Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (12)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ana303maria/ana303maria.jpg)
ana303maria spune:
Cat sunteti de vorbarete! Eu abia pot citi tot ce scrieti si nu mai apuc sa postez, ca se termina subiectul.
EU azi am mancat muult mai mult decat in ultima perioada si vad ca mi-a fost mult mai bine, doar ca acum imi simt stomacul f greu si mi-e sa nu o tin asa de acum in colo ca e jale cu kg. Azi, daca am mancat, vad ca nu am mai avut ameteli si stari de lesin.
MTHFR A1298C - stare homozigota - David
- 8+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/olimp/olimp.jpg)
olimp spune:
fetelor acum hai mai pune-ti si voi ceva poze sa ne cunoastem mai multe
yvyana incearca sa eviti si mancarea sarata caci duce la retentie de apa si efectiv te poate ajuta sa te balonezi si de la mancare care in mod normal nu ar pune probleme , Oricum ma bucur ca te-au mai lasat durerile , stai linistita si o sa fie bine , intradevar inserarea placentei nu este intr-o situatie favorabila dar fi tare mai sunt fete cu acceasi problema si finalitatea a fost cea dorita .
cu cat te gandesti mai mult la rele cu atat e mai rau pt bebe fi optimista
alina daca vrei sa pui poze de unde te deconectezi langa apare o alta icoana ceva afisati profilul dai clic pe el , dai clic pe fotgrafii si incarca fotografii noi , denumesti folderul si gata ai pus poze
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
![](gravida.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Bobitza_85/Bobitza_85.jpg)
Bobitza_85 spune:
Buna dragelor,
Eu azi am dormit dupa ce am venit din oras, apoi am avut musafiri.
Partea buna e ca ma simt bine... eu in general, dupa ce il vad pe bb la eco sun Zen toata ziua:)
Mi- foame dar nu stiu ce as manca... parca nimic nu ma tenteaza. Dilena asta o am frecvent, voua vi se intampla? Siner, as manca numai ce nu e bine pt organism, gen cartofi prajiti, etc, nu mai enumar sa nu fac pofta cuiva
Va pup!
Alexandra 8 +
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/marrya31/marrya31.jpg)
marrya31 spune:
Eu cel mai des mananc rosii,castraveti si branza, mai mananc si multe fructe. Astea sunt preferatele mele.. de mancat mananc mai putin, dar mai des... de exemplu ieri am luat ultima gustarica pe la 00:00
Afectiunea este germenele pasiunii. Pasiunea este germenele celei mai perfecte iubiri.15+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
diana_popa27 spune:
Multumesc mult fetelor de urari
Bun venit fetelor noi si pupici fetelor cu rezultate de la eco.
Bobitza ma bucur mult ca te-ai calmat si totul e k.
Eu m-am sarbatorit azi am avut "gasca" la masa si in timp ce pregateam mancarea ...cu o ora inainte sa vina ei... mi s-a facut atat de rau...am vomitat cum nu am mai vomitat de pe vremea studentiei cand durau chefurile trei zile si trei nopti:)))...f f violent
M-a luat prin surprindere pt. ca pana acum au fost f decente greturile cu mine ..si daca vomitam eram ca o doamna ...asa mai delicat si putin....dar de data asta exorcizare!
Asa ca toata seara nu a mers asa cum mi-ar fi placut mie ca nu am mai fost in apele mele dupa...si mi-a fost scarba de tot ce am pus pe masa.
Degeaba imi fac eu program de chef daca bebelina are chef de scandal. 14+
olimp spune:
buna dimineata ! vai diana ce matinala esti nu ai sonm..
bobitza si eu sunt de multe ori in aceeasi dilema ca tine , nu stiu ce sa mananac , si nu de multe ori am pofte cam nesanatoase KFC sau mai stiu eu ce...
cum ma confrunt cu greata de obicei ma gandesc la ceva de mancare care pe moment nu-mi provoaca greata si aia mananac si nu am facut rabat ce mi-a trebuit am papat , noroc ca nu pot papa mult , cate putin dar des.
diana se pare ca bebita a vrut si ea sa te felicicte in stilul caracteristic , stiu e tare frustrant si mie mi-i sa intamplat sa vad mancarea pe masa pe care o pofteam acum cateva ore si dintro-data imi facea repulsie , asta e isi cam fac de cap
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
![](gravida.gif)
![](images/user_woman.png)
MariaBcf spune:
Neata fetelor. Va invit la o cafeluta . Ieri am fost toata ziua la munca , acum este greu 12 h la munca , dar mai am doar 3 ture de 12h . Aseara am picat la lemnul in pat si e prima zi in care am dormit pana la 9 ( m-am trezit la 5 si m-am dus la baie) Miercuri ma duc la Medicina Muncii sa imi faca actele pt ture de 8 h si fara nopti( mi S-a spus ca am dreptul la 8h pe pontaj si sa stau doar 6 fara sa se atinga la salar si la 2 zile libere pe luna platite pt controale medicale )
Sarcina oprita din evolutie noiembrie 2011- 5 saptamani, iulie 2012 - 6 saptamani.Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
8+
MariaBcf spune:
Fetelor mi-au iesit leucocitele 9.700 Dr m-a pus sa imi fac un examen de urina ca poate am infectiei urinara.Este posibil sa am infectiei urinara fara nici un simptom?
Sarcina oprita din evolutie noiembrie 2011- 5 saptamani, iulie 2012 - 6 saptamani.Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
8+
olimp spune:
neata maria !
si eu te acompaniez dar cu un pahar de lapte
saracuta de tine tura de 12 h du-te si rezolva actele...
cat despre infectie urinara sincer nu stiu ce sa-ti spun nu am avut niciodata nu stiu cum se manifesta si cum trebuie sa arate analizele...poate te lamuresc fetele care au trecut prin asa ceva.
![](gravida.gif)
MariaBcf spune:
Olimp bine ca poti sa bei lapte , eu nu mananc deloc lactate , nu am mancat niciodata . Acum incerc sa mananc iaurturi cu fructe ca cele simple nu imi plac .
8+