Cum e scoala din Otopeni?

Cum e scoala din Otopeni? | Autor: mrlh

Link direct la acest mesaj

Din toamna ne vom muta in Otopeni si voi fi nevoita sa-mi dau copilul la scoala acolo. Ce stiti despre invatatori, profesori, dotari, etc. Se face scoala sau sa apelez la mutatie de Bucuresti si sa incerc sa o inscriu la o scoala "cu renume"?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deborah77 spune:

Incearca la scoala 7 din baneasa, noi stam in mogosoaia si nu au fost probleme la inscriere, au locuri gramada. Oricum, cred ca e in drumul vostru spre oras, oriunde ati lucra, si sunt multe afgerschools bune in jur. Nu e insa de renume si nici de fitze, dai de tot felul de personaje pe acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

si pe mine ma intereseaza, din acelasi motiv.

n-am reusit sa aflu mai nimic, decat ca e renovata si dotata material, nu stiu insa nimic despre invatatori.
scoala e de fapt un liceu - are si site, sunt cateva informatii acolo, insa nimic nu se compara cu experienta copiilor/parintilor, asa ca tare as vrea sa stiu si eu impresii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrlh spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deborah77

Incearca la scoala 7 din baneasa, noi stam in mogosoaia si nu au fost probleme la inscriere, au locuri gramada. Oricum, cred ca e in drumul vostru spre oras, oriunde ati lucra, si sunt multe afgerschools bune in jur. Nu e insa de renume si nici de fitze, dai de tot felul de personaje pe acolo...

Tu ai copilul acolo? Cum este? Eu imi doresc un minim de bun simt, nu visez sa gasesc scoala perfecta de stat, caci in Romania nu cred ca exista. Cum sunt educatoarele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska22 spune:

Buna,
Si noi stam in Otopeni si copilul merge la scoala in Bucuresti. Scoala din Otopeni este mult peste cele din Bucuresti ca dotari dar nu exceleaza in rezultate . Daca alegi o scoala pe traseul spre servici (?)nu va fi o problema deplasarea, traficul fiind foarte bun dimineata spre oras . Noi facem 15-20 min pana la scoala si mi se pare rezonabil .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anuska22

Buna,
Si noi stam in Otopeni si copilul merge la scoala in Bucuresti. Scoala din Otopeni este mult peste cele din Bucuresti ca dotari dar nu exceleaza in rezultate . Daca alegi o scoala pe traseul spre servici (?)nu va fi o problema deplasarea, traficul fiind foarte bun dimineata spre oras . Noi facem 15-20 min pana la scoala si mi se pare rezonabil .

Si cu luatul de la scoala cum procedati? E la afterschool in Bucuresti? Programul meu si al sotului nu este neaparat batut in cuie, se sta si peste program. In Otopeni as fi trimis bunicii sa o ia de la after sau de la scoala, dar in Bucuresti e cam departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska22 spune:

Este la un after in Bucuresti foarte aproape de scoala si o ia unul din noi, in functie de program .Cum bunici nu avem pe aproape, asta era oricum singura solutie .

Mergi la inceput

sunt mai multe AS in otopeni, nu stiu detalii, dar cred ca e oarecum uzual ca educatoarele sa-si faca propriul AS. eu am dat o cautare simpla pe internet si am gasit cateva, am regasit si numele educatoarelor din scoala acolo.

eu nu caut performanta, cel putin nu la grupa pregatitoare , tot ce imi doresc este o educatoare tanara si blanda, care sa nu-l indeparteze pe copilul meu de scoala si sa nu-i inabuse curiozitatea nativa.
de restul stiu cum sa ma ocup personal.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

sunt mai multe AS in otopeni, nu stiu detalii, dar cred ca e oarecum uzual ca educatoarele sa-si faca propriul AS. eu am dat o cautare simpla pe internet si am gasit cateva, am regasit si numele educatoarelor din scoala acolo.

eu nu caut performanta, cel putin nu la grupa pregatitoare , tot ce imi doresc este o educatoare tanara si blanda, care sa nu-l indeparteze pe copilul meu de scoala si sa nu-i inabuse curiozitatea nativa.
de restul stiu cum sa ma ocup personal.

Traiesc in Orasul Alandala

Juridic@

Exact asta imi doresc si eu. Cati ani are copilul tau? Trebuie inscris neaparat anul asta in clasa 0 sau puteti astepta inca un an?

Mergi la inceput

Pe 2 septembrie implineste 6 ani, deci cam trebuie.

noi nu stam chiar in otopeni, insa scoala de aici ar fi cea mai apropiata si singura rezonabila. sa vedem cum o sa il inscriem, sa vad cum facem cu domiciliul/resedinta, habar n-am daca sunt probleme la inscriere, daca e cerere sau raman locuri...deja am la ce sa ma gandesc...
plus ca fratele lui mai mic incepe si el gradinita, as fii vrut sa incerc una din cele doua gradinite de stat, macar sa vad cum merge. si sa nu fiu nevoita sa-i impart in toate zarile, si-asa ma gandesc ca o sa fie putin nebunie dimineata.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

Pe 2 septembrie implineste 6 ani, deci cam trebuie.

noi nu stam chiar in otopeni, insa scoala de aici ar fi cea mai apropiata si singura rezonabila. sa vedem cum o sa il inscriem, sa vad cum facem cu domiciliul/resedinta, habar n-am daca sunt probleme la inscriere, daca e cerere sau raman locuri...deja am la ce sa ma gandesc...
plus ca fratele lui mai mic incepe si el gradinita, as fii vrut sa incerc una din cele doua gradinite de stat, macar sa vad cum merge. si sa nu fiu nevoita sa-i impart in toate zarile, si-asa ma gandesc ca o sa fie putin nebunie dimineata.

Traiesc in Orasul Alandala

Juridic@

Despre gradinitele din Otopeni am auzit ca sunt dotate. La cea din zona Odai au copilul inscris niste rude de-ale sotului, dar nu a mers foarte mult caci e destul de bolnavicios. Asta e o problema a lui, nu are gradi nici o vina. Stiu ca sunt cam multi in grupa, au optionale de engleza, dans si cred ca inca ceva gratuit. Daca aceasta gradinita te intereseaza pot sa aflu mai multe. Da-mi un semn...
Despre scoala.. Ai fost acolo sa vezi cum arata? Eu am fete si ma deprima ideea unei toalete imputite, lipsa masurilor de igiena, etc. Prefer o scoala de nivel mediu si cu dotari normale, decat fite la scoala. Tine-ma si pe mine la curent cu ce faci tu. Eventual schimbam adresele de mail pe PM.

Mergi la inceput