gradinita LAN deplorabila

gradinita LAN deplorabila | Autor: nastase17

Link direct la acest mesaj

buna ziua,,eu am fost bucatareasa in anul 2012 la little angel nursery din strada ion ursu si vreau sa va spun ca este o gradinita deplorabila, cu doar doua copanele de pui trebuia sa fac felul unu si felul doi la 28 de copilasi ,meniul care este scris pe sait la ei nici nu exista in farfuri,plus de asta nu exista niciun fel de activitate cu copilasi in interiorul gradinitei,cele 3 asa zise educatoare sunt tare scirboase si tipa la copi,le vorbeste tare urit si cateodata ai si mai atinge,,mai ales o educatoare CRISTINA care desi este MARITATA sta toata ziua pe internet pe saituri de socializare si vorbeste cu multi barbati,,mai ales pe telefon vorbeste toata ziua cu barbati,,nu se face niciun fel de educatie cu copilasi,,patroana ELENA este dezinteresata de ce se intimpla in gradinita sau poate nu stie,cat am lucrat acolo nici nu mia facut contract de munca,ne tine 3 luni chipurile de proba dupa care zice ca nu esti buna si te da afara si aduce alta,eu am avut salariul de 10 milioane si nu a platit nici un impozit la stat dar mite sa-mi faca carte de munca,asa face cu toate,sa scape de impozite,,am sa revin cu mai multe ce se intimpla acolo,,plus de asta se lauda EDUCATOAREA CRISTINA ca patroana traieste cu soferul gradinitei ALEX el fiind insurat va luati cu mainile de cap ce se intimpla acolo,,am sa revin cu mai multe imformatii,,,o zi buna

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Citat:
citat din mesajul lui nastase17

am sa revin cu mai multe imformatii

E posibil asa ceva!??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

mai avem un subiect deschis aici unde autoarea a postat deja: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134998&nm=gradinita-Little-Angels-Nursery

Roxana

Mergi la inceput