Nadia Comaneci si margarina "RAMA"

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabidaniela

Ultimele descoperiri in domeniu:

Milioane de romani consuma margarina in fiecare zi, insa putini o fac corect, afirma cunoscutul nutritionist Gheorghe Mencinicopschi. Potrivit acestuia, obiceiul de a scoate margarina din cutie ne vaduveste de numeroase substante nutritive, cutia fiind de fapt cea mai hranitoare parte a popularului surogat de unt.

“Cand cumpara o margarina, primul lucru pe care il face de regula o gospodina e sa o scoata din cutie. Ceea ce nu stie insa consumatorul de rand e ca plasticul din care este alcatuita aceasta ‘coaja’ a margarinei este mult mai bogat in vitamine si minerale decat continutul sau. Daca nu ne place consistenta cutiei, o putem folosi la gatit. Cand se topeste, devine un inlocuitor excelent de mozzarella, un ingredient esential in bucataria mediteraneana.”

Dr. Menci a mai tinut sa sublinieze ca, daca este consumata cu tot cu cutie, margarina este superioara untului din toate punctele de vedere. “Desi e identic cu margarina, untul de pe piata se vinde, in general, ambalat in hartie; aceasta nu contine nici pe departe atatia nutrienti cati gasim intr-o cutie proaspata, ca la mama acasa.”

Sursa: http://www.timesnewroman.ro/life-death/8726-mencinicopschi-recomanda-sa-consumam-margarina-cu-tot-cu-cutie-acolo-sunt-toate-vitaminele

Daca este o gluma, umorul este unul al dracului de negru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Elle, este tipic pentru timesnewroman. Stirea cu perversiunea care face ravagii tot de la ei era.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabidaniela spune:

da, si mie imi place umorul lor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cristina_C

Elle, este tipic pentru timesnewroman. Stirea cu perversiunea care face ravagii tot de la ei era.

I-auzi, nu stiam. Mi-a placut totusi numele siteului, mi se pare interesant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missdarcey spune:

Astazi am citit in ziarul unui supermarket ca acel supermarket a donat margarina pentru a fi curatate pasari contaminate cu produse petroliere gasite pe coasta de SV a Angliei. Initial s-a incercat curatarea cu detergent de vase dar nu a dat rezultate . Cui pe cui se scoate ,nu?

Mergi la inceput