Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (12)
Raspunsuri - Pagina 16
happy_ama spune:
Neatza, fetele!!
Nu am mai intrat pt ca eu in we am cursuri de la 9 la 18 timp de cate o luna, cu pauza de cate o luna... Si nu ma mai simt in stare seara sa stau pe net... Dar mai intru pe furis de la serv.![]()
Sunteti tare vrednice!! Inca putin si mai scriati cateva capitole ![]()
![]()
Bine ati venit, burtici noi! Sarcini usoare si bebelusi sanatosi!
Ele, felicitari pentru fetita! Dedicut si Alina, felicitari pentru baietei! Olimp, felicitari pentru hotzoman/a! ![]()
Diana, LA MULTI ANI! cu intarziere!! Sa fii sanatoasa si sa ai un bebe sanatos!! 

MariaBcf, si eu am suspectat o infectie urinara si mi-am facut urocultura si sumarul de urina. La mine au iesit ok, deci nush sa iti spun mai departe, insa pe analizele astea m-am bazat.
Eu seara asta merg la dr meu cu rezultatele si pozele de la DT. Poate sta mai bine bebe azi, sa ne spuna si el daca vede fetita sau baiat ![]()
Dragelor, va urez o saptamana minunata! 
Happy_Ama
13+
delia_timpau spune:
Neata mamici,
Nici eu nu am mai intrat in we, dar m-am pus acum la curent cu ce s-a mai intamplat..ma bucur ca s-au rezolvat problemutele care au aparut intre timp..
eu m-am confruntat in continuare cu greturi si ameteli, dar partea buna este ca nu am mai vomitat, si m-am fortat sa mananc..partea mai putin buna este ca nu iau deloc in greutate (la inceput aveam 55-56 kg, acum 53-54..)la mine burtica nu se vede deloc..
de marti o sa vina mama vreo 2 sapt sa imi gateasca, pt ca eu nu mai suport sa stau in bucatarie 
in rest, mi-au iesit rezultatele de la DT, dar nu au nicio relevanta fara eco, nu? eu am eco abia miercurea viit si nu mai am rabdare..
o saptamana minunata va doresc!
pupici!
10+
Delia_Rodica spune:
Delia T si eu am slabit 1,5 kg din cauza greturilor si burtica nu se vede, e prea repede sa se vada. Am burtica numai cand sunt balonata ![]()

viitoare mamica
10+
olimp spune:
delia r si t e bine cu kg , important este sa fie bine bebe , si cu burtica la unele se vede mai repede la altele mai tarziu , toate nu mai conteaza daca ecografic e bine bebe.
delia T din cate stiu DT trebuie acompaniat si de eco , eu nu l-am facut dar asa am inteles de la fete .
happy hotzomanul/a sper sa ne arate data viitoare ce hram poarta
sa stiu si eu la ce nume ma gandesc ....
fetelor ..bananele constipa tare , asa de bine imi tihnesc , ma gandeam oare ar trebui sa le elimin , doar ca sunt pline de viatmine si minerale necesare 
ce bine de voi ca aveti net la scarbici , eu de maine marg la munca asa ca nu auzim doar seara , o sa am ce recupera
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
15 +
Delia_Rodica spune:
Si mie mi-a zis doctorita ca DT trebuie insotit de eco ca sa fie interpretat.
Eu stiu ca bananele constipa si sunt recomandate chiar la copii mici cand au diaree...la mine nu e valabil. Si mie imi pica bine, manac 2 pe zi si merg la toilet (dupa cum am zis, la mine a trecut perioada cu constipatia
). Mananc dimineata pe stomacul gol cand mi-e rau de foame si asa bine imi prinde.
viitoare mamica
10+
olimp spune:
delia r ms de sfat , dar nu cred ca pot renunta la ele , mi-e asa de bine dupa ce la mananc ca si un pansament gastric...
vreau banane , vad eu cum fac cu
dar de banane nu ma las ![]()
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
15 +
paula_m spune:
Olimp, dar de ce nu prelungesti concediu?
Eu ce stiu e ca doar bananele mai verzi, adica nu f coapte sunt recomandate in diaree, adica daca le mancati mai coapte nu constipa. Stiu de la mai multi dr pediatrii...deci, cat mai coapte si e ok.
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si
14+ 
Am implinit doi anisori!!!
poze
happy_ama spune:
Delia si...Delia
, nu va faceti griji de kg voastre. in primul rand se intampla ca burticile sa slabeasca in primul trimestru. uneori chiar si mai incolo. eu am o colega care mai are vreo 2 sapt si naste si a luat toata sarcina 4.5kg
burtica e mare, ea s-a micsorat ![]()
![]()
Olimp, noi ne-am gandit pt fiecare varianta
Asa ca si daca se confirma pasarea si daca "creste" putzi, suntem acoperiti 
Happy_Ama
13+
Delia_Rodica spune:
Merci Paula, nu stiam de diferenta de "coptura" la banane, e bine retinut pt viitor ![]()
viitoare mamica
10+