asigurare de sanatate medihelp ?

asigurare de sanatate medihelp ? | Autor: MACARIE

Link direct la acest mesaj

sunt hotarata sa fac fetelor asigurare de sanatate dar care sa aiba acoperire si in Europa nu doar in Romania , vreau sa am posibilitatea cand va fi cazul sa pot face investigati si operati in alta tara si mi-a fost recomandat sa fac la medihelp. are cineva asigurare la ei ? sunt ok? au bube sau ma pot lasa pe mana lor ?
rog adminii sa nu mute subiectul cateva zile pt ca este o urgenta (trebuie neaparat sa fac bebelinei asigurare si vreau sa am acoperire cat mai mare dar nu ma pricep )
multumesc mult pt intelegere

------------------------------------------------------------------------

Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008
.............................................

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

--------------------------------------
hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

pai depinde pt ce vrei, e pe o suma exacta asigurarea valabila si in strainatate, nu? si doar pt anumite interventii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Am vorbit si eu cu ei anul trecut, din pacate bugetul nu mi-a permis pana acum asigurarea la ei, ca la mine se inmulteste cu 2 tot costul
.
Intr-un fel am facut bine ca nu m-am grabit, pentru ca intre timp am aflat (tot de la o membra a forumului) ca se poate face asigurarea direct la Bupa si in felul asta mai economisesti sarind intermediarul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

Xio, trebuie sa imi asigure investigati si interventi chirurgicale in afara Romaniei, am inteles ca nici o asigurare cu acopera costul integral al unei operati ci doar 80%, pt mine este bine si asa dar sa fiu sigura pe ei

dicirstea, BUPA? imi explici te rog mult?!

Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008
.............................................

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

--------------------------------------
hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658

Mergi la inceput

Uite www.priorimed.ro/?gclid=CK-J3qiu-rQCFUNb3godyg8Abw" target="_blank">ASTA am gasit acum, cautand pentru tine. Anul trecut cand am Vorbit eu nu erau.

Mergi la inceput

Si www.medihelp-assistance.com/" target="_blank">MEDIHELP

oare pot sa incarc aici, la mesaj, precum pozele, un pdf cu oferta lor pentru copii?

Mergi la inceput