Cand 2 oameni inteligenti se despart ...

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Aoleu, oare cati copaci a taiat sa-si construiasca discursu' asta de lemn?!

Hai bai ca nu e de lemn, chiar nu e ... e lacrimogen si trist, dar nu e de lemn.

Eu am inteles din el ca trece printr-o perioada dificila, ca vrea sa-si protejeze copilul (nu stiu de cine ? de banica, de presa ???) si ca o sa se intoarca la multele ei proiecte din Romania ... probabil ca acolo pe FB, lumea ii cere sa vina inapoi, ca mesajul suna ca si cum s-ar indupleca in a reveni, de dragul lor ...

Am mai inteles ca cei ce i-au scris de bine au foarte mult bun simt, si indirect, cei care nu au vibrat cu problema ei sunt probabil nesimtiti ... aici s-ar putea sa gresesc, ca ma simt in echipa railor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Lucia, aici este o prezentare a scolii: http://dragameaprietena.kanald.ro/Stiri/Andreea-Marin-Fiica-mea-este-foarte-inteligenta-insa-vreau-transform-intr-geniu-neinteles/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucialu

aia s-a intors. Este poluat aerul in Monte Carlo

Voi ati citit ca, fetita Andreei este data la scoala de la 4 ani? eh, o fi ea extraordinara, ca toti copiii, da'apai aici eu vaz ambatzul Andreei. Nu stiu cat de falsa este, dar de ambitioasa, o-o! da pe afara!

inde
"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

in anglia (si alte tari) copii merg la scoala de la 4 ani...nu de genii ce sunt ci pentru ca asa e sistemul....fetita andreei merge la o scoala pe model englez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Merci pt lamuriri, Cristina si Nadaflorilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

mie mi-a lasat emisiunea un gust amar (ca pana atuci oricum nu imi placea) cand m-am intalnit intr-o tabara nationala de copii talentati (eu eram acolo doar in vacanta, ca o stiam pe asistenta, n-aveam nici un talent) cu un baiat de vreo 12 ani sau cat avea, habar n-am. El a fost la Suprize surprize si s-a intalnit acolo cu R. Cleidermann, copilul fiind un talent in ale pianelor. Ne-a povestit cum a fost totul regizat, cum el stia ca se intalneste cu maestrul, a fost instruit ce sa spuna, ce sa nu spuna, ce nu ii place lui Cleiderman si unde sa stea, si cum sa reactioneze si tot.
Apoi m-am gandit la toti oamenii de acolo care s-au chinuit sa mimeze o emotie doar ca unii si altii sa faca bani.

In 2005, aici pe DC am fost implicata intr-o campanie umanitara si am reusit cumva sa ajungem la surprize. Campania era pt un tanar ce avea nevoie de o operatie urgenta in Germania si nu erau bani, in urma scrisorilor si mailurilor cu care i-am asaltat, cei de la surprize au contactat-o pe sotia tanarului si s-au facut aranjamente pentru aparitia lor la surprize. Cand am aflat vestea, evident am vrut sa spun tuturor ca sa se uite la tv in sambata respectiva si am postat in subiectul respectiv, de la umanitare.

Cu doua saptamani inainte de sambata cu pricina, AM a intrat pe subiectul nostru, l-a citit si a luat foc vazand ca am scris despre cum urma Liviu sa fie personaj principal la surprize. Asistenta ei a sunat-o pe sotia lui si i-a spus ca AM renunta la cazul lor, pt ca Liviu putea citi oricand si isi putea da seama si ea nu poate permite asa ceva. Zburam catre Paris in ziua aia, aveam vreo 10 min pana la imbarcare cand m-a sunat redactora de la surprize, noroc de mine ca pe forum era Papadie online care fara sa imi ceara lamuriri m-a ajutat imediat facand subiectul invizibil forumistilor. Am aterizat dupa o ora si primul lucru a fost sa caut un net cafe in aeroport, sa vad ce facuse Papa si sa scriu mailuri disperate catre AM sa o rog sa nu renunte la caz. Am fost mustruluita zdravan ca am riscat un caz atat de important, ca AM nu poate permite ca un invitat sa banuiasca ceva despre ce urmeaza sa se intample si dupa multe rugaminti si promisiuni ca omul nu stia absolut nimic, pe 14 mai cazul a fost prezentat la surprize si s-au strans toti cei 6 mii necesari (pacat insa ca desi a ajuns in Germania si a facut operatia, Liviu a mai trait doar mai putin de un an dupa...).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Iar la subiect, mie imi placeau ca si cuplu. Banica imi place ca si artist dar nu as zice ca una ca AM trebuia sa se astepte oricand ca nu e suficient de buna pt el pt ca nu e nici ea o oarecare. SI nu ma refer doar ca e frumoasa si are picioare lungi, ci ca e desteapta si descurcareata, nu cred ca a stat pe spinarea lui, a muncit de una singura, asa falsa cum a parut unora/multora (desi ma intreb cati oare nu ar juca un rol daca li s-ar cere la munca, pt bani, pt faima...sa nu confudam omul AM cu prezentatorul AM sau actrita AM samd). E o femeie care a ajutat mult, care si-a facut un nume, o femeie care nu s-a remarcat prin scandaluri sau mahalagisme (si cred ca e dificil sa nu cazi prada presei - cat despre evenimentul cu madame Nicolae, desi mi s-a parut deplasat momentul vazandu-l la vremea respectiva si m-am intrebat cum de si-a permis ea sa faca asa ceva, m-am gandit apoi ca nu e nici ea robot, om e, femeie, femeie care iubeste, care isi simte incoltita fericirea, familia...de fapt cred ca s-a stapanit f bine, eu sigur m-as fi lasat condusa de sentimente si as fi maturat putin cu madame aia pe jos).

Nu am admirat-o niciodata, dar nici nu am avut vreo antipatie. Mi-a fost pur si simplu indiferenta. Acum vreo 3 ani am vazut-o in persoana la un concert al lui SB si mi s-a parut fantastic de frumoasa si tanara; a dansat acolo intre scaune, in fata scenei, ca o adolescenta la concertul idolului ei. Nu mi s-a parut falsa, se vedea ca se simtea f bine. Violeta a fost alaturi de ea, la fel si mama lui SB, cred ca au fost tare apropiate, mai ales ca ea si-a pierdut mama in copilarie. Nu stiu cum va fi pt ei mai departe, cred ca e un moment tare greu pt toti, dar sunt convinsa ca amandoi isi iubesc tare mult fetita si de dragul ei vor ramane la fel de discreti si civilizati.

Am auzit comentarii cum ca ei au vrut-o, ca ei au postat pe fb, bla bla bla. Mie mi s-a parut de bun simt sa isi anunte admiratorii asa si mi-as dori ca mass media sa ii lase in pace.

In fond...Bianca Dragusanu s-a cuplat cu Victor Slav, nici nu inteleg de ce mai intereseaza pe cineva de cuplu AM-SB.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Citat:
citat din mesajul lui motanik

Citat:
citat din mesajul lui XIO

mie mi-a lasat emisiunea un gust amar (ca pana atuci oricum nu imi placea) cand m-am intalnit intr-o tabara nationala de copii talentati (eu eram acolo doar in vacanta, ca o stiam pe asistenta, n-aveam nici un talent) cu un baiat de vreo 12 ani sau cat avea, habar n-am. El a fost la Suprize surprize si s-a intalnit acolo cu R. Cleidermann, copilul fiind un talent in ale pianelor. Ne-a povestit cum a fost totul regizat, cum el stia ca se intalneste cu maestrul, a fost instruit ce sa spuna, ce sa nu spuna, ce nu ii place lui Cleiderman si unde sa stea, si cum sa reactioneze si tot.
Apoi m-am gandit la toti oamenii de acolo care s-au chinuit sa mimeze o emotie doar ca unii si altii sa faca bani.

In 2005, aici pe DC am fost implicata intr-o campanie umanitara si am reusit cumva sa ajungem la surprize. Campania era pt un tanar ce avea nevoie de o operatie urgenta in Germania si nu erau bani, in urma scrisorilor si mailurilor cu care i-am asaltat, cei de la surprize au contactat-o pe sotia tanarului si s-au facut aranjamente pentru aparitia lor la surprize. Cand am aflat vestea, evident am vrut sa spun tuturor ca sa se uite la tv in sambata respectiva si am postat in subiectul respectiv, de la umanitare.

Cu doua saptamani inainte de sambata cu pricina, AM a intrat pe subiectul nostru, l-a citit si a luat foc vazand ca am scris despre cum urma Liviu sa fie personaj principal la surprize. Asistenta ei a sunat-o pe sotia lui si i-a spus ca AM renunta la cazul lor, pt ca Liviu putea citi oricand si isi putea da seama si ea nu poate permite asa ceva. Zburam catre Paris in ziua aia, aveam vreo 10 min pana la imbarcare cand m-a sunat redactora de la surprize, noroc de mine ca pe forum era Papadie online care fara sa imi ceara lamuriri m-a ajutat imediat facand subiectul invizibil forumistilor. Am aterizat dupa o ora si primul lucru a fost sa caut un net cafe in aeroport, sa vad ce facuse Papa si sa scriu mailuri disperate catre AM sa o rog sa nu renunte la caz. Am fost mustruluita zdravan ca am riscat un caz atat de important, ca AM nu poate permite ca un invitat sa banuiasca ceva despre ce urmeaza sa se intample si dupa multe rugaminti si promisiuni ca omul nu stia absolut nimic, pe 14 mai cazul a fost prezentat la surprize si s-au strans toti cei 6 mii necesari (pacat insa ca desi a ajuns in Germania si a facut operatia, Liviu a mai trait doar mai putin de un an dupa...).

Si eu cunosc personal pe cineva caruia i s-a organizat ceva la "Surprize-surprize". Nu stia absolut nimic, a fost invitat sub un fals pretext.

Din pacate nu a beneficiat de toata suma oferita de "sponsor".. o buna parte si-a oprit-o acesta. Nu ca AM ar fi avut treaba cu asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anemona11 spune:

da????
Unde spuneam ca va merge Andreea?

In Spania ... acolo s-a si dus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Cred ca nu m-am facut bine inteleasa ...eu nu o acuz ca e falsa, ca in emisiunea aia a jucat un rol, ca in viata publica joaca un rol ... eu o acuz ca il joaca infiorator de prost, infiorator ...
Mai bine s-ar lasa de genul asta de "teatru" si si-ar oferi publicului imaginea reala, nu stiu care, aia care ziceti voi ca dansa la spectacolul iubitului.

Am vazut la TV reclama unei emisiuni despre primul interviu al ei de dupa divort ... stiti voi cum e reclama, erau franturi din emisiune. Alta dezamagire ... incepe sa dea din casa, mizerii despre Banica si ce a stricat relatia lor. Banica un mitocan, desigur, doar n-o fi ea de vina ...
Nu se face asa ceva ... inteleg ca e furioasa, cel putin asa parea in franturile alea ... acum joaca rolul feminist in care un barbat, fie el si Banica, nu isi bate joc de ea, femeia cu coloana dreapta si un batz un fund. Nu renunta la ceva ce nu i se potriveste - si anume femeia perfecta, cu coloana vertebrala, care nu face compromisuri si nu poate fi doborata. ok, e problema ei, daca asta vrea sa credem noi despre ea, atunci nu am nici cea mai mica grija pentru divortul ei ... ricum e de fier, are intotdeauna dreptate si nimic nu o atinge.

Eu raman in continuare admiratoarea artistului Banica ...el nu vinde imagine, el vinde un tip de arta la care se pricepe chiar daca are imaginea unui mitocan in viata privata.

Habar n-am daca emisiunea aia s-o fi difuzat deja ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

buflea, sincer cred ca reclama la acel interviu e facut sa fie special ca si cum ea ar face destainuiri din casnicie. Doar pentru audienta.
Eu cred ca acel interviu este doar despre faptul ca o hartuieste presa.
cel putin asa cred eu - nu am vazut acel interviu - dar am vazut franturile despre acel prim interviu ....
Cam un interviu despre nimic ...

Mergi la inceput