LMA Licurici de ianuarie - februarie 2009 172
Raspunsuri - Pagina 18
Porumbita spune:
multumim.
a iesit mai bine decat ma asteptam la licul de joaca. din pacate victor a plans rau cu mama.
desi sta cu el de 2-3 ori pe sapt cand sunt la munca e clar ca seara nu merge :(
sau o mau fi chestia ca in cele 3 ture cat a stat cu el seara a fost la noi acasa si el cu mama sta la ea acasa ca e aproape de birou si pot veni repede sa alaptez.
nu stiu...
Leditia spune:
Buna dimineata.
Anuc sa-ti traiasca baiatul si sa fie sanatos.
Sa aveti o zi frumoasa si linistita.
roxanaz spune:
buna dimineata doamnelor
la multi ani Robert, Clara, Miguel, Calin, Filip!!
am pus poze poze de la petrecerea de sambata, care a fost super. bineinteles ca am plecat cu plansete... ca de ce se termina
Selene_Bunny spune:
E si David de Ledi in poza? Daca e el, mai sa nu-l recunosc, ce mare a crescut...
Vad ca a primit-o si Eva pe Vura...
roxanaz spune:
da, e David, sigur. au crescut.... toti au crescut.. . trece al naibii timpul asta.
da, a primit-o.. o ignora cu gratie... degeaba zic eu invitatilor ca copchila n-are de a face cu papusile, or zice ca is eu dusa
anna-mama spune:
Pe David l-am tot vazut pe fb cat e de mare, frumos si destept, dar pe Eva si Patrik, au crescut peste noape, Rox? Doamne ce mari si frumosi sunt! A fost o petrecere pe cinste, iar Eva a fost gatita ca o adevarata domnisoara! Suuuperba!
bpaula spune:
la multi ani Robert, Clara, Miguel, Calin, Filip, Eva!! Sa fiti fericiti si sanatosi!!
Minunata e Eva. Si tare bine arata la petrecere.
Noi tot acasa o sa facem si anul acesta, mai restrans. Zilele astea au cam fost bolnavi, tusesc, plini de muci. La bebe nepotel i-a dat doctorita si antibiotic asa ca nu mai am chef de nimic.
Acum ma gandesc ce tort sa ii fac la Marius, de fapt pentru acasa e clar ca trebuie ceva cu masini, trenuri. Pentru gradinita as face unul mai simplut dar n-am nici o idee inca.
Ieri mi-am dat seama ca a trecut un an de cand am facut primul tort in fondant in pregatirile de ziua lui. Creste baiatul meu si tot creste..si eu imbatranesc
DarkBendis spune:
La Multi Ani sarbatoritilor ultimelor zile: Razvan, Clara, Robert, Ana, Ioana, Miguel, Clara, Calin, Alexandru, Filip, Anusca, Victor si Matei Ce de licurici sarbatoriti, sper ca nu am lasat pe nimeni pe dinafara!
Rox, faina petrecere, faini copiii
Sanatate multa la bolnaviori
Dark Bendis 8+
& The Goblin Prince (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"