Cine ma poate lamuri?

Cine ma poate lamuri? | Autor: MIKIDUSA

Link direct la acest mesaj

Buna seara si la multi ani!

Azi am fost la ecograf si am citeva nelamuriri. Daca este cineva care sa stie mai multe ca mine...

Prima ecografie si iata rezultatul: sac ovular interutrin unic DSM=3,7mm, embrion unic CRL=16mm (8 s si 1 z)MCF+, vezicula vitelina vizibilacu diametru de 5mm, lichid amnios vizibil,nu se vizualizeaza corp gestativ DR N.
Intrebarea mea este ce inseamna ca nu se vizualizeaza corp gestiv? Tin sa mentionez ca la ecografia normala d-na doctor a spus ca nu vizualizeaza bataile inimii, dar la cea endovaginala, am auzit bataile impreuna cu a ei. Mi s-a recomandat sa vin din nou la ecograf peste 2 saptamini, tinind cont ca am un avort spontan (la 5 saptamini si 6 zile) in octombrie trecut.
Va multumesc anticipat!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgianaflorina spune:

Buna,

Si eu am aceeasi problema cu corpul gestativ, dar nu e grav. Eu am 8 saptamani. Corpul gestativ este locul de unde s-a desprins ovulul din ovar. Doctorita mea mi-e expicat ca acest corp gestativ este responsponsabil de productia de progesteron, hormon care ajuta sarcina si previne avortul.

Daca nu este corp gestativ inseamna ca in organism nu se produce destul progesteron. Mi s-a explicat ca nu e grav pentru ca lipsa lui se poate compensa cu medicamente dedicate - eu iau Arefam de o luna si totul e ok. Mi s-a recomandat sa mai iau macar inca o luna jumatate si apoi mai vedem.

Bafte multa sa fie totul bine.
Te pup,
Geo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Miki fa progesteronul din sange sa vezi cat iti iese, mai mult ca sigur ai nevoie de supliment fie ovule , fie injectabil

Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
13+

Mergi la inceput