Sunt din Bucuresti, am 55 de ani si baiatul meu implineste pe 11 februarie 29 de ani. Sotul meu a murit acum 9 ani si l-am ingropat pe 31 decembrie, de anul nou.
Am nevoie de ajutorul vostru, al tuturor, sa imi recomandati cel mai bun homeopat si cel mai bun fitoterapeut care poate exista. am 14 boli si trebuie sa fac tratamente complementare, pentru ca cele alopate nu dau rezultate la mine si sunt chimicale care m-au intoxicat teribil. Nu vreau sa intru in amanunte, dar in tara asta natura face minuni. Deci scrieti-mi va rog si recomandati-mi pe cine stiti voi exceptionali.
Va multumesc din suflet si va urez multa sanatate tuturor.
Citat: |
citat din mesajul lui suciuadriana Sunt din Bucuresti, am 55 de ani si baiatul meu implineste pe 11 februarie 29 de ani. Sotul meu a murit acum 9 ani si l-am ingropat pe 31 decembrie, de anul nou. Am nevoie de ajutorul vostru, al tuturor, sa imi recomandati cel mai bun homeopat si cel mai bun fitoterapeut care poate exista. am 14 boli si trebuie sa fac tratamente complementare, pentru ca cele alopate nu dau rezultate la mine si sunt chimicale care m-au intoxicat teribil. Nu vreau sa intru in amanunte, dar in tara asta natura face minuni. Deci scrieti-mi va rog si recomandati-mi pe cine stiti voi exceptionali. Va multumesc din suflet si va urez multa sanatate tuturor. |