Burtici cu stelute de iulie-august 2013 ( 8 )

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adde2510 spune:

Mony, mersi pt. info!

Curaj, Dedicut! Bine ai venit

Nu as vrea sa plateasca angajatorul indemnizatia :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_toma spune:

da sunt 42 de zile minim dupa nastere, scuze , am uitat imbatranesc .

Banii din indemnizatie vin de la stat cam la trei luni de cand depui dosarul , nu de cand se naste bebe,deci tre sa faci rezerve sa traiesti trei luni apoi vin retroactiv.
Pre-postnatalul se platesc ca orice concediu medical, de catre angajator care isi recupereaza cand o da domnu banii de la CAS.

Despre superstitii , eu una nu sunt, dar nici nu imi imaginez cum e sa astepti 9 luni si sa fie totul ok si atunci sa se mai intample ceva , dar la fel de bine poate sa fie si in urmatorii 100 de ani cat traieste copilul .Ma uitam la bunicii mei cand a murit mama erau distrusi , deci e greu oricum oricand.
Eu una cumpar de toate, mai ales acum in ianuarie reduceri, o sa ii iau toate hainele pt toamna , acum o sa imi fac aprovizionarea pt 2, mai intai vad ce mai am de la piciul meu,ca macar cad cam pe aceleasi dimensiuni cat de cat.
Daca ai o prietena care are un bebe mai mare nascut in iarna si tu nasti in vara nu poti sa folosesti fff multe hainute e un decalj de cateva luni care te impiedica , deci pana trec de perioada de un an daca ai de la cine lua unele lucruri, in general cele de exterior care sunt sigur ca noi trebuie sa fie nascuti cam in acelasi sezon (asta asa ca info extra.).La mine copii se nasct teoretic vara dar cum eu am fost ffff darnica la Iancu si nu mai am nimic o cam iau de la capat, ceea ce insemana mai multe cumparaturi.

anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011) + 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Anca, ai dreptate. Ai mei amandoi vor fi nascuti in iulie...daca mai am si noroc de inca un baietel si mai castigata voi fi.

Eu nu am dat nicio hainuta. Defapt, le-am dat imprumut si hainute si leagan si unele jucarii, dar cu titlul de imprumut si doar la prietene apropiate. Stiam ca mai vreau un bb si in plus, cu atata drag i-am cumparat orice ca nu m-a lasat sufletul sa le instrainez de tot.
Sper sa ma lase sufletul acum, ca nu mai vreau sa le tin dupa ce le foloseste bb2.
Dar e adevarat ca si eu am primit multe hainute de la prietene si mi-au prins tare bine. Sunt atat de scumpe si le folosesc o perioada asa de scurta.

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 12+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marie_83 spune:

Steluta mea nu mai e...
Am avut niste dureri si o mica sangerare si am facut beta ieri 6646 si azi 6819,simteam ca nu mai este ptr ca au disparut micile greturi...
Simt o durere enorma
Va doresc sarcini usoare si bebei sanatosi

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Buna

marie_83 ai confirmarea medicului sau doar dupa beta? ca stiu ca beta la un moment dat nu se mai dubleaza

amalia tsakoniati
13+

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina87 spune:

Buna fetelor!!!
Din pacate nu mai fac parte din clubul vostru
Bebe a stagnat la virsta de 6w4d,inimioara nu mai bate si am deja si scurgeri,sper sa strec mai repede prin experienta aceasta urita.
Voua va doresc sarcini ca usoare si nasteri ca un fulg!!!
Va pup!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrya31 spune:

Buna fetele! Multumesc de raspunsuri...asa ma gandeam si eu ca nu vad necesar vaccinul, avand in vedere ca nu mi-am facut nici-o data si nici nu prea sunt genu care sa raceasca, plus ca e posibil ca de la vaccin sa ma trezesc cu o raceala de toata frumusetea... iar eu sunt cam sceptica la reactiile negative ale vaccinurilor..
Noi ne-am oferit de Craciun cate un cadou pt bebe, eu i-am dat lui iubi un costumas, iar el mie un altul plus un sterilizator cu accesorii :D Deabia astept sa aflu sexul lui bebe ca sa ii mai iau una alta... mi-ar place sa fie fetita, insa am o presimtire ca e baietel, parca si dupa mutrita de la eco seamana a baietel...

Afectiunea este germenele pasiunii. Pasiunea este germenele celei mai perfecte iubiri.13+

Imi pare tare rau fetelor... e dureros sa auzi asemenea vesti.. eu va doresc sa treceti usor peste si sa vina cat mai repede bebele mult dorit sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

Marie, Corina, imi pare foarte rau pentru pierderile voastre . Dumnezeu sa va dea putere sa treceti peste acest mare necaz si sa reusiti in curand sa fiti mame!
Nu va pierdeti speranta, o sa fie bine data viitoare, vorbiti cu cei apropiati despre ce ati patit si nu tineti durerea in voi.

Suntem alaturi de voi!

Eu la prima sarcina am aflat sexul copilului la 12 saptamani, medicul nu avea nici o indoiala ca e baiat si asa a fost, deci e posibil la varsta asta sa aflati cu exactitate ce o sa fie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

marie , corina

cuvintele sunt de prisos , nu pot decat sa va doresc multa sanatate si sa ne aduce-ti cat de curnd vesti bune

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstefania spune:

Va salut!

A raspuns Anca foarte bine la intrebarile legate de indemnizatie, ideea este ca poate intra mai repede alocatia si indemnizatia de 3 luni, pt ca Directia de Asistenta Sociala face viramente bancare pana in data de 25 a luni, asa ca dupa trecere celor 42 de zile de concediu postnatal trebuie sa ai dosarul pregatit si sa il depui pana in data de 25 si atunci si intra banii in luna urmatoare .

Eu nu voi sta nici 1 an acasa, exact din aceleasi motive ca si Paula, am noroc ca am bunici care ma vor ajuta, sper sa ma descurc cu amandoi, si nu pot lipsi mult la serv ca e un domeniu financiar contabil si trebuie sa ma intorc mai repede. Am stat 2 ani cu Teodora si dupa 1.6 ani am crezut ca o iau razna si cand m-am intors la munca, in sanatate lucram atunci, am zis...doamne, ce oameni normali, fara pampers, alaptat, diversificare, etc....discutii normale.

Sunt in asentimentul celorlalte mamici care ziceau ca nu inseamna ca isi iubesc mai putin copiii, doar ca suntem oameni si oameni :)

Stefania 13+ si Teodora Rebeca (07.10.2007)

Mergi la inceput