Fluturasi minunati 2011 (37)
Raspunsuri - Pagina 18
cami_antonia spune:
mada sunt disperata cu subiectul asta
nu stiu ce voi face
antonia la gradi dimi
o va lua tasu sau m voi ruga de un parinte sa o aducxa la 12
si doua zile vor sta cu sotul
2 zile cu doamna
daca e sanatoasa
si vineri cu mine ca am liber![]()
sper sa ma descurc
desi mi-e urat sa ma gandesc
deja tre sa ma apuc de repetat lectii
![]()
va fi greu ca tanti va trebui sa le dea si de mancare
si sa le scoata afara
si nu prea am incredere totala
offffffffffff
anda15 spune:
Da Ailed el e bine mersi, numa eu sunt cu nervii creti ca m-am speriat degeaba desi pediatra noastra ne-a zis ca n-are nimic si sa nu-i fac analize, cea de la cresa zicea ca musai trebuie clarificat

ca daca are nush ce streptococ desi ma gandesc ca ar fi trbuit sa faca ceva febra pt asta
. Sa mai vedem acum si rezultatul de la exudatul nazal.
BB Yasmi, felicitari pt succesul de la gradi cu L.E mare lucru ca si vrea sa doarma acolo. Eu o data l-am lasat pe Alex la cresa sa doarma da nu prea a vrut, a dormit o ora si apoi s-a trezit in hohote de ras, i-a trezit si pe ceilalti care s-au apucat si ei de hohotit
fericita de
Alexandru (11.04.2011)
bb_yasmi spune:
anda pai cum nu prea vrea alex sa doarma daca spui ca a dormit 1 ora jumatate???
intr-o ora merg si eu sa imi recuperez comorile....
delia, da astazi mi-am facut de cap rau de tot cu "meniul" ![]()
si tot asa pe jumatate in butoi sunt....cred ca mi-ar trebui putin shoping ![]()

anda15 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi anda pai cum nu prea vrea alex sa doarma daca spui ca a dormit 1 ora jumatate??? |
Pai ce-i aia o ora comparativ cu 3-4 cate doarme el de obicei la pranz?
fericita de
Alexandru (11.04.2011)
bb_yasmi spune:
ideea este ca doarme, ca adoarme! daca o data a dormit 1 ora poate a doua oara dormea 3 ore....eu nici nu imi doresc sa doarma 3-4 ore la gradi ca apoi sa nu aibe somn noaptea. acasa cand dormea de pranz am reusit sa ii scurtez programul de somn la 2 ore jumatate.
madutza_bra spune:
cami, deci tati va fi baza
. Si eu inclin sa cred, cum spunea si Delia, ca vor fi mai ascultatoare cu tanti ![]()
Eu imi pun pb ca bunicile or sa o rasfete prea mult pe Cata si ca vor vrea sa faca totul in locul ei, mai ales sa-i dea in gura sa manance...azi cu mine a mancat singura si cerea;le cu lapte dimineata si ciorba la pranz ![]()
yasmi, eu zic, ca si sentimentele astea sunt frumoase
, ai fata mare 
miki, n-am retinut..ce profesie ai? examene mereu...brr ![]()
![]()
![]()
madutza_bra spune:
Ieri am mers pentru prima data cu Cata pe jos pana la Cristi la gradi si inapoi, cam o jum de ora doar dus, acolo a alergat cot la cot cu baietii si s-a jucat cu masinute
. a luat si prima cazatura din leagan
, noroc ca a cazut pe fund si nu s-a lovit, mai mult speriat. Azi facem din nou plimbarea ca e si azi cald.
Caut sa-i cumpar tricicleta, cadou de ziua ei..ca oricum eram in pana de idei
. Bunicile vor avea nevoie de ceva in care sa o duca cand oboseste, si ceva in care sa care jucarii, apa etc.
Am gasit asta http://www.cauti.ro/produse/detalii/smoby-tricicleta-baby-balade-pentru-fete-12mplus~~9098532.html...cam scumpa dar mi-a placut maxim. Ce parere aveti?
anda15 spune:
BB Yasmi, ai dreptate,probabil ca s-ar obisnui sa si doarma acolo dar inca nu ma indur eu sa-l las, peste vreo luna-doua o sa incerc si-l las pana la 4.Oricum si daca doarme 4 ore la pranz seara tot la 9 e in pat, fara exceptie![]()
fericita de
Alexandru (11.04.2011)