Burtici cu stelute de iulie-august 2013 ( 10 )
Raspunsuri - Pagina 15
MariaBcf spune:
Bety si eu stiu ca Stamatian detine monopolul pt amiocenteza. In situatia data ce o sa faci? Mergi la el pt amiocenteza ? Sau poti sa o faci si in alta parte?
Sarcina oprita din evolutie noiembrie 2011- 5 saptamani, iulie 2012 - 6 saptamani.Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
7+
Ele spune:
Betty chiar ma gandeam in seara asta la tine.
Inainte de a fi creata odiseea noastra, am intrat la burticile de mai iunie.
Erau acolo 2 cazuri care au patit sa aiba risc mare de Sindrom . Normal ca te sperii, au ajuns la Amnio si totul a fost OK.
Stai linistita, fa amnio pt linistea , o sa fie bine. 
Elena & Denisa (26.10.2004)
14 saptamani
amaliaro spune:
http://www.pregnology.com/pregnancy/09/06/2013
amalia tsakoniati
14+

DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
delia_timpau spune:
bety iti tin pumnii!
mamici, naste cineva cu dna dr carmen constantinescu (regina maria/cf2)?
pe mine ea ma monitorizeaza si sunt foarte multumita!
10+
bubulina2401 spune:
super! felicitari Amalia! :)
Felicitari si voua , burticilor! Sa avem bebelusi sanatosi.
...acum incep sa ma reintegrez, pana acum am reusit sa citesc postarile voastre.
11+
betty200 spune:
Ele multumesc mult! abia astept rezultatele la amnio.
Maria ma gandesc sa fac la Gynia si acolo fac si am vb cu Mariela Militaru de la Genetic Center mi-a zis ca e ok Butnaru si Iuga, ea nu era incantata de Stamatian din cauza lui a si plecat de la Gine 1, Stamatian face doar testul Fish si ala la Bucuresti se crizeaza cand vrei sa trimiti proba la Militaru, mi-a zis o colega ca era rupt de beat cand i-a facut amnio si a zis ca daca vrea sa duca proba la Militaru sa-i faca ea recoltarea de lichid.
13+
olimp spune:
betty ti-am trimis PM 
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
14 +
MariaBcf spune:
Olimp ai PM .
Sarcina oprita din evolutie noiembrie 2011- 5 saptamani, iulie 2012 - 6 saptamani.Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
7+
paula_m spune:
Betty, de aceea nu am vrut eu sa fac DT, dar cumva m-am lasat convinsa de dr. Mi-e si groaza sa ma duc duap rezultate. Dar sunt sigura ca va fi totul bine, si te stresezi degeaba
.
Cat costa amiocenteza? Aveti vreo idee?
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si
13+ 
Am implinit doi anisori!!!
poze