Note autiste-mai multe informatii
Raspunsuri - Pagina 6
oanaib spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Chuny Pt parintii care sunt la inceput: incepeti terapia de la primele suspiciuni de autism. Nu asteptati confirmarea diagnosticului daca dureaza prea mult. Am facut un curs despre semnele autismului la bebelusi, de la 6 luni semnele sunt atat de evidente . Si studiile au demonstrat ca sansele de recuperare sunt enorme daca terapia incepe fix din momentul in care primele semne sunt detectate. Autismul e o lume aparte. |
Chuny, poate ar fi o idee daca poti si ai timp, sa le si scrii aici, asa pe scurt. Poate daca toata lumea ar cunoaste aceste semne, mai multi copii ar fi depistati inainte de 1 an cu autism. Si sigur sansele de recuperare ar fi mai mari.
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LauraNicole 4. Daca mama mea ar vorbi despre copiii mei asa cum vorbesti tu despre nepotii tai mai ales in situatia data, m-ar deranja extrem de mult. Ajutorul nu consta doar in a-i numi " copiii tai". Hai sa nu ne mai ascundem dupa degete mai ales ca o respect si admir foarte mult pe mama gemenilor, o femeie luptatoare. Nu ma preocupa cine esti tu dar ma deranjeaza cand cineva se pretinde a fi altcineva. Pentru adevarata persoana nu este corect ca tu sa-ti arogi premiile in timp ce toata lupta e pe umerii ei. Autismul nu se ajuta cu bombonele, floricele si ridicari din umeri ci cu sprijin moral si fizic pentru toti cei implicati. Pentru o persoana care se recomanda bonoma folosesti un limbaj mai mult decat agresiv. Poate oboseala, stresul si perfectiunea sunt prea mult. |
Laura ...........
edit, din motive obiective trebuie sa editez acest mesaj. multumesc ed intelegere.
Chuny spune:
Kari,
Oana, sunt pe tren acum catre scoala. Dar o sa ma gandesc la ce spui si poate construiesc un articol despre asta.
balanta_tm spune:
chuny, gemenii mei au 7 luni. nu suspectez nimic la ei, insa ar fi de folos daca ai scrie ce anume sa urmarim la o varsta asa frageda, pt a exclude boala asta. multumesc
olympia spune:
Ei iata, ba nu se stie ce-i autismul, ba are legatura cu "mamele frigider" si nu cu vaccinurile cum zicea anterior... Intre necunoscuti, in virtual oricine poa sa zica ca-i mama, ba inca buna, calda si sa vada in jur "frigidere". Cine umbla cu alba-neagra nu prea-i crezut cand imparte lumea in alb si negru.
Laura25 spune:
LauraNicole, daca ai argumente in sprijinul afirmatiilor legat de PM-uri trimise de b.nica, te rog sa le sustii. Daca nu, cred ca ar fi mai bine sa isi ceri scuze si la urmatoarele PM-uri cu reclama folositi cu incredere "reclama Spam" si sesizari catre moderatori, conform regulamentului.
cristinuk@ spune:
Off topic am primit si eu un pm de la b.nica aiuristic si conspirator acu vrun an i am raspuns sa si vada de treaba ei dar am uitat la ce facea referire mi s a parut ciudat
Chuny spune:
Confirm si eu pm-uri prin care imi vindea homeopatia si florile lui Bach, asigurandu-ma ca o sa regret amarnic daca nu o cred.
LauraNicole spune:
Laura, ti-am spus clar ca nu mie mi-a scris si ca nu mai stiu exact despre cine e vorba pentru ca nu am dat atentie la momentul respectiv. Eu nu am acuzat ci am adus informatiile din partea altor membrii. Pot afla intrebandu-mi grupurile de prietene cui si ce a scris, asta daca nu vor veni chiar ele singure. Nu am nimic de ascuns, nu fac parte din nici o tabara si nu ma intereseaza polite de platit. Asta am de zis, asta simt, asta scriu.