Sarbatori fericite fluturasi de 2011 (35)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

neata si la multi ani in 2013!

La multi ani Ioanelor si Ionilor nostri!
va pup cu drag pe toti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

bun este somnul de amiaza.....

happy, neata la ora 13??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Hello!

multumim mult pentru urari Dorim si noi fericire si sananate Ionilor si Ioanelor noastre!!!

Am intrat sa motivez absenta, eu inca nu mi-am revenit, nu stiu ce rosu in gat e asta, simt ca am umflat tot gatul, ma doare si cand respir si trece aerul pe acolo , plus dureri de cap, ceafa, etc. Bina macar ca nu mai am febra.
Copilasii sunt bine...sper....veseli nevoie mare, dar parca au inceput din nou sa tuseasca..sa-mi bag picioarele Maine mergem la dr sa vedem ce zice.

Oricum ar fi am venit sa aduc si scutire pt sapt asta, ca miercuri plecam la munteeeeeeeee!!!!! Nu stiu cum o sa ma simt, sau cum o sa fie copilasii, dar PLECAM! Abia astept

Mergi la inceput

mada, have fun!!!! si eu caut cazare pt wk urmator...am gasit cu piscina, jacuzzi si sauna!!

restul fetelor ce faceti???

somleac, cand ne vedem, miercuri sau joi???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Yasmi, unde, ce ai gasit? da detalii ... Miercuri???????

Mada distractie placuta.

Vic si Matia s-au culcat in patut la Ghighi. tipa a facut crize de nervi, vezi doamne e patutul ei. Iar mi-a tras o mama de bataie, bine era si foarte obosita. Pe cand am terminat cu ea, i-am gasit pe printisori dormind in patut.

Mergi la inceput

miha, la arieseni.
da este ok miercuri. dar sigur, da?? eu voi merge de dimi la mami meu si la ora 16 sunt pe receptie, da??

Mergi la inceput

Ma bag in pat ca am tema de casa. Pana vineri trebuie sa termin volumul 5 din tunele, altfel terorista de fica-mea mi-l ea. Auziti la ea cica nu intelege cum pot sta pe-o amarata de carte ( de numai 500 si aproape 600 de pagini) 2 saptamani Si eu i-am zis ca nu inteleg cum au reusit sa dea gata ditamai oala de supa intr-o singura zi

Mergi la inceput

Da ne vedem miercuri. Mama ta pe unde sta in Timi?

Mergi la inceput

Miha, lipovei

Mergi la inceput

Neatza, poftiti de cafeliti si va mai ofer un ceai verde cu lamaie si ghimbir

Mergi la inceput