Bobocei de septembrie-octombrie 2012(9)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
adrianadana spune:
Nu avea nici o legatura cu gramatica. Spuneam doar ca atunci cand s-a vorbit despre context, trebuia sa spui care era acesta, respectiv: o mama cu doi copii alaptati, etc. Nu m-as lega de greseli de gramatica pe care probabil multe le facem ...
Atat...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Bob_Pixel spune:
ooo, ce topic dragut, cel cu zmeura... ia sa citesc si eu.
Iris a inceput sa sara somnicul de dupa-amiaza. Fura cate o ora, apoi sta treaza 1-2 ore, mai fura jumatate de ora si gata, e seara. Inainte dormea de la 2 la 6, timp in care faceam si eu una-alta prin casa
Mami de dragonita Iris !
adrianadana spune:
Ca si principiu sunt total de acord cu tine, dar cum tu nu stai sa dai explicatii nimanui nici nu trebuie sa ceri explicatii
adrianadana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bob_Pixel ooo, ce topic dragut, cel cu zmeura... ia sa citesc si eu. ![]() Iris a inceput sa sara somnicul de dupa-amiaza. Fura cate o ora, apoi sta treaza 1-2 ore, mai fura jumatate de ora si gata, e seara. Inainte dormea de la 2 la 6, timp in care faceam si eu una-alta prin casa ![]() Mami de dragonita Iris ! |
Bob eu zic sa nu citesti ca se leaga de inca vreo alte doua trei topicuri si ajungi sa pierzi o saptamana citind
![](icon_smile_big.gif)
Somn de la 2 la 6??? Si o mai lasi si singura cateodata din cate imi amintesc????? Ma gandesc sa te reclam la Protectia Copilului....
Bob_Pixel spune:
Adriana, pai cam asa. Cand doarme, fug la bucatarie, fac mancare, fac curat, spal rufe sau stau la pc cu spatele la ea. Cand face pipi/caca pe hainute/husa de schimbat, din "scroafa mica" n-o scot. Ea e, fii-mea, scrofita universului. Dau si in scris asta, ca sa ai dovada cand ma reclami...sau mai bine merg cu tine
Oi fi eu de toate, da' mironosita nu-s. Am copil, nu sfintele moaste
Mami de dragonita Iris !
Bob_Pixel spune:
Pfiu, gheneon, au inchis Zmeura si-am ramas cu nominalizarea-n traista. Da' de-a naibii ce sunt, am pus-o la Gala, ca doar nu era sa raman cu frustrarea de a nu-mi putea exprima rautatea.
Mami de dragonita Iris !
adrianadana spune:
citat din mesajul lui Kytana Ah ce v-as pupa pe toate! Cat de dragi imi sunteti ![]() Pinga ![]() ![]() -= Love life, live love =- |
Si ce te retine? Pupa-ne!!!! Si eu pe tine
![](pupic.gif)
vezi ca incercand sa-ti raspund am vazut ca tu ai in plus o casuta. Invidioasa cum sunt am intrat sa vad ce-i cu ea. Si am descoperit ca e pagina ta ... unde inca astepti un bobocel pe 4 octombrie.
![](icon_smile_big.gif)
adrianadana spune:
citat din mesajul lui Bob_Pixel Pfiu, gheneon, au inchis Zmeura si-am ramas cu nominalizarea-n traista. Da' de-a naibii ce sunt, am pus-o la Gala, ca doar nu era sa raman cu frustrarea de a nu-mi putea exprima rautatea. ![]() Mami de dragonita Iris ! |
Ma cam regasesc in descriere de la Zmeura. Cel putin "mai cu mot" sunt sigur. Spune sincer, despre mine vorbeai?
![](icon_smile_blush.gif)