Burtici cu stelute de iulie-august 2013 ( 8 )
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/amaliaro/amaliaro.jpg)
amaliaro spune:
Betyfelicitari pt printesa
Bobitatrimite si la Athena o portie de ciorbica eu nu sunt olteanca dar imi place ciorbita mai ales cea cuzeama de varza
amalia tsakoniati13+
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Bobitza_85/Bobitza_85.jpg)
Bobitza_85 spune:
:) Amalia daca era vara veneam cu placere ca imi place tare muuuult Grecia :D
Alexandra 7+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
diana_popa27 spune:
stefana si eu am probleme cu tenul din cauza hormonilor si am tenul f f uscat. Am reusit sa il tratez cu o crema de la eucerin inca e uscata dar au disparut petele de pe fata. Mie mi s-au inrosit tare obrajii si aveam cosulete multe mici pe care le simteam la pipait. Acum arat rezonabil . Nu stiu daca de la crema sau pur si simplu s-a obisnuit corpul cu hormonii dar e mai bine ...e mai curata fata.
Si mie imi mai amortesc mainile in somn. Eu ma gandesc ca e de la faptul ca dorm in aceeasi pozitie mult timp mai ales acum ca nu mai pot dormi cum vreau si imi gasesc greu pozitia si cand o gasesc dorm asa mult timp fara sa ma misc.
Andra28 eu iau doar fier care contine si acid folic. si mi-a zis ca trebuie sa iau toata sarcina ca sunt usor anemica.
betty200 felicitari pt fetitza!!!!!
paula_m daca ai deja un profil torch facut de curand ma gandesc ca nu e cazul sa le repeti pe toate daca ai ainticorpi. Numai daca nu ai anticorpi sa repeti numai infectia activa . Eu una asa o sa cer la toxoplasmoza ca nu are sens sa cer si pt infectie in trecut ci doar pt cea activa.(mie a zis DR ca o sa imi repete toxo in fiecare trimestru)
Eu cand am fost sa imi fac hepatitele m-au intrebat cum vreau mai ieftin .. sa vad daca e activa sau analiza scumpa ... sa vad daca am avut vreodata. Si de aici am dedus ca sunt analize diferite . 13+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paula_m/paula_m.jpg)
paula_m spune:
Nu am Diana. In 2010 la prima sarcina, am facut doar toxo, si nu am anticorpi, dar sincer... doar asta o sa o fac si acum. De rubeola si herpes, nu ma intereseaza daca am facut sau nu , in acest moment. Daca e sa intru in contact cu cineva cu rubeola, e o boala care se vede , si imi fac atunci anticorpii daca e nevoie, iar herpesul nu stiu in ce proportie afecteaza copilul, si si aia e o boala vizibila. De aceea zic eu ca nu le-as face, desi dr mi-a spus sa le fac. Dar oricum, nu le fac pana nu ajung la dr. Nu am vrut sa le fac pana acum, pt ca stateam in expectativa pt varicela, daca faceam varicela, nu mai prea avea sens analiza.
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 12+
Am implinit doi anisori!!!
poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anca_toma/anca_toma.jpg)
anca_toma spune:
bine v-am regasit fetelor in noul an !!!!
ne-am inmultit nu gluma !
mama cat am de recuperat din urma , o sa imi ia o zi doar sa citesc , apoi mai dureaza si pana procesez .
Noi suntem bine crestem, am facut si noi DT dar inca nu ne-a iesit rezultatul. La morfologie am vazut ca totul e in grafic suntem mai marisoare cu 2 zile .Da mai marisoare ca am aflat si ca e fetita in proportie destul de mare
.deci dupa cum spuneam totul in grafic .
Am anuntat si la munca intr-un final si de maine intru si eu la prgram de 6 ore .
In rest cu sarcina e bine doar ca nu cred ca pot sa mai vin la munca cu metroul, am niste dureri crunte de spate cand stau mult in picioare, si ma ia cu stari de lesin , deci o sa stau 1000 de ore in trafic dar macar o sa fiu intreaga
.
E fff ciudat cu durerile astea de spate ca burtica nu am nici macar cat un om care a mancat mai mult .Oficial am slabit 6 kg
, fara sa
nici macar odata si mancand cat pt 2 clar
.Fff ciudat organismul asta al meu
, asa am patit si la primul , dar important e bebe e bine.
Gata m-am lungit , ma pun pe citit, sper sa termin azi , daca nu macar maine
anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011) + 14+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/olimp/olimp.jpg)
olimp spune:
bobitza daca tot imparti ciorbita , ramai fara ea
eu am dat iama la o lamaie , tot acritura ...vad ca nu au disparut greturile de tot , din cand in cand imi dau tarcolae , intradevar nu mai sunt asa de intense dar exista.
fetelor voi ati auzit ca expunerea la ecograf dauneaza fatului ?
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
![](gravida.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paula_m/paula_m.jpg)
paula_m spune:
Olimp, am auzit si eu aberatia asta, printre multe altele. De cand sunt mama, am auzit atatea aberatii de nu credeam ca se poate asa ceva, dar incetul, cu incetul am invatat sa filtrez prostiile de informatiile cu adevarat folositoare. O sa inveti si tu
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 12+
Am implinit doi anisori!!!
poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/olimp/olimp.jpg)
olimp spune:
paula , asa este mai am de invatat !
profit de utimele zile de vacanta , de luni merg la scarbici , apropo pana la cate saptamani se merge la serviciu ?
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
![](gravida.gif)
![](images/user_woman.png)
flory_blanca spune:
Dreya eu din cate stiu si daca apar anticorpi din cauza incompatibilitatii de grupa dr nu are ce sa faca in sarcina. Nu e ca la incompatibilitate de RH, nu exista remediu pt incompatibilitatea intre grupe, nu exista vaccin. De aceea multi nici nu recomanda dozarile ca nu te ajuta cu nimic. Sunt cazuri in care apare icterul prelungit sau anemii severe din aceasta cauza la bb dar care se pot trata doar dupa nastere. Cazurile sunt insa mult mai rare decat in cazul de incompatibilitate RH.
Paula ai grija cu mancarimile, cere la dr analize pt ficat ca asta s-ar putea sa fie cauza. E cam devreme sa fie din cauza pielii care se intinde.
Bobita eu m-am lasat brusc si prima data si acum si mi-a fost bine, nu am simtit nevoia sa fumez. Dar nu fumeam asa de mult. Daca chiar nu poti renunta incearca sa aprinzi o tigara si tragi cateva fumuri si sa o lasi , nu o fuma toata, de pofta numai. Poate asa ti-e mai usoara tranzitia pana ce reusesti sa te lasi de tot. Incearca sa te automotivezi. Gandeste-te daca un dr iti spune in urma unei analize ca ai un anevrism si daca mai fumezi o singura tigara mori, ce faci? Mai fumezi sau nu? Intri in sevraj? Intreaba-te la fel cu bb, daca exista sanse sa pateasca ceva din cauza fumatului in timpul sarcini si sti asta renunti sau nu?
Alina incerca sa mananci nesarat poate retii apa si asta sa fie explicatia kg in plus.
La cate saptamani ai nascut prima data? si eu am nascut prematur.
Unidanad am prietene care au fumat si teoretic copilul a fost ok la nastere, greutate normala totul bine, dar fumatul in sarcina poate da mai tarziu astm si diferite alergi. Coincidenta sau nu fata uneia are dermatita atopica severa, iar celalat baietel are intoleranta la lactoza. Fumatul e nociv in general cu atat mai mult in sarcina. Iar dependenta e pur psihologica asa ca eu cred ca motivate corespunzator putem sa renuntam la tigari. Matusa mea dupa 35 de ani de fumat, cate un pachet pe zi s-a lasat brusc intr-o singura zi pt ca s-au scumpit prea mult si asta a fost si nu a avut nici un sevraj.
Olimp stiu ca DT se face intre saptamanile 11-13, dar poate este alta metoda care ti-a recomandat-o dr tau. Stiu ca acum au aparut diverse metode de recoltare si interpretare.
Noi am fost la restaurant de revelion si am stat pana la ora 3 dar am fost terminata 2 zile, mi-a fost rau si am dormit non stop. Nororc ca am putut boli si a avut cine sta cu fiica-mea. Asa ca vitejii din astea nu mai fac curand.
eu tot cu greturi , nu asa nasoale dar sunt asa ca tot restrans a ramas cercul alimentelor pe care le pot manca. Am observat ca imi face foarte bine la constipatie un activia pe zi cu o lingura de tarate in el.
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
![](images/user_woman.png)
flory_blanca spune:
Alina nici eu nu suport nici un miros incepand de la sapun si terminand cu parfumul. Sapun eu folosesc Balea senzitive de la DM care il suport, am trecut doar pe cosmetice inclusiv de corp de la Avene care la fel nu au miros, deodorant Vichi si detergent Amway. Poate te ajuta. O mare parte din buget dau pe cosmeticele astea ca se pare ca cele "bio" costa o mica avere dar macar nu mai simt repulsie si cand ma spal pe maini. Iar in casa am oprit orice odorizat, aerisesc cat de mult si am rezolvat problema.
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot