Sarbatori fericite fluturasi de 2011 (35)
Raspunsuri - Pagina 19
Happiness_4_us spune:
neata si la multi ani in 2013!
La multi ani Ioanelor si Ionilor nostri!
va pup cu drag pe toti!
madutza_bra spune:
Hello!
multumim mult pentru urari Dorim si noi fericire si sananate Ionilor si Ioanelor noastre!!!
Am intrat sa motivez absenta, eu inca nu mi-am revenit, nu stiu ce rosu in gat e asta, simt ca am umflat tot gatul, ma doare si cand respir si trece aerul pe acolo , plus dureri de cap, ceafa, etc. Bina macar ca nu mai am febra.
Copilasii sunt bine...sper....veseli nevoie mare, dar parca au inceput din nou sa tuseasca..sa-mi bag picioarele Maine mergem la dr sa vedem ce zice.
Oricum ar fi am venit sa aduc si scutire pt sapt asta, ca miercuri plecam la munteeeeeeeee!!!!! Nu stiu cum o sa ma simt, sau cum o sa fie copilasii, dar PLECAM! Abia astept
bb_yasmi spune:
mada, have fun!!!! si eu caut cazare pt wk urmator...am gasit cu piscina, jacuzzi si sauna!!
restul fetelor ce faceti???
somleac, cand ne vedem, miercuri sau joi???
Somleac spune:
Yasmi, unde, ce ai gasit? da detalii ... Miercuri???????
Mada distractie placuta.
Vic si Matia s-au culcat in patut la Ghighi. tipa a facut crize de nervi, vezi doamne e patutul ei. Iar mi-a tras o mama de bataie, bine era si foarte obosita. Pe cand am terminat cu ea, i-am gasit pe printisori dormind in patut.
bb_yasmi spune:
miha, la arieseni.
da este ok miercuri. dar sigur, da?? eu voi merge de dimi la mami meu si la ora 16 sunt pe receptie, da??
Somleac spune:
Ma bag in pat ca am tema de casa. Pana vineri trebuie sa termin volumul 5 din tunele, altfel terorista de fica-mea mi-l ea. Auziti la ea cica nu intelege cum pot sta pe-o amarata de carte ( de numai 500 si aproape 600 de pagini) 2 saptamani Si eu i-am zis ca nu inteleg cum au reusit sa dea gata ditamai oala de supa intr-o singura zi