, dar si la matematica, geografie etc), iar colectivul foarte sudat. Ii puteam lasa singuri in clasa si nu copiau unul de la altul, nu se parau, nu se jigneau, nu se invidiau. Clasa ei mi-a mers la suflet. As fi vrut-o si eu pentru fetita mea, insa nu s-au potivit in promotii. Fetita mea cea mare a mers anul acesta in clasa I, iar Simona are anul acesta clasa aIII-a. Asa sa zic. Trebuie interesat. Am fost colega cu Simona intr-o alta scoala (o scoala de cartier), inainte ca ea sa se mute aici, la Buzesti. Nu stiu cine ia clasa 0 anul acesta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anghelada spune:

Acum in toamna fetita trebuie sa faca clasa 0. deci anul viitor in toamna face 7 ani si trebuie sa o inscriu in clasa I. La Buzesti doua mame pe care le cunosc s-au plans de clasa 0, insa nu sunt aceleasi cadre didactice si la clasele primare. Nu am aflat nimic pana acum si iti multumesc mult de raspuns, macar stiu un nume, sa ma mai interesez. Ma interesa step, pentru cazul in care nu voi avea bunicii disponibili la anul sa o ia la 12 pe Amy. Asa vad eu programul de clasa I: Ori sa o ia bunicii sa ii dea sa manace si sa o culce pana la 4-5 pana venim noi, ca sa fie odihnita pentru lectii dupa-masa. Sau sa caut step, cu invatatori buni, unde sa lucreze pana la 4, inclusiv lectii, iar noi sa lecturam si sa facem alte chestii suplimentare cat este cazul. Altfel din cate am analizat, sa o tin la un afterschool, fara sa isi faca si temele, cele scrise macar, apoi sa vina la 5 acasa si sa incepem sa lucram, nu va rezista.

Ca multi altii, mi-as dori daca fetita ar fi ok si ar avea capacitatea, sa urmeze 5-8 in Buzesti, aceasta fiind renumita nu numai pentru cartea care se face, dar si pentru o anumita ordine si disciplina... Oricum e o fetita linsitita, insa cand ma uit in jur, la ce se intampla in scoli/licee si ce influente poate avea mediul asupra copiilor, ma apuca groaza... Iar invatatoarea este primul contact cu scoala, te poate face sa urasti sau sa iubesti cartea:)) Mi-ar conveni in clasele I-IV sa o duc la o scoala in apropiere, dar unde sa invete (astea ar fi nr. 2 sau 23/24) sau sa incercam step-ul acolo.

Multumesc pentru sugestii... si spor in desfasurarea activitatilor cu copiii.. sa fie sanatosi si sa iti aduca numai bucurii:)

Mergi la inceput