Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (26)
Raspunsuri - Pagina 10
Madd11ee spune:
Fetelor, eu nu mi-as fi cumparat sterilizator..Dar daca a fost dar de cununie, nu puteam zice nu..:D si eu vreau sa alaptez..
Legat de finet, nu stiu sigur daca asta e materialul..stiu ca si-a cumparat material cumnata mea..si a facut cateva buc de 100x100..si le-a folosit ff mult..dupa baita la sters copilul, in carut vara, cand voia sa schimbe copilul punea si unul de asta sub..pentru asta le-as vrea..nu pentru infasatul clasic..Ea mi-a zis ca i-au fost extrem de folositoare..Pentru sterilizat, ea a avut un sterilizator imprumutat..A tinut-o furia laptelui o luna..si era tot timpul cu biberoane si pompa la san..chiar daca sugea si al mic, la 2,900 cat a avut al ei, nu putea sa suga prea mult..
Aparatori eu o sa cumpar sigur. stiu de la o verisoara ca a avut bebelusul mai agitat si s-a lovit de cateva ori de patut..si nu mai voia dupa sa stea deloc in el..
17+
crina27 spune:
Miche, asta nu e pliabil, nu?
19+
"Nu te-am tinut în brate, dar te simt. Nu ai vorbit, dar te aud. Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."
VIOIKA76 spune:
Monik eu am avut laterale la patut ,patutul fiind din lemn ,ne-au fost utile putin mai tarziu cand bebe se tara in patut si dadea cu capul de zabrele.Ei se imping in picioare si cateodata se pocnea de zabrelele acelea.Eu am avut 2 patuturi si de lemn si din acela pliabil ,unul era sus in dormitor si unul jos in camera de zi .Pe cel din panza l-am folosit cam putin ca nu mai vroia bebe sa doarma acolo si mie mi-era greu sa ma aplec sa-l pun in el ,dupa ce bebe sa facut mare si am dat primul nivel jos.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum24+
Miche spune:
Fita sau nu,io vreau
Imi plac accesoriile,mai ales pentru fetite !
Citat: |
citat din mesajul lui Monik86 Hello! Ca tot veni vorba de lucruri utile si cheltuieli inutile, eu eram curioasa daca aparatorile de patut de genul asta http://www.buburuza.ro/somn-usor/lenjerie-si-aparatori-pentru-patut/protectie-pat sunt absolut necesare sau sunt mai mult o fita? Nu de alta, dar pana nu demult nu retin sa fi vazut asa ceva si sunt curioasa daca voi le considerti necesare. Tin minte ca soramea nu a avut inimc de genul asta si eu cu siguranta nu am avut 17+ cu |
VIOIKA76 spune:
Mad acum am inteles ce vrei sa faci cu finetul, dar sunt si scutecele gata facute din bumbac nu trebuie sa te mai chinui sa le confectionezi.
Ca sa pui pe pat cand schimbi pampers la bebe exista niste aleze(paturici absorbante) care absorb eventualele jeturi de pipilica.Bebe cand se simte gol face un pic un pic de pipi si sunt bune ca sa-ti protejezi salteaua.
Eu am folosit si cand am plecat la spital cu apa rupta ,sunt bune sa le pui pe bancheta masinii.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum24+
doina_1984 spune:
Buna.
legat de landou, eo consider ca este util mai ales ca noi o sa prindem vara si o sa putem sa stam mult pe afara, perioada de timp in care bebe trebuie sa stea intins. - sa doarma, sa se joace etc. La Matei, l-am folosi si in casa, asa cum zicea si Vicky, dormea in el cand nu stateam la el in camera.
Sterilizator - il consider util chiar daca alaptezi pt ca sterilizezi pompa, suzeta, biberoane pt ceai,apa (asta dupa ce incepi divesficarea), plus ca poate pleci undeva si lasi copilului lm in biberon etc. Unele biberoane prin fierberea in apa se albesc.
Aparatori pt patut - eu nu am avut nevoi pt ca avem patut de voiaj.
_
Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 19s+ Filip Florian
--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."
mcoca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Miche Fita sau nu,io vreau Imi plac accesoriile,mai ales pentru fetite !
|
Claaar si eu am avut. Am avut set cu sacul de dormit.
Vicky, Printzesone and BB (24+)
Miche spune:
L-am vazut intr-o poza pe net ca e pliabil.
Dar cum zicea si Criulica, trebuie vazut.
Am mai gasit unul, de la Cangoroo, caracteristici asemanatoare si mai ieftin. Le-as vedea pe ambele..
incerc link cu al doilea, poate nu e site concurent
www.compari.ro/carucioare-c3919/cangaroo/excess-fun-p43401770/" target="_blank">http://www.compari.ro/carucioare-c3919/cangaroo/excess-fun-p43401770/
Citat: |
citat din mesajul lui crina27 Miche, asta nu e pliabil, nu? 19+ "Nu te-am tinut în brate, dar te simt. Nu ai vorbit, dar te aud. Nu te-am cunoscut, dar te iubesc." |
Iris1211 spune:
Am lipsit si eu vreo 2 ore cat am facut o praji si voi ati butonat nu gluma.
Deci, va invit la o felie de "Marocana" (foaie de bezea cu nuca si crema de ciocolata) - asta pentru ca-mi sunteti prietene si pentru ca dati numai sfaturi bune.
Se apuca cineva de cele 2 liste (musai si optional)?
Cred ca sunt ideale mai ales pentru cele care vor avea pentru prima oara .
22 + cu